Odp: jaki nastrój macie dziś...?
No to pomyśl, jak już będzie fajnie kiedy go skończysz wypełniać i bierz się do pracy
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 47 48 49 50 51 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No to pomyśl, jak już będzie fajnie kiedy go skończysz wypełniać i bierz się do pracy
Justyna, dzisiaj jest Międzynarodowy Dzień Gry Wstępnej więc jak masz faceta bierz się do roboty, skończ wszystko, wskakuj do wanny, rób się na bóstwo i czekaj na swojego jak przyjdzie z roboty, żebyście się nacieszyli sobą!!!
Jasne, a formularz wypełnicie później
jedna strona formularza za mną!
światowy dzień gry wstępnej też za nami
a przed chwilą przyszedł listonosz z kosmetykami ... dostałam kilka rzeczy:
tonik, żel do mycia twarzy, masło do ciała i krem do twarzy bielendy, jeden balsam tołpy oraz jeden krem do ciała firmy verona i ... coś dziwnego do odchudzania - coś coś się wsypuje do wody i się chudnie
w skład tego suplementu wchodzi chrom, l-karnityna i jakaś indyjska roślina regulująca poziom cukru ... trzeba będzie wypróbować
a żeby było śmieszniej ............. w opakowaniu jest tylko połowa saszetek tego suplementu
na opakowaniu jest napisane 14 szt. a ja dostałam tylko 7
z czego 5 jest tych odchudzających o których pisałam, a dwie są jakieś inne...
Widocznie poczta się odchudza i łyknęła resztę
haha możliwe, chociaż pudełko było skrzetnie owinięte folią
czytam o tym balsamie tołpy - jest to Inicjator modelowania sylwetki - nakłada się na 30 minut owija ciało folią i potem spłukuje... dość skomplikowane, ale... czego się nie robi aby się pozbyć cellulitu
stosowała któraś coś takiego kiedyś?
Ja stosowałam i teraz nie mam skóry Żartuję oczywiście, najlepiej owiń sie tak na całą noc
Droga Justyno, suplementy jakie dostałaś są do wypróbowania od sponsora, rozdzieliliśmy je pośród nasze współredaktorki i laureatki różnych konkursów. Specjalnie nie daliśmy ich luzem, aby się nie "rozeszły" po paczce.
Preparat Tołpy gorąco polecamy - jest to wyspecjalizowany kosmetyk, niezwykle skuteczny w walce z cellulitem, a zawijanie folią tylko zwiększa efekt działania preparatu, więc naprawdę warto spróbować.
[quote=justyna]haha możliwe, chociaż pudełko było skrzetnie owinięte folią
czytam o tym balsamie tołpy - jest to Inicjator modelowania sylwetki - nakłada się na 30 minut owija ciało folią i potem spłukuje... dość skomplikowane, ale... czego się nie robi aby się pozbyć cellulitu
stosowała któraś coś takiego kiedyś?[/quote]
Justyno, próbowałam ten kosmetyk i gorąco go polecam! Owinełam się folią i czekałam na efekty. Trochę nieprzyjemnie jest w tej folii bo gorąco i czuć takie mrowienie (przynajmniej u mnie). Ale po tym moja skóra jest wyjątkowo gładka, miękka i jędrniejsza. Już robiłam trzy takie zabiegi i efekty są naprawdę zadowalające! Super jest także żel pod prysznic z Tołpy. Mimo że jest mało wydajny, bo ma taką dziwną konsystencję, niby gęsty ale ciężko się rozsmarowuje pod prysznicem na ciele, świetnie nawilża.
super, dziękuję za wyjaśnienia
w moc kosmetyków tołpy nie wątpię, tylko muszę znaleźć w takim razie czas na to owijanie się
no... i żeby Mąż nie widział mnie w tym stanie
a jeden suplement już zjadłam - jest strasznie słodki!!! ciekawe...
no i już się wymazałam cała tym kosmetykiem verona (jest i do twarzy i do ciała) - pięknie pachnie (orchidea&jedwab)! pierwszy raz widzę w ogóle ta firmę...
edit: a moja siostra już się czai na kosmetyki bielendy ogórek i limonka to jej ulubiona seria
chyba jej dam na imieniny 25.11
Ostatnio edytowany przez justyna (2010-11-10 16:35:41)
[quote=admin]Droga Justyno, suplementy jakie dostałaś są do wypróbowania od sponsora, rozdzieliliśmy je pośród nasze współredaktorki i laureatki różnych konkursów. Specjalnie nie daliśmy ich luzem, aby się nie "rozeszły" po paczce. [/quote]
dziękuję
a czy ja w związku z tym powinnam napisać o zaobserwowanych efektach i wrażeniach?
Droga Justyno, będzie nam miło jeśli napiszesz o swoich spostrzeżeniach np tutaj:
[url]http://urodaizdrowie.pl/nutrislim-ekstrakt-z-kaktusa[/url]
A siostra jeśli tez lubi Bielendę zapraszam do aktywności na portalu, za który może otrzymać tez ciekawe nagrody, bliższe szczegóły: [email protected]
Dziękuję, podam Siostrze maila, żeby się zgłosiła
Bielenda ma rewelacyjne kosmetyki, podobnie jak Ziaja i Farmona - moja pierwsza Trójka
a o spostrzeżeniach napiszę na pewno jak wypiję wszystkie saszetki
Ostatnio edytowany przez justyna (2010-11-12 10:28:07)
Mam dzisiaj dobry nastrój, za oknem dosyć ciepło, piję kawkę ...
A ja byłam dziś na dłuższym spacerze, dotleniłam się, więc już żadna kawa nie była potrzebna - polecam wszystkim!
Ja kawy sobie nigdy nie odmówię - kocham ją!
[quote=niechcemisie]Ja kawy sobie nigdy nie odmówię - kocham ją![/quote]
mam to samo
Ja również A dzisiaj to szczególnie mi jest potrzebna bo od rana u mnie pada i pada Nałozyłabym sobie maseczkę, ale mi się skończyły
oo szkoda że tak daleko mieszkasz, ja aktualnie mam nadmiar maseczek
[quote=emilia_s292]Ja również A dzisiaj to szczególnie mi jest potrzebna bo od rana u mnie pada i pada Nałozyłabym sobie maseczkę, ale mi się skończyły [/quote]
Czyżby efekty wizyty w spa już zniknęły? Myślałam ze teraz to przez jakiś czas będziesz miała 'wolne" od maseczek...
W artykule napisałam, że efekty są dopiero po 4 - 6 MIESIĄCACH od zabiegu A ten zabieg to mi nie usuwał niedoskonałości tylko nawilżał i ujędrniał skórę
a gdzie umieściłaś ten swój artykuł?
Na stronie głównej UrodaiZdrowie
[quote=emilia_s292]W artykule napisałam, że efekty są dopiero po 4 - 6 MIESIĄCACH od zabiegu A ten zabieg to mi nie usuwał niedoskonałości tylko nawilżał i ujędrniał skórę [/quote]
A jak ich nie będzie to reklamację uwzględniają?
Strony Poprzednia 1 … 47 48 49 50 51 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź