Odp: jaki nastrój macie dziś...?
Nie wiem czy taki zabieg podlega reklamacji
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 48 49 50 51 52 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie wiem czy taki zabieg podlega reklamacji
Tak sobie myślę, że te wszystkie spa to lekka ściema... "Cudotwórcy" na miarę Kaszpirowskiego
Spa są na tyle modne, że na pewno połowa z nich bazuje tylko na tym.
Ale na pewno to wielka przyjemność leżeć na masażu czekoladowym albo waniliowym .......
Ale zdecydowanie mniejsza płacić za niego taaaaakie sumy....
Z tym to się zgodzę, ale jak rozmawiałam z tą Panią co mi robiła zabieg to jest wiele kobiet które potrafią dużo zapłacić za chwilę przyjemności...i to nawet 2-3 razy w tygodniu....
Ale jeśli ktoś wykonuwałby masaż niezbyt profesjonalnie to już inna sprawa. O takich pseudospa myślałam.
niech już przyjdzie wiosna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja chcę słońce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U mnie szaro i ponuro............deszcz pada i spać się chce.....
Może by tak wyskoczyć do Spa? Kto jest chętny?
Ja bym wolała wyskoczyć na jakąś gorącą plażę......
ja chcę do SPA bardzo chętnie!
ale szaro i ponuro ............ ble.... okropnie dziś!
Przedwczoraj pięknie, wczoraj szaro i zimno, a dziś znów slońce i rozkoszne ciepło. najgorzej kiedy idę na noc do faceta nie wiedząc, że następnego dnia będzie zmiana pogody. Budzę się a tu zonk - za cienka kurtka na przykład.
dziś super pogoda, my właśnie wróciliśmy z długiego spaceru - nawet się trochę opalaliśmy
teraz niedzielny relaks poobiedni
[quote=emilia_s292]Z tym to się zgodzę, ale jak rozmawiałam z tą Panią co mi robiła zabieg to jest wiele kobiet które potrafią dużo zapłacić za chwilę przyjemności...i to nawet 2-3 razy w tygodniu....[/quote]
ja też już byłam w spa ale szkoda by mi było tyle wydawać i do tego 3 razy w tygodniu ???
3x tygodniowo to chyba dla kobiet, które nie muszą w życiu robić nic innego niż ładnie wyglądać.
[quote=niechcemisie]3x tygodniowo to chyba dla kobiet, które nie muszą w życiu robić nic innego niż ładnie wyglądać.[/quote]
trzeba mieć i czas i pieniądze, nawet gdybym wygrała w duże pieniądze to i tak czasu nie mam..
Uważam że Spa to dla tych co muszą być młode i piękne np. aktorki, modelki itp.
Mi też byłoby szkoda pieniędzy na Spa.... faktycznie to chyba dla kobiet które muszą TYLKO ładnie wyglądać....
Można ładnie wyglądać i bez Spa, a maszkarom nie pomoże nawet codziennie odwiedzane
Ale są kobiety, które są ładne ale z wiekiem ta skóra niestety zaczyna wisieć i wtedy pewnie się decydują na taki zabieg
ech... cóż, pomarzyć można
a ja sobie właśnie piorę sweter który kupiłam w lumpeksie - taki dłuższy przed kolana brązowy
Kurcze, już dawno nie byłam w lumpeksie Teraz to częściej się wymieniam na portalach niż chodzę do sklepu
oj ja też powinnam się wybrać na zakupy, na poprawę humoru ( bo coś mi humor ostatnio szwankuje)
Strony Poprzednia 1 … 48 49 50 51 52 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź