1,076

Odp: jaki nastrój macie dziś...?

Ten sklep prowadzi partner szwagierki ale nie mają czasu na niego bo zaczęli inne działalności, strony internetowe, aukcje, koszulki, kubki. Nawet mówił że przez 3 miesiące będzie wszystko opłacał żebym tylko go rozruszała. Ma dwóch dostawców ale to za mało. Muszę szukać innych (nie wiem jak). Przyznam że towar tam trochę biedny. Zresztą zajrzyjcie idealneupominki.pl

1,077

no to masz pole do popisu... A doświadczenie zawodowe (poza pracą w sklepie) jakieś masz w tej branży?

1,078

Nie mam. Dlatego się obawiam

1,079

Dowcip na poprawienie nastroju:

Przychodzi facet do sklepu i pyta:
- czy jest cukier w kostkach?
- Nie.
- To poproszę jakąś inna tanią bombonierkę dla teściowej...

1,080

Fajny.... ale znałam go..
U mnie dzisiaj słoneczko świeci i zaraz jedziemy do lasu na grzyby!

1,081

Szczęściara... ja mam daleko do lasu...

1,082

Niestety zbyt dużo nie znaleźliśmy ale było przyjemnie pochodzić po lesie..

1,083

Ja mam blisko do lasu, bo mieszkam na końcu jednej strony miasta, ale żeby były tam grzyby to nie ma, tylko trzeba jechać dalej.

1,084

Identycznie jak u mnie - na końcu miasta, pod lasem i nie ma tu blisko grzybów.

1,085

A dzisiaj jedziemy na grilla do teściowej.... być może to ostatni w tym roku bo z tą pogodą to nigdy nic nie wiadomo...

1,086

Wiadomo, deszcz mógłby zepsuć imprezę, ale nie ma teściowa jakiejś zltany w ogrodzie? To jest super, bo deszcz nie przeszkadza wtedy.

1,087

Nie było deszczu cały dzień słońce i gorąco .... i dzisiaj tak samo...a teściowa na razie nie ma altany bo dopiero urządza ogród na nowo...

1,088

miła i leniwa niedziela z przyjaciółką, dawno z nią nie rozmawiałam, wciąż się mijamy smile

1,089

To dobrze że znalazłyście dla siebie czas... moje koleżanki wiecznie zabiegane...

1,090

oj tak... my też wciąż się mijałyśmy, a do tego wciąż mieszka u mnie koleżanka... chyba dopiero w czwartek wylatuje... niby nie przeszkadza, ale jednak... jakoś tak dziwnie, jak przez tyle dni ktoś tam się kręci wink
nie jestem przyzwyczajona big_smile
ale z nią też wciąż gadam - znamy się CAŁE nasze życie!!! bo nasze mamy były przyjaciółkami smile

1,091

To fajnie.... ja też nie przepadam jak ktoś mi się po domu kręci....ale to też przyjemne...

1,092

A ja to lubię, tylko nienawidzę, kiedy zajmuje łazienkę w momencie, w którym mam ochotę zrobic to ja.

1,093

Ja muszę dzisiaj napisać tekst o ołówku dla praworęcznych, który dostałam do przetestowania i plastrach dla dzieci.... nie wiem jak za to się zabrać...

1,094

DZIEŃ DOBRY smile
koleżanka poleciała, za oknem piękne słońce, a ja szykuję się na spotkanie!

Emilia, a co z tym sklepem internetowym? prowadzisz go??

1,095

Tak. Już wprowadziłam produkty. Teraz negocjuje z dostawcą kosmetyków i perfum. Jeśli chcesz to zajrzyj idealneupominki.pl. MOże mi podpowiecie co tam można jeszcze zmienić/dodać. Jak na razie czekam na klientów.

1,096

To Emilio widzę, ze działasz na wielu frontach, bo i sklep internetowy i współredaktorka tego portalu www.

1,097

Jestem jeszcze współredaktorką na innych portalach sad Żyć nie umierać!

1,098

człowiek orkiestra... zupełnie jak ja... czasem mam aż dosyć, bo niekiedy, jak jest sporo spraw, to zdarza mi się zapomnieć o jakimś zleceniu...

1,099

Ja miałam podobnie.... obiecałam, że zredaguje pewien tekst a potem przyszły pilniejsze i o tamtym zapomniałam...

1,100

Emilio, toś sobie zajęć nabrała i nie potrzebujesz iść do jakiejś tam 1 pracy na 8 godzin.