Odp: jaki nastrój macie dziś...?
sypie i sypie od rana... cała ulica już biała...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 49 50 51 52 53 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
sypie i sypie od rana... cała ulica już biała...
a zaspy na moim osiedlu po kolana i dalej wieje...
ziiiimnoooo miiiiii
ja pozapalałam całe mnóstwo świeczek w domu, i piję herbatę malinową, da się przeżyć...
Można kocykiem się opatulić, mhmmm... gdybym była kotem zaczęłabym mruczeć.
Temperatura spadła do -9 i dużo lezy śniegu.... moja mała zadowolona bo rzuca śniezkami ...
Ale Wam zazdroszczę, ja dzisiaj siedzę w domu cały dzien i piję kakao z miodem, odmrażam pstrąga i muszę z niego coś zrobić chłopakowi, no i mielone odmrażam, co mam więcugotować? Pomocy!
U mnie dzisiaj okropnie mrożny wiatr....
brrr najgorsze że w lodówce już pustka, a samochód przegrał z mrozem - muszę drałować z buta gdzieś do sklepu po produkty na obiad...
Moją trzeba tak często napełniać, że nigdy nie jest pusta
Moja też zaczyna się robić pusta.... jutro czeka mnie wypad do sklepu ...
wczoraj nam sie trafił obiad u teściów ufff... wracając wstąpiliśmy do sklepu i kupiliśmy mięso, robię zapasy
zimno i głupio na dworze...
U nas dzisiaj było fajnie - bez wiatru i mrozu dużego też nie było. Taka piękna, prawdziwa zima, ale wczoraj... grrrr....
U mnie dzisiaj duuuuużo śniegu i słoneczko świeci.... jest ładnie i przyjemnie.....
A u mnie -9, ale bez wiatru więc można nawet bez rękawiczek chwilę wytrzymać...
dziś o wiele lepiej, wczoraj też było znośnie...
Mój weekend już się zaczął Niestety jest już odgórnie zaplnanowany - lektura, referat, korepetycje.
Ja mam zamiar dzisiaj się porząnie wyspać bo jak wiadomo sen to uroda, kladę się więc o 22 i mam wszystko w nosie!
a ja jutro chcę iść na długi spacer, dotlenić się trochę - może do lasu?
a w niedzielę mam urodziny Taty!
Mój chłopak jest w szpitalu i codziennie mam spacer przez całe miasto. Wczoraj koleżanka wyszła ze szpitala, do niej też chodziłyśmy z dziewczynami. Albo raczej przedzierałyśmy się do szpitala, nie chodziłyśmy.
ojej a co Mu dolega? mam nadzieję, że nic poważnego...
On się wyliże - wychodzą zdrowotne zaniedbania, gorzej z nią - serce kłuło, wzięli na tydzień tylko na badania, a przy okazji wybadali jej, że ma coś z tarczycą i płucami oprócz serca. dziewczyna ma 19 lat, ojciec zmarł na serce więc teraz w domu panika.
To faktycznie niedobrze.
Ja już szykuję słodycze pod poduszkę małej... szkoda że nie zobaczę jej miny jak będzie w poniedziałek zaglądała pod poduszkę bo na 7 idę pilnować inną dziewczynkę
oj, to trzymam kciuki!! niedobrze...
Emilka, szkoda... ja uwielbiam patrzeć jak inni reagują na moje prezenty
Strony Poprzednia 1 … 49 50 51 52 53 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź