1,201

Odp: jaki nastrój macie dziś...?

No to pomyśl, jak już będzie fajnie kiedy go skończysz wypełniać i bierz się do pracy smile

1,202

Justyna, dzisiaj jest Międzynarodowy Dzień Gry Wstępnej więc jak masz faceta bierz się do roboty, skończ wszystko, wskakuj do wanny, rób się na bóstwo i czekaj na swojego jak przyjdzie z roboty, żebyście się nacieszyli sobą!!!

1,203

Jasne, a formularz wypełnicie później wink

1,204

jedna strona formularza za mną!
światowy dzień gry wstępnej też za nami big_smile
a przed chwilą przyszedł listonosz z kosmetykami ... dostałam kilka rzeczy:
tonik, żel do mycia twarzy, masło do ciała i krem do twarzy bielendy, jeden balsam tołpy oraz jeden krem do ciała firmy verona i ... coś dziwnego do odchudzania - coś coś się wsypuje do wody i się chudnie big_smile
w skład tego suplementu wchodzi chrom, l-karnityna i jakaś indyjska roślina regulująca poziom cukru ... trzeba będzie wypróbować wink

1,205

a żeby było śmieszniej ............. w opakowaniu jest tylko połowa saszetek tego suplementu lol
na opakowaniu jest napisane 14 szt. a ja dostałam tylko 7 big_smile
z czego 5 jest tych  odchudzających o których pisałam, a dwie są jakieś inne... yikes yikes yikes

1,206

Widocznie poczta się odchudza i łyknęła resztę wink

1,207

haha możliwe, chociaż  pudełko było skrzetnie owinięte folią smile
czytam o tym balsamie tołpy - jest to Inicjator modelowania sylwetki - nakłada się na 30 minut owija ciało folią i potem spłukuje... dość skomplikowane, ale... czego się nie robi aby się pozbyć cellulitu wink
stosowała któraś coś takiego kiedyś?

1,208

Ja stosowałam i teraz nie mam skóry sad Żartuję oczywiście, najlepiej owiń sie tak na całą noc wink

1,209

Droga Justyno, suplementy jakie dostałaś są do wypróbowania od sponsora, rozdzieliliśmy je pośród nasze współredaktorki i laureatki różnych konkursów. Specjalnie nie daliśmy ich luzem, aby się nie "rozeszły" po paczce.
Preparat Tołpy gorąco polecamy - jest to wyspecjalizowany kosmetyk, niezwykle skuteczny w walce z cellulitem, a zawijanie folią tylko zwiększa efekt działania preparatu, więc naprawdę warto spróbować.

1,210

[quote=justyna]haha możliwe, chociaż  pudełko było skrzetnie owinięte folią smile
czytam o tym balsamie tołpy - jest to Inicjator modelowania sylwetki - nakłada się na 30 minut owija ciało folią i potem spłukuje... dość skomplikowane, ale... czego się nie robi aby się pozbyć cellulitu wink
stosowała któraś coś takiego kiedyś?[/quote]
Justyno, próbowałam ten kosmetyk i gorąco go polecam! Owinełam się folią i czekałam na efekty. Trochę nieprzyjemnie jest w tej folii bo gorąco i czuć takie mrowienie (przynajmniej u mnie). Ale po tym  moja skóra jest wyjątkowo gładka, miękka i jędrniejsza. Już robiłam trzy takie zabiegi i efekty są naprawdę zadowalające! Super jest także żel pod prysznic z Tołpy. Mimo że jest mało wydajny, bo ma taką dziwną konsystencję, niby gęsty ale ciężko się rozsmarowuje pod prysznicem na ciele, świetnie nawilża.

1,211

super, dziękuję za wyjaśnienia smile
w moc kosmetyków tołpy nie wątpię, tylko muszę znaleźć w takim razie czas na to owijanie się wink
no... i żeby Mąż nie widział mnie w tym stanie big_smile

a jeden suplement już zjadłam - jest strasznie słodki!!! ciekawe...

no i już się wymazałam cała tym kosmetykiem verona (jest i do twarzy i do ciała) - pięknie pachnie (orchidea&jedwab)! pierwszy raz widzę w ogóle ta firmę...

edit: a moja siostra już się czai na kosmetyki bielendy wink ogórek i limonka to jej ulubiona seria big_smile
chyba jej dam na imieniny 25.11 smile

Ostatnio edytowany przez justyna (2010-11-10 16:35:41)

1,212

[quote=admin]Droga Justyno, suplementy jakie dostałaś są do wypróbowania od sponsora, rozdzieliliśmy je pośród nasze współredaktorki i laureatki różnych konkursów. Specjalnie nie daliśmy ich luzem, aby się nie "rozeszły" po paczce. [/quote]
dziękuję smile
a czy ja w związku z tym powinnam napisać o zaobserwowanych efektach i wrażeniach? smile

1,213

Droga Justyno, będzie nam miło jeśli napiszesz o swoich spostrzeżeniach np tutaj:

[url]http://urodaizdrowie.pl/nutrislim-ekstrakt-z-kaktusa[/url]

A siostra jeśli tez lubi Bielendę zapraszam do aktywności na portalu, za który może otrzymać tez ciekawe nagrody, bliższe szczegóły: [email protected]

1,214

Dziękuję, podam Siostrze maila, żeby się zgłosiła smile
Bielenda ma rewelacyjne kosmetyki, podobnie jak Ziaja i Farmona - moja pierwsza Trójka smile

a o spostrzeżeniach napiszę na pewno jak wypiję wszystkie saszetki smile

Ostatnio edytowany przez justyna (2010-11-12 10:28:07)

1,215

Mam dzisiaj dobry nastrój, za oknem dosyć ciepło, piję kawkę ...

1,216

A ja byłam dziś na dłuższym spacerze, dotleniłam się, więc już żadna kawa nie była potrzebna - polecam wszystkim!

1,217

Ja kawy sobie nigdy nie odmówię - kocham ją!

1,218

[quote=niechcemisie]Ja kawy sobie nigdy nie odmówię - kocham ją![/quote]
mam to samo smile smile smile

1,219

Ja również smile smile smile   A dzisiaj to szczególnie mi jest potrzebna bo od rana u mnie pada i pada sad  Nałozyłabym sobie maseczkę, ale mi się skończyły sad

1,220

oo szkoda że tak daleko mieszkasz, ja aktualnie mam nadmiar maseczek big_smile

1,221

[quote=emilia_s292]Ja również smile smile smile   A dzisiaj to szczególnie mi jest potrzebna bo od rana u mnie pada i pada sad  Nałozyłabym sobie maseczkę, ale mi się skończyły sad[/quote]

Czyżby efekty wizyty w spa już zniknęły? Myślałam ze teraz to przez jakiś czas będziesz miała 'wolne" od maseczek...

1,222

W artykule napisałam, że efekty są dopiero po 4 - 6 MIESIĄCACH od zabiegu smile  A ten zabieg to mi nie usuwał niedoskonałości tylko nawilżał i ujędrniał skórę smile

1,223

a  gdzie umieściłaś ten swój artykuł?

1,224

Na stronie głównej UrodaiZdrowie smile

1,225

[quote=emilia_s292]W artykule napisałam, że efekty są dopiero po 4 - 6 MIESIĄCACH od zabiegu smile  A ten zabieg to mi nie usuwał niedoskonałości tylko nawilżał i ujędrniał skórę smile[/quote]
A jak ich nie będzie to reklamację uwzględniają? wink