Odp: jaki nastrój macie dziś...?
Oj... ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 45 46 47 48 49 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Coś wiecie bliżej na ich temat? podzielcie się spostrzeżeniami...
Szkolenie jest księgowo - kadrowe. Siedzimy po 5-6 godzin dziennie i się uczymy.... masakra ...
Ale wcześniej coś wspominałaś że już pracowałaś w podobnym charakterze, więc jaki jest sens uczyć się tego co już chyba wiesz? Choć może w tych kwestiach stale się coś zmienia? Już sama nie wiem...
Jestem już po śniadaniu, co prawda od 6 na nogach, ale czuję się wyspana (kto chodzi wcześnie spać jest piękny i wyspany:)
[quote=Ksymena]Ale wcześniej coś wspominałaś że już pracowałaś w podobnym charakterze, więc jaki jest sens uczyć się tego co już chyba wiesz? Choć może w tych kwestiach stale się coś zmienia? Już sama nie wiem...[/quote]
Przepisy ciągle się zmieniają a szczególnie jeśli chodzi o kodeks pracy a i programy komputerowe są nowe. Ja tego uczyłam się dość dawno temu i nie pracowałam aż na tylu programach.
to ja na szkoleniach siedzę po 8 godzin. cały weekend - i sobota i niedziela.... ![]()
ale dziś piękne słońce, szkoda tylko że tak zimno!
A możemy wiedzieć w jakiej dziedzinie?
prowadzenie firmy - reklama, podatki, księgowość, pozyskiwanie funduszy unijnych - wszystkiego po trochu
szkolenie jest finansowane z funduszy unijnych
To masz fajnie bo chociaż nie płacisz... Czyżbyś planowała założyć własną firmę...?
już ją mam, od kilku lat ![]()
I dopiero teraz się uczysz jak ją prowadzić? 
 coś mi się wydaje, że to Ty byś mogła paru rzeczy prowadzących to szkolenie nauczyć ![]()
[quote=justyna]to ja na szkoleniach siedzę po 8 godzin. cały weekend - i sobota i niedziela.... ![]()
ale dziś piękne słońce, szkoda tylko że tak zimno![/quote]
Justyna i oprócz tego jeszcze pracujesz??? Współczuje, niezbyt fajne życie
co by Wam nie odpowiadało?
praca we własnej firmie i darmowe szkolenia w 6 weekendów? 
dla mnie bomba ![]()
wiele nowego mogę się nauczyć, doskonalę się, poznaję nowe metody promocji i nawiązuję kontakty...
Sześć weekendów to jeszcze da się przeżyć... Ale z mężem to się w ogóle widujesz poza wieczorami? ![]()
Ostatnio edytowany przez Ksymena (2010-10-23 20:28:52)
jeszcze noce są nasze ![]()
a tak a propos nocy ........... SPAAAAAAAAAAAAAAAAAAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ALE  
właśnie się dowiedziałam, że po 14.11 (wtedy mam ostatni zjazd) pojedziemy do krynicy górskiej na kilka dni 

![]()
To też sponsoruje unia?
Ostatnio edytowany przez Ksymena (2010-10-25 12:09:35)
[quote=Ksymena]To też sponsoruje unia?[/quote]
niestety nie ![]()
ale może... kto wie... jak już skonczę szkolenie i nauczę się wyłudzać od UE kasę to postaram się o jakieś dotacje urlopowe ![]()
ale wtedy to nie krynica górska ![]()
Bahamy polecam, albo Majorkę. Ale tam pewnie już byłaś, nie ma to jak własny biznes ![]()
taaa.... nie ma to jak własny biznes ![]()
praca 24/24 piątek, świątek czy niedziela, odbieranie telefonów służbowych na urlopie, nieregularne pensje, zamartwianie się zusem, skarówką, śledzenie nowinek w podatkach, zero socjalu, trzynastek czy gruszy ................. to jest to! ![]()
ale poza tym faktycznie polecam przejscie na swoje ![]()
Każdy tak mówi, ale jakoś nie szuka pracy gdzie indziej ![]()
dopiero poniedziałek a ja już padam, jakiś urlop by mi się przydał
Zimno i wieje.............
Strony Poprzednia 1 … 45 46 47 48 49 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź