376

Odp: Zdrada

On nie robił aż takich błędów... ale Tobie przeszkadzało i od razu zwróciłaś na to uwagę a u Zibbi chyba ci podobają się te błędy...

377

Powoli przyzwyczajam się do tego ze w necie każdy pisze jak chce. Ale u ciebie jest to pewna niekonsekwencja

378

Przecież najważniejsze jest to co sie  chce napisać a nie jak

379

Dokładnie - pisz dalej!

380

Mnóstwo ludzi robi błędy ortograficzne i interpunkcyjne. Nie przypominam sobie, żebym w szkole średniej miała choć jedną lekcję ortografii, a uczyły mnie j. polskiego cztery różne nauczycielki.

381

Ale w internecie każdy pisze jak chce!

382

Nie tylko w internecie. Zawsze i wszędzie. Nawet w CV widziałam takie błędy, że masakra! Ale to już jest wstyd, bo jak ktoś wie, że nie umie to powinien dać komuś do sprawdzenia zanim złoży  u pracodawcy.

383

Ale że ludzie mają o sobie zwykle zawyżone mniemanie to składają bez sprawdzenia... I kończy się tak jak mówisz

384

No tak...

385

Najlepsza rada: więcej mówić, mniej pisać. Wtedy nie widać wielu błędów wink

386

I więcej robić niż mówić. Wyszła nam hierarchia ważności.

387

Coś właśnie znalazłam a propos tematu głównego:
[url]http://blog.onet.pl/40794,archiwum_goracy.html[/url]

388

Co prawda niczego nowego się nie dowiedziałam, ale doceniam chęć 'dokształcenia" nas wink

389

A tam dokształcania, ja sama to wiem, ale chętnie okiem rzuciłam i podałam link bo uznałam, że oto mamy w pigułce to co najważniejsze.

390

Więc teraz codziennie czytajmy przy śniadaniu, żeby nie zapomnieć...

391

[quote=niechcemisie]Coś właśnie znalazłam a propos tematu głównego:
[url]http://blog.onet.pl/40794,archiwum_goracy.html[/url][/quote]
Bzdury wypisują, jak sie ma wszystko w domu to sie nie szuka gdzie indziej, a jak kogoś wiecznie głowa boli to niech sie potem nie dziwi...

392

Jeśli kogoś często "głowa boli", to musi być powód tych migren.

393

To chyba lepiej sie rozstać niż męczyć?

394

Albo dojść do porozumienia, przynajmniej spróbować. Jeśli dwoje ludzi jest już ze sobą trochę to zanczy, że łączy ich coś więcej. Może da się to naprawić. Mi by było szkoda gdybym zainwestowała w związek siebie, czas itd. i gdyby się miało rozpaść przez kryzys w łóżku, tym bardziej że on może się okazać tymczasowy. Na pewno szukałabym powodów.

395

Ale to też jest ważne, dla was chyba też...?

396

W sumie Ksymena ma chyba rację, nie chyba tylko na pewno. Ale jeśli dla jednego z nich to było coś więcej i ta osoba chce próbować dalej? Ale to musi boleć.

Zibbi, jak nie jak tak. Poczytaj pierwszą lepszą babską gazetę... a najlepiej Cosmopolitan. Sam zobaczysz, heh smile

397

Jak przeglądam te gazetki to mi sie nasuwa że kobiety to wolą zakupy od sexu wink

398

Bo zakupy też kochają. Przez wieki kobiecie mężczyźni na nic w łóżku nie pozwalali, chyba że chciała uchodzić za niemoralną. Teraz mamy głos i propozycja np. seksu oralnego nie oznacza już że kobieta jest ulicznicą. Na pewno są kobiety, które wolą zakupy od seksu - np. galerianki.

399

Chyba że się kupuje wibrator i testuje go przed zakupem. Zakupy są fajne. Kto powiedział, że jedyną przyjemnością w życiu kobiety ma być mężczyzna... albo seks.

400

Więc tym bardziej nic dziwnego, że kobietki lubią różne inne rzeczy.