Odp: Co ostatnio sobie kupiliśmy
Ja dzisiaj kupiłam sobie lakier do paznokci, bo ostatni mi się skończył.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 19 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja dzisiaj kupiłam sobie lakier do paznokci, bo ostatni mi się skończył.
Ja kupiłam sobie wodę mineralną która wyjątkowo mi smakowała
a ja jeszcze butów do ślubu nie mam... chyba się dziś po południu przejdę poszukać znowu
ale kupiłam wczoraj mnóstwo art. spożywczych, bo koleżanka przyjechała do nas na kilka dni, bo ma różne sprawy do pozałatwiania w Warszawie
A ja sobie kupiłam super zestaw do modelowania włosów i właśnie go wypróbowuję...
[quote=justyna]a ja jeszcze butów do ślubu nie mam... chyba się dziś po południu przejdę poszukać znowu
ale kupiłam wczoraj mnóstwo art. spożywczych, bo koleżanka przyjechała do nas na kilka dni, bo ma różne sprawy do pozałatwiania w Warszawie[/quote]
To idż szukaj! i pamiętaj dwie pary!
Mam zamiar sobie kupić coś do zarzucenia na plecy na wczesną jesień-wrzesień.
Oj, też się rozglądam za jakąś przejściówką, tylko jak na razie nie mogę znaleźć. Jakoś tak mi się układa, że kiedy nie szukam i nie potrzebuję to widze trzy takie, ktore mi się podobają, a kiedy szukam wtedy nie ma żadnej, tylko każda ma coś nie tak.
To kupuj na zapas... ja tak nieraz robię, bo wiem, że jak będę potrzebować, to nie będzie już...
Ja mam kurteczki na jesień.... Potrzebuję czegoś na zimę ...
O widzisz, na zimę mam płaszcz sportowy, płaszcz klasyczny i kurtkę. To teraz pozostaje mi czekać w domu na śnieg.
A ja na zimę mam jedynie płaszcz, który ma chyba z 4 lata....
To czas zmienić... może mąż Ci kupi na urodziny/imieniny albo rocznicę ślubu jakieś szałowe futerko???
A ja sobie kupiłam Ponczo w kolorze szarym:
[url]http://allegro.pl/hit-sezonu-jesien-2010-ponczo-na-chlodne-dni-i1213085613.html[/url]
do tego założe jeansy niebieskie troszkę sprane i z łatą od House i drewniaki zakryte:
[url]http://allegro.pl/139zl-timeless-drewniaki-kowbojki-eko-skora-38-i1216328976.html[/url]
Kupiłam sobie jeszcze sukienke w Pretty Girl - szara Princeska, do tego zakładam marynarkę i wysokie buty na platformie czerwone BOMBA!
[quote=Ewelina]To czas zmienić... może mąż Ci kupi na urodziny/imieniny albo rocznicę ślubu jakieś szałowe futerko???[/quote]
Nie lubię futerek. Mąż to prędzej da mi pieniądze żebym sama sobie kupiła
I to jest najlepsze wyjście, poproś o tysiąc na początek
Hahahaha dobre co tam tysiąc, co najmniej z dwa tysiące na jakiś porządny płaszcz Już widzę jego reakcje
Powiedz mu, że zobaczy Twoją jeśli da Ci tyle kasy na płaszcz, ha ha, a zawiedziony nie będzie.
No nie wiem, jeśli to np. cała jego pensja, to przez najbliższy miesiąc zamiast posiłków będzie pokaz mody
Raczej na to nie pójdzie ja zresztą też nie ....
emilko ja dam ci 100000000
O widzisz, nie doceniasz władzy jaką masz nad facetem i potęgi uczucia jakim cię darzy
Ale nie sprecyzował czego sto milionów da! Może klapsów?!?
Hahahahaha może i klapsów albo buziaków
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 19 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź