Odp: jaki nastrój macie dziś...?
[quote=emilia_s292]Zimno i wieje.............[/quote]
Mamie założyli pomnik
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 46 47 48 49 50 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[quote=emilia_s292]Zimno i wieje.............[/quote]
Mamie założyli pomnik
[quote=Ksymena]Każdy tak mówi, ale jakoś nie szuka pracy gdzie indziej [/quote]
ja niestety szukam, i to od kwietnia naprawdę intensywnie...
z jednej strony szukam bo chcę w końcu mieć spokój, normalną pracę i normalną pensję a z drugiej strony widzę że znalezienie pracy wcale nie jest takie łatwe i się rozwijam, może w końcu uda mi się kogoś zatrudnić, to trochę odpocznę może...
a nastrój smutny i podły wciąż niezmiennie od czwartku...
Słuchajcie miałam ostatnio bardzo dziwną sytuacje: przyjechałam pod swój blok, wysiadłam z auta (jeszcze się ucieszyłam, że mam wolne fajne miejsce) poszłam do sklepu. Wracam z zakupami - na szczęście poszłam zupełnie druga stroną i patrzę a w dziwnym miejscu stoi auto - takie samo jak moje, a przy nim kręci się dwóch gości i je ogląda od spodu itp. Zdziwiona patrzę, że to moje auto! Podeszłam i zdenerwowana zapytałam co oni chcą od mojego samochodu i czemu je przestawili? Jeden gośc szybko uciekł a drugi zaczął się tłumaczyć, że rok temu ukradli mu podobne... Ja oczywiście nie uwierzyłam w tę bajeczkę, powiedziałam, że mam to auto już 4 lata. Poza tym on powiedział, żebym wyjęła kluczyki i odpaliła samochód. Ja oczywiście nie byłam na tyle głupia. On powiedział: do widzenia i odszedł a ja pojechałam na policję. Co wy na to???
Może chcieli na części ci rozwalić i ukraść? Generalnie współczuję...
o kurcze... uważaj lepiej na samochód....
mi ostatnio wyrwali zamek ... tuż pod blokiem! na szczęście pomimo to nie dostali się do środka, ale... zamka nie miałam i musiałam montować nowy, oczywiście za własne pieniądze
[b]Ksymena[/b], a po co GPS? przecież to tylko kusi i może spowodować że się włamią żeby ukraść nawigacje...
ja bym raczej radziła absolutnie nic nie mieć w środku - ani gps ani radia... ani nie zostawiać żadnych toreb czy teczek, nawet pustych!
WOW, okropnośc! Powiem szczerze, że nienawidzę złodziejstwa, to są bandyci na równo z mordercami jak dla mnie, żeby komuś coś zniszczyc i ukraść - bardzo blisko od tego do zabójstwa dla korzyści materialnych. Złodziej jest bezwględny i często w sytuacji aby go nie rozpoznać może udac się do skrzywdzenia kogoś, serio!
[quote=justyna]o kurcze... uważaj lepiej na samochód....
mi ostatnio wyrwali zamek ... tuż pod blokiem! na szczęście pomimo to nie dostali się do środka, ale... zamka nie miałam i musiałam montować nowy, oczywiście za własne pieniądze
[b]Ksymena[/b], a po co GPS? przecież to tylko kusi i może spowodować że się włamią żeby ukraść nawigacje...
ja bym raczej radziła absolutnie nic nie mieć w środku - ani gps ani radia... ani nie zostawiać żadnych toreb czy teczek, nawet pustych![/quote]
GPS po to żeby namierzyć wózek jak ukradną... To jest takie urządzenie, którego nie widać, jest ukryte i wskazuje aktualne położenie obiektu ( czy na kołach stoi jeszcze, czy już na dachu -
ooo, to o takim GPS nie słyszałam ...
ale słońce fajowe
U mnie też świeci wreszcie, od razu poprawił mi się nastrój, chyba wyruszę po południu na mały podryw
zmęczona jestem, bardzo aktywna sobota za mną, a teraz objadłam się plackami z dyni i odpoczywam
A ja dziś wieczorkiem wyjątkowo nie imprezuję... Nastrój refleksyjny mnie ogarnął, a i odpoczynek się przyda, skoro już mamy ten długi weekend
Ostatnio edytowany przez Barbie1290 (2010-10-30 19:52:50)
Ja już skończyłam szkolenie, byłam u mamy na 1 listopada a teraz już jestem u siebie i za dwie godziny idę z małą na ćwiczenia stópek ...
ja mam jeszcze dwa weekendy przed sobą ...
jutro jeszcze na jeden cmentarz podjedziemy, do kolegi ... bo nie zdążyliśmy w weekend
a w sobotę będę musiała się zerwać z kawałka szkolenia, bo mamy pogrzeb znajomych
właśnie mi się dosyć mocno poprawił nastrój - z powodu wygranej w konkursie filmowym
[img]//1.1.1.2/bmi/i.pinger.pl/pgr27/9841c75d000b31f34b292165[/img]
Ostatnio edytowany przez justyna (2010-11-02 16:10:53)
Gratuluję Justyno!!! Ja coś ostatnio nic nie wygrywam
dziękuję, nie mogę się doczekać paczki
Emilia, Ty zawsze miałaś tyle szczęścia - następnym razem będzie lepiej
teraz jest konkurs na najlepszą maseczkę i ... rozgrzewające kremy do stóp! to coś dla mnie... wiecznego zmarzlucha!
Chyba trochę się rozleniwiłam, bo nie chce mi się brać udziału w konkursach
może Ci się zachce za jakiś czas, ja też miałam kilka miesięcy przerwy, bo tonęłam w robocie... a teraz też powinnam przystopować, bo do stycznia mam do wykonania ważny projekt
ale coś czuję, że będę zaopatrzona w kosmetyki, więc nawet z domu nie będę musiała wychodzić po zakupy
Zazdroszczę Wam fajnych nagród! Kosmetyki są zawsze potrzebne takim laseczkom jak my no nie?
[quote=justyna]ja mam jeszcze dwa weekendy przed sobą ...
jutro jeszcze na jeden cmentarz podjedziemy, do kolegi ... bo nie zdążyliśmy w weekend
a w sobotę będę musiała się zerwać z kawałka szkolenia, bo mamy pogrzeb znajomych [/quote]
Ojej, to był pogrzeb więcej niż 1 osoby?
małżeństwo, pogrzeb w tą najbliższą sobotę
[color=white]utonęli[/color]
Nigdy nie byłam na takim pogrzebie, ale nastrój musi być na nim niesamowity... podwójna żałoba...
Straszne Pogrzeby są okropne a szczególnie gdy to pogrzeb bliskich lub znajomych
zimno, mokro i sennie, a mam do wypełnienia dość skomplikowany 20 stronicowy formularz ......................... niech ktoś mnie kopnie w d... żebym już to zaczęła robić
Strony Poprzednia 1 … 46 47 48 49 50 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź