1,151

Odp: jaki nastrój macie dziś...?

Oj... mad

1,152

Coś wiecie bliżej na ich temat? podzielcie się spostrzeżeniami...

1,153

Szkolenie jest księgowo - kadrowe. Siedzimy po 5-6 godzin dziennie i się uczymy.... masakra ...

1,154

Ale wcześniej coś wspominałaś że już pracowałaś w podobnym charakterze, więc jaki jest sens uczyć się tego co już chyba wiesz? Choć może w tych kwestiach stale się coś zmienia? Już sama nie wiem...

1,155

Jestem już po śniadaniu, co prawda od 6 na nogach, ale czuję się wyspana (kto chodzi wcześnie spać jest piękny i wyspany:)

1,156

[quote=Ksymena]Ale wcześniej coś wspominałaś że już pracowałaś w podobnym charakterze, więc jaki jest sens uczyć się tego co już chyba wiesz? Choć może w tych kwestiach stale się coś zmienia? Już sama nie wiem...[/quote]
Przepisy ciągle się zmieniają a szczególnie jeśli chodzi o kodeks pracy a i programy komputerowe są nowe. Ja tego uczyłam się dość dawno temu i nie pracowałam aż na tylu programach.

1,157

to ja na szkoleniach siedzę po 8 godzin. cały weekend - i sobota i niedziela....
hmm

ale dziś piękne słońce, szkoda tylko że tak zimno!

1,158

A możemy wiedzieć w jakiej dziedzinie?

1,159

prowadzenie firmy - reklama, podatki, księgowość, pozyskiwanie funduszy unijnych - wszystkiego po trochu
szkolenie jest finansowane z funduszy unijnych

1,160

To masz fajnie bo chociaż nie płacisz... Czyżbyś planowała założyć własną firmę...?

1,161

już ją mam, od kilku lat big_smile

1,162

I dopiero teraz się uczysz jak ją prowadzić? smile coś mi się wydaje, że to Ty byś mogła paru rzeczy prowadzących to szkolenie nauczyć smile

1,163

[quote=justyna]to ja na szkoleniach siedzę po 8 godzin. cały weekend - i sobota i niedziela....
hmm

ale dziś piękne słońce, szkoda tylko że tak zimno![/quote]

Justyna i oprócz tego jeszcze pracujesz??? Współczuje, niezbyt fajne życie

1,164

Mi też by takie nie odpowiadało.

1,165

co by Wam nie odpowiadało?
praca we własnej firmie i darmowe szkolenia w 6 weekendów?
dla mnie bomba big_smile
wiele nowego mogę się nauczyć, doskonalę się, poznaję nowe metody promocji i nawiązuję kontakty...

1,166

Sześć weekendów to jeszcze da się przeżyć... Ale z mężem to się w ogóle widujesz poza wieczorami? smile

Ostatnio edytowany przez Ksymena (2010-10-23 20:28:52)

1,167

jeszcze noce są nasze wink

a tak a propos nocy ........... SPAAAAAAAAAAAAAAAAAAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1,168

ALE 
właśnie się dowiedziałam, że po 14.11 (wtedy mam ostatni zjazd) pojedziemy do krynicy górskiej na kilka dni big_smile big_smile big_smile

1,169

To też sponsoruje unia?

Ostatnio edytowany przez Ksymena (2010-10-25 12:09:35)

1,170

[quote=Ksymena]To też sponsoruje unia?[/quote]
niestety nie sad

ale może... kto wie... jak już skonczę szkolenie i nauczę się wyłudzać od UE kasę to postaram się o jakieś dotacje urlopowe big_smile
ale wtedy to nie krynica górska tongue

1,171

Bahamy polecam, albo Majorkę. Ale tam pewnie już byłaś, nie ma to jak własny biznes smile

1,172

taaa.... nie ma to jak własny biznes big_smile
praca 24/24 piątek, świątek czy niedziela, odbieranie telefonów służbowych na urlopie, nieregularne pensje, zamartwianie się zusem, skarówką, śledzenie nowinek w podatkach, zero socjalu, trzynastek czy gruszy ................. to jest to! wink
ale poza tym faktycznie polecam przejscie na swoje big_smile

1,173

Każdy tak mówi, ale jakoś nie szuka pracy gdzie indziej wink

1,174

dopiero poniedziałek a ja już padam, jakiś urlop by mi się przydał

1,175

Zimno i wieje.............