Odp: Kawa
[quote=emilia_s292]Ona nie chce ssać ! Ona z jednej ręki ssie paluchy a drugą głaska cycusia albo go szczypie i kręci sutki a to boli...[/quote]
Jesteś pewna że to robi córka a nie mąż?... Bo z opisu czego innego można się domyślać...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 18 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[quote=emilia_s292]Ona nie chce ssać ! Ona z jednej ręki ssie paluchy a drugą głaska cycusia albo go szczypie i kręci sutki a to boli...[/quote]
Jesteś pewna że to robi córka a nie mąż?... Bo z opisu czego innego można się domyślać...
Na pewno córka bo mąż, gdy ja usypiam małą jest w innym pokoju
Ostatnio edytowany przez emilia_s292 (2010-08-28 21:33:28)
Hmmm... A próbował sam ją usypiać chociaż raz? Czy "nie potrafi"?
Ona nie chce z nim zasypiać..... On próbował ale ona tylko z mamą
Może zajmij jej rękę czymś innym np. swoją ręką. Mniej boleśnie będzie
A co do kawy..ja postanowiłam, że odstawie. Moje zęby są coraz bardziej szare a i zdrowsza będę. Tylko jeszcze nie wiem jak ja w pracy wytrzymam bez jakiegoś pobudzenia..
Tylko, że ona nie pozwala mi nawet dotknąć jej rączki
MOże coś innego pobudzającego??
Może popatrz dłużej na przystojnego kolegę... od razu ciśnienie skoczy...
hahahaha nie wiadomo czy u niej w pracy tacy są
to niech idzie do szefa i poprosi o podwyżkę
Pewnie na samą myśl ciśnienie podskoczy
a ja popijam właśnie inkę i zagryzam czekoladą... co za pogoda...........
Ja zaraz wypiję kawkę z teściową
Odwiedziła cię czy pojechałaś do niej z własnej woli?
Niedługo mnie odwiedzi
To jesteś jedną z nielicznych synowych które się z tego powodu cieszą... Raz byłam świadkiem jak koleżanka skrzyczała swoje dziecko, że w czasie rozmowy telefonicznej z babcia zaprosiło ją do nich...
Ja lubię jak teściowa nas odwiedza i często my ją odwiedzamy
Ale pewnie ci nie układa po swojemu w szafkach tak że nic potem nie możesz znaleźć i nie ględzi że ten to ma lepiej, że to, że tamto...?
[quote=summerlove]Raz byłam świadkiem jak koleżanka skrzyczała swoje dziecko, że w czasie rozmowy telefonicznej z babcia zaprosiło ją do nich...[/quote]
no nie... to już przegięcie... ja rozumiem że ta dziewczyna może jej nie lubić, ale niech pozwoli żeby dziecko kochało swoją babcię
ja póki co też swoją lubię, choć teść jest mega gadułą i to ... gada na naprawdę nudne tematy...
No nawet jak przeczytałam o podwyżce to już ciśnienie podskoczyło. U mnie w pracy większość kobiet Szef też kobieta. A coś innego pobudzającego? tylko nie te energetyki:(
Po prostu nie chce jej narzekań wysłuchiwać i znosić tego, że jej "porządki" robi, po których ta nie może nic znaleźć...
[quote=summerlove]Ale pewnie ci nie układa po swojemu w szafkach tak że nic potem nie możesz znaleźć i nie ględzi że ten to ma lepiej, że to, że tamto...?[/quote]
No tak to nie robi... jest naprawdę fajna Bardzo mi pomogła po śmierci mamy ....
Ostatnio edytowany przez emilia_s292 (2010-08-31 09:53:02)
A gdyby tak robiła, też byś ją chciała widywać?
Raczej nie Ale nie wyobrażam sobie że ktoś może tak robić...
Może, zwłaszcza jak ma depresję i się nie leczy...
To faktycznie ciężki przypadek.... żeby tylko ta depresja nie wywołała myśli samobójczych ...
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 18 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź