Odp: Kawa
[quote=emilia_s292]Ona nie chce ssać ! Ona z jednej ręki ssie paluchy a drugą głaska cycusia albo go szczypie i kręci sutki a to boli...[/quote]
Jesteś pewna że to robi córka a nie mąż?... Bo z opisu czego innego można się domyślać... ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 18 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[quote=emilia_s292]Ona nie chce ssać ! Ona z jednej ręki ssie paluchy a drugą głaska cycusia albo go szczypie i kręci sutki a to boli...[/quote]
Jesteś pewna że to robi córka a nie mąż?... Bo z opisu czego innego można się domyślać... ![]()
Na pewno córka bo mąż, gdy ja usypiam małą jest w innym pokoju ![]()
Ostatnio edytowany przez emilia_s292 (2010-08-28 21:33:28)
Hmmm... A próbował sam ją usypiać chociaż raz? Czy "nie potrafi"?
Ona nie chce z nim zasypiać..... On próbował ale ona tylko z mamą ![]()
Może zajmij jej rękę czymś innym np. swoją ręką. Mniej boleśnie będzie ![]()
A co do kawy..ja postanowiłam, że odstawie. Moje zęby są coraz bardziej szare a i zdrowsza będę. Tylko jeszcze nie wiem jak ja w pracy wytrzymam bez jakiegoś pobudzenia..
Tylko, że ona nie pozwala mi nawet dotknąć jej rączki ![]()
MOże coś innego pobudzającego??
Może popatrz dłużej na przystojnego kolegę... od razu ciśnienie skoczy... ![]()
hahahaha nie wiadomo czy u niej w pracy tacy są ![]()
to niech idzie do szefa i poprosi o podwyżkę ![]()
Pewnie na samą myśl ciśnienie podskoczy ![]()
a ja popijam właśnie inkę i zagryzam czekoladą... co za pogoda........... ![]()
Ja zaraz wypiję kawkę z teściową ![]()
Odwiedziła cię czy pojechałaś do niej z własnej woli? ![]()
Niedługo mnie odwiedzi ![]()
To jesteś jedną z nielicznych synowych które się z tego powodu cieszą... Raz byłam świadkiem jak koleżanka skrzyczała swoje dziecko, że w czasie rozmowy telefonicznej z babcia zaprosiło ją do nich...
Ja lubię jak teściowa nas odwiedza i często my ją odwiedzamy ![]()
Ale pewnie ci nie układa po swojemu w szafkach tak że nic potem nie możesz znaleźć i nie ględzi że ten to ma lepiej, że to, że tamto...?
[quote=summerlove]Raz byłam świadkiem jak koleżanka skrzyczała swoje dziecko, że w czasie rozmowy telefonicznej z babcia zaprosiło ją do nich...[/quote]
no nie... to już przegięcie... ja rozumiem że ta dziewczyna może jej nie lubić, ale niech pozwoli żeby dziecko kochało swoją babcię
ja póki co też swoją lubię, choć teść jest mega gadułą i to ... gada na naprawdę nudne tematy...
No nawet jak przeczytałam o podwyżce to już ciśnienie podskoczyło. U mnie w pracy większość kobiet
Szef też kobieta. A coś innego pobudzającego? tylko nie te energetyki:(
Po prostu nie chce jej narzekań wysłuchiwać i znosić tego, że jej "porządki" robi, po których ta nie może nic znaleźć...
[quote=summerlove]Ale pewnie ci nie układa po swojemu w szafkach tak że nic potem nie możesz znaleźć i nie ględzi że ten to ma lepiej, że to, że tamto...?[/quote]
No tak to nie robi... jest naprawdę fajna
Bardzo mi pomogła po śmierci mamy ....
Ostatnio edytowany przez emilia_s292 (2010-08-31 09:53:02)
A gdyby tak robiła, też byś ją chciała widywać?
Raczej nie
Ale nie wyobrażam sobie że ktoś może tak robić...
Może, zwłaszcza jak ma depresję i się nie leczy...
To faktycznie ciężki przypadek.... żeby tylko ta depresja nie wywołała myśli samobójczych ...
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 18 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź