76

Odp: W co jesteście teraz ubrane?

Ja mam wygodne, stare jeansy i koszulkę z krótkim rękawkiem...

77

a ja też mam jeansy (muszę sobie kupić nowe), szara bluzeczkę od H&M, kurteczkę ala ze skóry i wysokie buty, włosy upięte w kitkę z boku - fajnie!

78

Też jeansy i też muszę jakieś nowe kupić wink, jasną bluzkę z długim rękawem - ale i tak mi zimno! zaraz dołożę jeszcze koc wink

79

A u mnie świeci słoneczko... tylko wiatr trochę zimny wieje...

80

[quote=Ninna]Też jeansy i też muszę jakieś nowe kupić wink, jasną bluzkę z długim rękawem - ale i tak mi zimno! zaraz dołożę jeszcze koc wink[/quote]
Chyba zimową kurtkę wyciągnę z szafy...

81

U mnie noce są już zimne..... a w dzień nadal słoneczko świeci, chociaż już tak nie grzeje sad

82

U nas tak samo jest, a kiedy patrzę przez okno wydaje się, że na zewnątrz jest tak ladnie, ale kiedy się wyjdzie okazuje się, że to tylko pozory. My już grzejemy w domu.

83

ooooooooo u nas jeszcze nie grzeją... a wy sami sobie palicie?

84

U mnie też, to jest właśnie fajne w domu jednorodzinnym że sama decydujesz kiedy napalić... Jak było zimniej latem to też ogrzewaliśmy trochę

85

czy mogę cię prosić o jedno kliknięcie w podany link bardzo mi  na  tym zależy bo biorę udział w konkursie z góry dziękuję [url]http://www.iwoman.pl/kuba/galeria-wakacyjna/pokaz-zdjecie/9149/[/url]  zdjęcie to krajobraz:)Jeżeli też bierzesz udział w jakimś konkursie to chętnie pomogę:) Proszę się nie obawiać nie rozsyłam wirusów.W tym konkursie liczy się ilość wyświetleń. Bardzooo proszę:)

86

Ja kliknęłam !

87

ja też!

88

Tylko widzę że w Ploteczkach też założyła ten temat sad

89

[quote=emilia_s292]ooooooooo u nas jeszcze nie grzeją... a wy sami sobie palicie?[/quote]
Tak. To ma swoje dobre i złe strony. Rodzice wstają w nocy dołożyć, żeby rano było ciepło, no i czasami jak zakopci to masakra. Ale za to jest ciepło wtedy kiedy chcemy. Ten przejściowy okres bez grzania jest piekielnie uciążliwy, zwłaszcza kiedy robi się pranie, bo nie ma gdzie wyschnąć sad

90

I nie tylko tam, również w Miłości - i dobrze, bo więcej osób to przeczyta...

91

[quote=niechcemisie][quote=emilia_s292]ooooooooo u nas jeszcze nie grzeją... a wy sami sobie palicie?[/quote]
Tak. To ma swoje dobre i złe strony. Rodzice wstają w nocy dołożyć, żeby rano było ciepło, no i czasami jak zakopci to masakra. Ale za to jest ciepło wtedy kiedy chcemy. Ten przejściowy okres bez grzania jest piekielnie uciążliwy, zwłaszcza kiedy robi się pranie, bo nie ma gdzie wyschnąć sad[/quote]
Najgorzej jest w łązience, bo jak jest małe dziecko to trzeba czymś dogrzewać... bo okres grzewczy zacznie się dopiero od połowy pażdziernika sad

92

Masakra. My w sumie kupiliśmy piec, bo PEC w domkach jest przeraźliwie drogi i taniej wychodzi opał. Niemal wszyscy sąsiedzi zrobili tak samo.

93

Ja przez 25 lat mieszkałam w domu z piecem... a tu w bloku  tak inaczej.... brrrrrrrr

94

Ja mam szorty w kratę z grubej dzianiny, na to Ponczo czarne, grube rajstopy

95

Ja mam  dzisiaj wysokie botki, grube rajstopki i czarną spódniczkę z ZARY, do tego sweterek w paseczki, ale musze juz uciekać bo zaraz szefowa przyjdzie! papapapa

96

Szerokie jeansowe pumpy, obcisłą szara bluzę z kapturem i sportowe białe buty. I boję się że mi coś odmrozi jak wyjdę z pracy, bo chociaż pogoda jest piękna, to nie czarujmy się: jest już JESIEŃ:)

97

A ja mam dziś na sobie super obcisłe dżinsy i koronkowa bluzeczkę z dekoltem, więc kolega z pokoju obok ciągle ma do mnie jakąś sprawę wink

98

fiu fiu fiu
a ja się właśnie przebrałam w dres big_smile

99

To może trochę poćwiczysz? jesienią odkłada się tłuszczyk tam i tu smile

100

Mi się na szczęście odkłada wszędzie naraz. Jakoś tak, jeśli tyję to równomiernie. Nie idzie mi np. tylko w brzuch albo w tyłek, tylko proporcjonalnie się rozkłada.