Odp: jaki nastrój macie dziś...?
Potrzebuję jakiejś pracy wśród ludzi a nie przy laptopie sama w domu....
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 43 44 45 46 47 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Potrzebuję jakiejś pracy wśród ludzi a nie przy laptopie sama w domu....
nastrój pracowity, byliśmy na zakupach i kupiłam sobie fioletowe pareo/tunikę z długim rękawem, prawie do kostek, ale ... z rozcięciem aż do pół uda za....... 12zł
do tego getry za 10 zł
a teraz sprzątam... już wyszorowałam łazienkę i jeden pokój... no i KUPIŁAM SOBIE BUTY NA ŚLUB [b]JUPI[/b]
OOOOOOO super! A jakie kupiłaś byty?
Ja już posprzątałam i mam trochę luzu. Niedługo idziemy do męża siostrzenicy na imieninki
dość klasyczne - zaokrąglone w kolorze kości słoniowej, zakryta pięta i palce, ale w końcu je wzięłam bo były niedrogie no i ... chciałam jak najbardziej płaskie, a z tym jest problem więc nie wybrzydzałam
jestem minimalnie wyższa w nich od narzeczonego
Ja też byłam odrobinę wyższa od męża... a masz drugą parę??
nie mam drugiej pary, ale w poniedziałek chcę iść jeszcze do jednego sklepu gdzie podobno są eleganckie balerinki w takim kolorze - jak nie będą kosztowały fortuny to je wezmę - balerinki się akurat przydadzą i tak
Pewnie że tak.... ja swoje ślubne oprócz dnia ślubu to może dwa razy miałam na nogach....
dlatego ja kupiłam sobie bardziej uniwersalną sukienkę, nawet w tym kolorze nadaje się na inną imprezę (np. bez halki), a do tego pani powiedziała, że można ją przefarbować na dowolny kolor za około 100zł
ooooo to ciekawe rozwiązanie
sukienka nie jest typowo ślubna, nie ma żadnych ozdób, więc przefarbowana też może być fajna!
A możemy liczyć na jej fotkę, oczywiście po weselu?
dzień dobry zieeeeeeeeew
tak, możecie liczyć na fotkę, oczywiście
ale tu dziś cisza... a ja akurat mam ochotę na pogaduchy
A ja dziś - jest ktoś???
U mnie dzisiaj chłodno a wręcz bym powiedziała że zimno brrrrrrrrrrrrrr
ja jestem, ale zaraz znikam
niestety...pogoda nie nastraja na spacery
To tak jak u mnie
u mnie jest okropnie... całe niebo szare, a z chmur siąpi coś mokrego i zimnego... brrr
U mnie szaro ale na szczęście jeszcze nic nie pada, ale to pewnie długo nie potrwa.... na nogi włozyłam skarpety brrrrrrrrr
nie mogłam zwlec się z łóżka, dzisiaj mam ciężki dzień, teraz piję kawę i nie jest tak źle. Jak się ubrałyście dzisiaj? Ja mam jeansy i czarny kapelusik marynarkę w kratkę.
Ostatnio edytowany przez Barbie1290 (2010-08-31 09:42:42)
W sam raz na jesienną pogodę, brrr...
Niestety, jesień zbliża się wielkimi krokami
zimno mi, zmokłam i jestem wkurzona...
nie znoszę takiej pogody, wszystko na opak...
dzień dobry kolejny dzień pięknej pogody!
Mnie dzisiaj wszystko boli bo mam dostać okres
Strony Poprzednia 1 … 43 44 45 46 47 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź