Odp: jaki nastrój macie dziś...?
sypie i sypie od rana... cała ulica już biała...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 49 50 51 52 53 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
sypie i sypie od rana... cała ulica już biała...
a zaspy na moim osiedlu po kolana i dalej wieje...
ziiiimnoooo miiiiii ![]()
ja pozapalałam całe mnóstwo świeczek w domu, i piję herbatę malinową, da się przeżyć...
Można kocykiem się opatulić, mhmmm... gdybym była kotem zaczęłabym mruczeć.
Temperatura spadła do -9 i dużo lezy śniegu.... moja mała zadowolona bo rzuca śniezkami ...
Ale Wam zazdroszczę, ja dzisiaj siedzę w domu cały dzien i piję kakao z miodem, odmrażam pstrąga i muszę z niego coś zrobić chłopakowi, no i mielone odmrażam, co mam więcugotować? Pomocy!
U mnie dzisiaj okropnie mrożny wiatr....
brrr najgorsze że w lodówce już pustka, a samochód przegrał z mrozem - muszę drałować z buta gdzieś do sklepu po produkty na obiad...
Moją trzeba tak często napełniać, że nigdy nie jest pusta ![]()
Moja też zaczyna się robić pusta.... jutro czeka mnie wypad do sklepu ...
wczoraj nam sie trafił obiad u teściów ufff...
wracając wstąpiliśmy do sklepu i kupiliśmy mięso, robię zapasy ![]()
zimno i głupio na dworze...
U nas dzisiaj było fajnie - bez wiatru i mrozu dużego też nie było. Taka piękna, prawdziwa zima, ale wczoraj... grrrr....
U mnie dzisiaj duuuuużo śniegu i słoneczko świeci.... jest ładnie i przyjemnie.....
A u mnie -9, ale bez wiatru więc można nawet bez rękawiczek chwilę wytrzymać...
dziś o wiele lepiej, wczoraj też było znośnie... ![]()
Mój weekend już się zaczął
Niestety jest już odgórnie zaplnanowany - lektura, referat, korepetycje.
Ja mam zamiar dzisiaj się porząnie wyspać bo jak wiadomo sen to uroda, kladę się więc o 22 i mam wszystko w nosie!
a ja jutro chcę iść na długi spacer, dotlenić się trochę - może do lasu? ![]()
a w niedzielę mam urodziny Taty!
Mój chłopak jest w szpitalu i codziennie mam spacer przez całe miasto. Wczoraj koleżanka wyszła ze szpitala, do niej też chodziłyśmy z dziewczynami. Albo raczej przedzierałyśmy się do szpitala, nie chodziłyśmy.
ojej a co Mu dolega? mam nadzieję, że nic poważnego...
On się wyliże - wychodzą zdrowotne zaniedbania, gorzej z nią - serce kłuło, wzięli na tydzień tylko na badania, a przy okazji wybadali jej, że ma coś z tarczycą i płucami oprócz serca. dziewczyna ma 19 lat, ojciec zmarł na serce więc teraz w domu panika.
To faktycznie niedobrze.
Ja już szykuję słodycze pod poduszkę małej... szkoda że nie zobaczę jej miny jak będzie w poniedziałek zaglądała pod poduszkę bo na 7 idę pilnować inną dziewczynkę ![]()
oj, to trzymam kciuki!! niedobrze...
Emilka, szkoda... ja uwielbiam patrzeć jak inni reagują na moje prezenty ![]()
Strony Poprzednia 1 … 49 50 51 52 53 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź