1,351

Odp: jaki nastrój macie dziś...?

Ufff... witamy z powrotem.

1,352

Głowa mnie boli....

1,353

Mnie już przestała. Za długo siedziałam przy komputerze.

1,354

mnie wczoraj bolała cały dzień... i to bynajmniej nie z powodu kaca ;-) bo w sylwestra wypiłam kulturalnie tylko dwa kieliszki wina smile

1,355

ja mam świetny nastrój, jutro nareszcie zaczyna się normalne życie - szkoła, przedszkole, zakupy itp...

1,356

Ja miałam bezalkoholowy Sylwester. Stwierdziłam, że nie zacznę Nowego Roku w takim stanie, bo chcę się doskonale czuć przez cały rok i tryskać energią.
Tak Eva, normalne życie, tylko że czasami trudno jest do niego wrócić - nie chce się do szkoły. Jak już się pójdzie to ok, ale najgorzej jest przed.

1,357

najgorszy pierwszy dzień a potem jakoś będzie, aby zima nie była taka ostra...

1,358

Jak ja się cieszę, że 6-go znowu wolne i bedę miała długi weekend - 4 dni.

1,359

szlag mnie trafia przez tego 6.01 ... ledwo się człowiek zwlecze do pracy znowu wolne, za bardzo rozbija cykl pracy ten 6..... wolałabym żeby oddawali soboty hmm

1,360

[quote=niechcemisie]Jak ja się cieszę, że 6-go znowu wolne i bedę miała długi weekend - 4 dni.[/quote]
Ty jeszcze nie wiesz jak smakuje wolne, nie pracowałaś (chyba że mam złe informacje)

1,361

[quote=justyna]szlag mnie trafia przez tego 6.01 ... ledwo się człowiek zwlecze do pracy znowu wolne, za bardzo rozbija cykl pracy ten 6..... wolałabym żeby oddawali soboty hmm[/quote]
Racja, najpierw za dużo wolnego, a potem wcale... też nie lubię takich "przerywników"

1,362

Mi 6-ty niczego nie rozbił, bo i tak od 7 mam weekend, więc po prostu jeden dzień więcej, więc jestem na tak.

1,363

no chyba że i tak byś miała piatek wolny, to co innego ... smile

1,364

Dzisiaj jest zaćmienie? Czy to mozliwe, że mam podły nastrój i nerwsy właśnie przez to?

1,365

Mnie GLS wczoraj przywiózł napoczętą paczkę, na szczęście w środku było wszystko co miało być...
jakaś nowa moda czy co?

1,366

Oby nie. Jeśli nie chcą panowie kurierzy mieć modnego smoky eyes to lepiej niech wykonują robotę jak trzeba.

1,367

i znów wolne 2 dni i co tu robić ???

1,368

Coś, czego nie można robić jak się nie ma czasu kiedy nie jest wolne. Jest coś co chciałaś zrobić i narzekałaś, że nie masz czasu? Moze to dobry moment smile

1,369

Ja dzisiaj intensywnie spędziłam dzień...... duzo biegania i załatwiania ale na szczęście weekend się zbliża....

1,370

Ja sobie leniuchuję. Zostały mi już chyba tylko trzy egzaminy, więc luzik.

1,371

Tylko...? To ile ich było wcześniej?

1,372

8 pisemnych + 3 ustne

1,373

A ja byłam u okulisty i się załamałam sad  Dosyc, że na jedno oko nie widze to na drugie też juz słabiej..... muszę nosić okularki ...

1,374

ojej... a jaką masz wadę??

1,375

Na to widzące -2 ....