Odp: jaki nastrój macie dziś...?
Oj...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 45 46 47 48 49 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Coś wiecie bliżej na ich temat? podzielcie się spostrzeżeniami...
Szkolenie jest księgowo - kadrowe. Siedzimy po 5-6 godzin dziennie i się uczymy.... masakra ...
Ale wcześniej coś wspominałaś że już pracowałaś w podobnym charakterze, więc jaki jest sens uczyć się tego co już chyba wiesz? Choć może w tych kwestiach stale się coś zmienia? Już sama nie wiem...
Jestem już po śniadaniu, co prawda od 6 na nogach, ale czuję się wyspana (kto chodzi wcześnie spać jest piękny i wyspany:)
[quote=Ksymena]Ale wcześniej coś wspominałaś że już pracowałaś w podobnym charakterze, więc jaki jest sens uczyć się tego co już chyba wiesz? Choć może w tych kwestiach stale się coś zmienia? Już sama nie wiem...[/quote]
Przepisy ciągle się zmieniają a szczególnie jeśli chodzi o kodeks pracy a i programy komputerowe są nowe. Ja tego uczyłam się dość dawno temu i nie pracowałam aż na tylu programach.
to ja na szkoleniach siedzę po 8 godzin. cały weekend - i sobota i niedziela....
ale dziś piękne słońce, szkoda tylko że tak zimno!
A możemy wiedzieć w jakiej dziedzinie?
prowadzenie firmy - reklama, podatki, księgowość, pozyskiwanie funduszy unijnych - wszystkiego po trochu
szkolenie jest finansowane z funduszy unijnych
To masz fajnie bo chociaż nie płacisz... Czyżbyś planowała założyć własną firmę...?
już ją mam, od kilku lat
I dopiero teraz się uczysz jak ją prowadzić? coś mi się wydaje, że to Ty byś mogła paru rzeczy prowadzących to szkolenie nauczyć
[quote=justyna]to ja na szkoleniach siedzę po 8 godzin. cały weekend - i sobota i niedziela....
ale dziś piękne słońce, szkoda tylko że tak zimno![/quote]
Justyna i oprócz tego jeszcze pracujesz??? Współczuje, niezbyt fajne życie
co by Wam nie odpowiadało?
praca we własnej firmie i darmowe szkolenia w 6 weekendów?
dla mnie bomba
wiele nowego mogę się nauczyć, doskonalę się, poznaję nowe metody promocji i nawiązuję kontakty...
Sześć weekendów to jeszcze da się przeżyć... Ale z mężem to się w ogóle widujesz poza wieczorami?
Ostatnio edytowany przez Ksymena (2010-10-23 20:28:52)
jeszcze noce są nasze
a tak a propos nocy ........... SPAAAAAAAAAAAAAAAAAAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ALE
właśnie się dowiedziałam, że po 14.11 (wtedy mam ostatni zjazd) pojedziemy do krynicy górskiej na kilka dni
To też sponsoruje unia?
Ostatnio edytowany przez Ksymena (2010-10-25 12:09:35)
[quote=Ksymena]To też sponsoruje unia?[/quote]
niestety nie
ale może... kto wie... jak już skonczę szkolenie i nauczę się wyłudzać od UE kasę to postaram się o jakieś dotacje urlopowe
ale wtedy to nie krynica górska
Bahamy polecam, albo Majorkę. Ale tam pewnie już byłaś, nie ma to jak własny biznes
taaa.... nie ma to jak własny biznes
praca 24/24 piątek, świątek czy niedziela, odbieranie telefonów służbowych na urlopie, nieregularne pensje, zamartwianie się zusem, skarówką, śledzenie nowinek w podatkach, zero socjalu, trzynastek czy gruszy ................. to jest to!
ale poza tym faktycznie polecam przejscie na swoje
Każdy tak mówi, ale jakoś nie szuka pracy gdzie indziej
dopiero poniedziałek a ja już padam, jakiś urlop by mi się przydał
Zimno i wieje.............
Strony Poprzednia 1 … 45 46 47 48 49 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź