1,326

Odp: jaki nastrój macie dziś...?

Zmienić? - tak.  Wszystko? - nie. smile Hm... chyba że wszystko w wybranej dziedzinie.

1,327

ja bym chciała ogarnąć się nieco wink
no i więcej ćwiczyć w domu! - zwłaszcza na kręgosłup sad

1,328

Dziewczyny, która z Was chce schudnąć? To chyba najpopularniejsze noworoczne postanowienie.

1,329

Ja chcę trochę przytyć smile

1,330

Oj, ciężka sprawa. O wiele łatwiej się chudnie osobom, które chcą, niż tyje tym, które nie chcą chudnąć.

1,331

Miau! Potwierrrdzam!

1,332

Moja siostra brała środki z apteki na pobudzenie apetytu - dziś nie jest już za szczupła... roztyła się.

1,333

Ale nie po tych środkach tylko za dużo wcinała? Albo urodziła dziecko?

1,334

Dostała w końcu tego apetytu. Nie ma dziecka jeszcze. Dopiero szkołę skończyła.

1,335

No wiesz, szkołę można skończyć w różnym wieku, nieraz to już po urodzeniu dziecka wink
Sama znam babeczkę, która zmobilizowała się do zrobienia matury po 50., razem z synem się uczy do niej smile

1,336

do szkoły nigdy nie za późno...

1,337

Tyle, że ona trochę "nie nadąża", jednak już mózg nie działa tak sprawnie... Ale jakoś daje radę...

1,338

ja nie chcę schudnąć, wagę mam w sam raz smile
tylko kondycji ostatnio brak - przez problemy z kręgosłupem troszkę się zaniedbałam sad

1,339

Masz rację Ksymena, ja tak jeszcze "po staremu" myślę w kategoriach - najpierw szkoła, potem dziecko.

1,340

znam dużo osób co studiują i wychowują 2 dzieci, nie wiem jak sobie radzą, kiedy to wszystko porobić i mieć czas na naukę i jeszcze dojazdy, całe weekendy w szkole...wtedy dobry nastrój to rzadkość...

1,341

Mam w klasie dzieciate dziewczyny, tyle że większość z nich to kategoria ludzi typu: "Zostawiam dzieciaka/dzieciaki matce, a sama idę na dyskotekę, może znajdę jakiegoś ojca dla moich dzieci, bo tamten nie chce alimentów płacić."

1,342

Jak to nie chce? To do sądu go zaprowadzić!

1,343

Ja także nie chce schudnąć....  moim postanowieniem jest chyba więcej czasu poświęcać sobie...

1,344

Przy małym dziecku i mężu to jest w ogóle możliwe do zrealizowania? I jeszcze chcąc rozkręcić biznes?!?

1,345

Muszę się postarać a wtedy się uda...

1,346

ja już 2 lata próbuję i nic z tego, ciągle czasu za mało...

1,347

podły podły podły nastrój hmm
jakoś na wszystkich jestem zła dziś ... nie wiem czy tak na serio czy jakieś hormony czy co, ale mam ochotę mordować yikes

1,348

to nie będziemy wchodzić ci w drogę... Zaszyj się w jakimś odludnym miejscu i czekaj aż przejdzie... wink

1,349

A póki nie przejdzie nie wychodź.

1,350

no już jestem big_smile
dużo mi lepiej wink

obyło się bez ofiar smile