Odp: kąpiele - żele, płyny, olejki
Ja lubię grapefruitowe żele pod prysznic, mydełka itd.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja lubię grapefruitowe żele pod prysznic, mydełka itd.
Ja to najbardziej do kąpieli lub pod prysznic lubię zapach pomarańczy
np. ziaji żel pomarańczowy SUPER!
ja lubię owocowe zapachy jeśli chodzi o żele pod prysznic
natomiast nie znoszę słodkich kremów i balsamów do ciała...
Ale przecież nie musisz ich jeść
Jakbym cała wysmarowała się np. czekoladowym to nawet nie musiałabym próbować a na pewno czułabym smak w ustach
Cytrusowe są super, ja się czuję po nich taka weselsza i naładowana energią.
Ostatnio edytowany przez niechcemisie (2010-11-19 11:33:05)
Jeśli lubicie wylegiwać się w wannie mamy coś dla Was Drogie Kobiety: Mini konkurs pt" Rozkoszuj się solną kąpielą"
[url]http://urodaizdrowie.pl/rozkoszuj-sie-w-solnej-kapieli[/url]
[url=http://www.fotosik.pl][img]//images41.fotosik.pl/391/fcac44dddc8bb451.jpg[/img][/url]
facet jak facet a gdyby teściowa przyszła w odwiedziny:)
[quote=kasia8787]facet jak facet a gdyby teściowa przyszła w odwiedziny:)[/quote]
rozwiń, proszę myśl
ja ostatnio używam kosmetyki z serii AA expresso SLIM
Kupiłam kiedyś w naturze zestaw - żel do ciała i serum do biustu AA expresso SLIM i nie byłam zadowolona. Skusił mnie napis na opakowaniu, w rzeczywistości wychwalany zapach zupełnie mi się nie spodobał, byłam nim zawiedziona. To jedyne zastrzeżenie do tych kosmetyków jakie mam, ale mi wystarczy. Nie skończyłam nawet tego opakowania. Lubię kosmetyki, które ładnie pachną. nakręciłam się kawowo i nie wyszło.
zapach tego expresso slim jest zbyt mocny... też miałam, nie przypadł mi do gustu! pilingujący żel pod prysznic OK, ale nei balsam i nie serum do ciała...
[quote=niechcemisie]Kupiłam kiedyś w naturze zestaw - żel do ciała i serum do biustu AA expresso SLIM i nie byłam zadowolona. Skusił mnie napis na opakowaniu, w rzeczywistości wychwalany zapach zupełnie mi się nie spodobał, byłam nim zawiedziona. To jedyne zastrzeżenie do tych kosmetyków jakie mam, ale mi wystarczy. Nie skończyłam nawet tego opakowania. Lubię kosmetyki, które ładnie pachną. nakręciłam się kawowo i nie wyszło.[/quote]
Popieram. Serum do biustu w ogóle mi nie odpowiadało i nie widziałam żadnych efektów a poza tym ten zapach także okropny.
Też nie przepadam za takimi duszącymi zapachami jak np. migdałowy. Ale z tych płynów Marizy co wspomniałam wcześniej to nie tylko lawenda jest fajna, ale pisałyście dziewczyny też o orzeźwiających zapachach to mają też grejfruta i brzoskiwnię więc i dla amatorek czegoś owocowego i kwiatowego się znajdzie a opakowanie faktycznie ładne i na prezent w sam raz:)
Ja najbardziej teraz lubię sól do kąpieli. Kiedyś nie wyobrażałam sobie kąpieli bez piany ale jednak te płyny wysuszają mi skórę. A po solnej kąpieli podobno lepiej balsam się wchłania.
Ja przeważnie łączę sól do kąpieli z olejkiem do kąpieli.
O! przez myśl mi nie przeszło, żeby tak zrobić. Z ciekawości spróbuję.
Czasem kiedy mi zabraknie olejku lub płynu, używam zamiast nich żelu.
Żel pod prysznic Biały jeleń jest rewelacyjny!
Jeleń jest spoko ale mogliby dopracować ten zapach ;> a teraz używam takiego żelu peelingującego z eveline do skóry suchej. On co prawda jest głównie dla alergików ale jego cena jest bardzo przystępna, a w porównaniu do jelenia zapach jest o wiele bardziej kuszący ;p
Faktycznie ten zapach Jelenia jest ... trudno określić bo prawie go nie czuć... ale mi to nie przeszkadza... a do Eveline jakoś nie mogę się przekonać
A o którego Jelenia Wam chodzi? Bo ja nie mam zastrzeżeń co do żeli, tylko zapach mydła mi nie odpowiada do końca.
Od kąpieli o wiele bardziej wolę prysznic. Stosuję żele firmy Ziaja z serii Blubel i Maziajki dla dzieci
Ja coraz rzadziej mogę sobie pozwolić na długie kąpiele, ale zrezygnować nie jestem w stanie. Muszę mieć obok wanny coś do picia i książkę lub gazetę.
Mi chodzi o żel pod prysznic hipoalergiczny z kozim mlekiem Biały jeleń. Ja uwielbiam kąpiele!
Jeśli z kozuim mlekiem to ja wogóle nie czuję, że z zapachem jest coś nie tak. To mój ulubiony żel z tej firmy.
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź