901

Odp: Co dziś dla siebie zrobiłaś??

Ja także mam kilka takich, które mi nie przypasowały smile

902

Ja ogólnie jestem raczej niezadowolona z kosmetyków Garniera, wszystkich po kolei, a miałam kremy, toniki, żele, szampony, odżywki. Żel 3w1 czysta skóra to chyba najlepszy kosmetyk tej marki jakiego próbowałam. Loreal nigdy mnie nie zawiódł i Johnson's i kosmetyki adidas marki Coty.

903

a ja przed chwilą wróciłam i siedzę z maseczką na twarzy wink
dziś testuję żółtą glinkę big_smile

904

O, to emotikonki są pod kolor.

905

dokładnie tak teraz wyglądam wink

906

A mi jakoś nie pasują kosmetyki do kąpieli Farmony sad

907

ja miałam kiedyś płyn do kąpieli farmony ale stosowałam go jako żel pod prysznic, bonie lubię siedzieć w wannie smile

908

ja też, nie ma to jak szybki prysznic

909

A ja lubię siedzieć w wannie....a z Farmony to te kosmetyki z serii Blue Lagoon to kompletna klapa , według mnie ...

910

[quote=emilia_s292]A ja lubię siedzieć w wannie....a z Farmony to te kosmetyki z serii Blue Lagoon to kompletna klapa , według mnie ...[/quote]
według mnie również ...
ja miałam płyn do kąpieli tutti frutti - był niezły ale JAKO ŻEL pod prysznic big_smile

911

Też miałam te tutti frutti i te olejki i żele to masakra.....nie wątpię że jako żel pod prysznic to owszem ale tak do wanny to nic ciekawego...

912

O! A czemu te Blue Lagoon to wg. Ciebie kompletna klapa? Bo ja nie próbowalam ich jeszcze, ale noszę się z zamiarem, bo mnie kuszą ich ładne opakowania. Żadnych opinii jeszcze o nich nie słyszalam.

913

nie są wydajne, słabo nawilżają, mało esencjonalne..... opakowanie to wszystko.... jak dla mnie NIE POLECAM!

914

Czyli nie warto.

915

zainwestuj w coś innego - ja lubię kosmetyki farmony, ale NIE TĄ SERIĘ
kompletnie im się nie udała... aniby ekskluzywna....

916

Zgadzam się z Justyną w 100%!

917

Lubicie używać serii? Ja nie bardzo. Wiem, że na pewno działanie jest wtedy większe, efekty bardziej widoczne, ale podobno nie przy wszystkich kosmetykach. Niektóre serie to tylko chwyt marketingowy, żeby klientka kupiła więcej niż jeden produkt. Obawiając się, że kosmetyki typu: modelujące, ujędrniające antycellulit należą do tych, które należy stosować łącznie z innymi z tej samej serii, zawsze się zastanawiałam, czy jest sens kupować balsam jeśli nie kupi się serum, peelingu, żelu itd. i nie będzie stosowało razem. Stwierdziłam wtedy, że każdy z nich ma bardzo słabe działanie i tylko w grupie siła i poszlam kupić taki, który nie miał kumpli z tej samej serii.

918

ja różnie - jak mi się podoba seria - zapach,działanie to używam serii,ale rzadko całej! a jak lubie tylko jeden produkt to nie kupuję na siłę

919

a ja dziś dostałam kosmetyki, jutro będę testować...

920

no no no :-)
co będziesz testowała?

ja wczoraj - tak mikołajkowo dowiedziałam się, że wygrałam komplet bielizny big_smile koszulkę koronkową i figi .... nie mogę się doczekać przesyłki.....

921

[quote=justyna]no no no :-)
co będziesz testowała?

ja wczoraj - tak mikołajkowo dowiedziałam się, że wygrałam komplet bielizny big_smile koszulkę koronkową i figi .... nie mogę się doczekać przesyłki.....[/quote]
zrobiłam dziś maseczkę regenerującą - ziaja z glinką brązową a wieczorem będzie kąpiel w soli Bocheńskiej na ukojenie

922

I jak, czujesz się zregenerowana???

923

eva extra smile skąd masz takie dojścia? smile smile smile

924

[quote=justyna]eva extra smile skąd masz takie dojścia? smile smile smile[/quote]

maseczka jak maseczka...
jutro opowiem jak spałam po takiej kąpieli...

925

Co dziś dla siebie zrobiłam? Kisiel w kubku wink Trrrruskawkowy, mniam!