876

Odp: Co dziś dla siebie zrobiłaś??

nie, po prostu przeważnie kupuję dwa, bo szybko zużywamy smile

877

A ja lubię mieć na półce 2-3 rodzaje szamponów, bo włosy szybko przyzwyczajają się do jednego... Warto co 3-4 mycia zmienić szampon, używam teraz Elseve do włosów farbowanych, Nivea do ciemnych i właśnie kupiłam, ale jeszcze nie przetestowałam Syoss... Różne opinie słyszałam, czas się przekonać jaki jest naprawdę smile

878

ja zmieniam co butelkę, przeważnie kupuję dwa różne i oba stoją na półce

879

Też mam kilka rodzajów smile

880

siedzę właśnie z olejem kokosowym na włosach i piję kawkę smile
a mąż śpi smile

881

Ciekawe co zrobił jak się obudził... Pewnie przylepił się do Twoich włosów wink

882

nie smile
poszliśmy wziąć wspólny prysznic big_smile

883

I oczywiście dokładnie umył Ci włosy? wink

884

Ostatnio użyłam pierwszy raz płatków żelowych na oczy.... efekt fajny, chłodzący i rozlużniający....

885

Ja mam żelowe okulary. Są fajne, ale rzadko używam. kiedyś takie kupilam i użyłam ze dwa razy, po czym rzuciłam gdzieś do kosmetyczki i leżały. Po, ja wiem, roku może zauważyłam, że żelu prawie nic w nich nie zostało. Wysechł? Wyparował? Któraś wie, czy to trzeba trzymać ciągle w lodówce czy po prostu po jakimś czasie tak sie właśnie robi, albo czy może te akurat okulary były do niczego. Teraz mam nowe, ale niedawno kupione.

886

te żelowe nakładki czy okulary mają swój termin przydatności - żel niestety paruje (znika) po jakimś czasie... tak niestety jest smile
dlatego ja jednak preferuję domowe metody - okłady z ziół lub herbaty albo zimnej łyżeczki wink

887

Ale te płatki żelowe to są konkretnie zapakowane. Najpierw w foliowe pudełeczko a potem jeszcze w plastikowe. Ja trzymam w lodówce.

888

A czy jak się dłuższy czas nie używa to można zamrozić? wink

889

byłam dziś u koleżanki na kawie, potem na zakupach... mam mokre buty i skarpetki! CHCĘ LATA!!!!!!!!!!!!!!!

890

Moja droga, czemu nie zaopatrzyłaś się w modne i szałowe kalosze?!?

891

no właśnie... leżały w tym czasie w szafie hmm
po prostu nie lubię w nich długo chodzić, bo noga mi się poci ... no i skórzanych bucikach też mi się "spociła" big_smile

892

To teraz nie będziesz ich w ogóle chować, bo następne dni nie zapowiadają się pogodnie...

893

A ja nie mam kaloszy, pomimo że są modne to nie podobają mi się sad wystarczy że mała je ma.

894

ja je mam ze względów praktycznych... dzis się przydadzą jak będę szła na pocztę... co za pogoda!!!!!!!!

895

U mnie jest zimno ... a w piatek czeka mnie wizyta w SPA smile

896

wow! ale super!!!! smile

897

Będziecie mogli przeczytać moją relację z pobytu bo napisze smile

898

Dziewczyny, dodawajcie opisy nietrafionych kosmetyków, które wypróbowałyście, a które okazały się przereklamowane: [url]http://urodaizdrowie.pl/category/antykosmetyki[/url]
Warto ostrzec innych przed nieudanym zakupem!
Pamiętajcie: im więcej gwiazdek zostanie przyznane danemu produktowi, tym gorsza jest jego ocena!

899

Ja mam takich parę, ale nie wiem, czy tylko na mnie tak źle podziałały...?

900

Napisz dlaczego Twoja opinia o kosmetyku jest zła. Czasem kosmetyk może nie być aż tak zły, ale mimo to się na nim zawiedziemy, np. piękna perfuma, która nie jest warta swojej ceny bo za szybko wietrzeje.