Odp: Co posadzić na balkonie?
to moze spotkasz sie zemna
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
to moze spotkasz sie zemna
Jak podreperujesz ortografię to może kiedyś...?
[quote=sebastian1979]to moze spotkasz sie zemna[/quote]
A co chcesz się umówić?
Masz powodzenie, dziewczyno! Rodzynek forumowy się Tobą zainteresował!
Ale mnie zaszczyt kopnął!
No kopnął, bierze się za mężatkę chyba kawaler 31-letni, bo tyle wynika z jego nicku.
Pewnie kawaler albo niezadowolony z żony
No na pewno 1 z 2 Twoich typów.
Szkoda ze nie może nam powiedzieć czy zgadłam....bo cos rzadko tu zaglada...
No właśnie, mało tu facetów wchodzi na to forum.
żona nie ma dla mnie czasu bo non stop siedzi na jakimś forum
także dziewczyny dbajcie o swoich chłopaków !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ty za to siedzisz na drugim... a może oboje na tym samym i dopiero przez internet się dogadacie...? Tylko żeby nie było tak, jak na jakimś portalu randkowym, że mąż się "w ciemno" z własną żoną umówił!
[quote=sebastian1979]żona nie ma dla mnie czasu bo non stop siedzi na jakimś forum[/quote]
Hahahahaha dobra, dobra .... Dziewczyny przedstawiam wam mojego męża, który tak za mną tęskni że nawet na forum ze mną pisze
Nie wierzę, żeby miał takie problemy z ortografią. Na pewno byś nie chciała za niego wyjść z tego powodu
Emilka serio to Twój mąż? Nieźle
A gdzie tam, on ma żonę ?
Na serio to MÓJ MĄŻ!!!!
No to miło, że angażujesz go do rozwoju forum. Tylko ostatnio czymś zajęty, bo nie pisze...?
Pewnie ma dużo pracy w pracy.... bo przeważnie pisze z pracy
Może go jednak jakoś namówisz do powrotu...?
Próbuje, ale nie wiem czy się zdecyduje
Jednak szkoda że się odezwał, bo w nie najlepszym stylu... Emilko jak mogłaś za kogoś takiego wyjść? Współczuję...
Ale o co ci chodzi??? Dlaczego go ocenisz po kilku postach? I moim zdaniem lepiej że piszę że jest o mnie zazdrosny niż miałby pisać jak Zibbi! Nie masz mi czego współczuć....
oceniam właśnie po tym co napisał - i nie tylko jego, ale każdego. A o czym pisał i co mu się z czym kojarzyło to możesz sobie poczytać na forum, o ile nie skasował postów. I sama oceń czy Zibi posługuje się równie dosadnym językiem, bo dla mnie to między nimi jest kolosalna różnica na niekorzyść s. Zwłaszcza po jego ostatnich wpisach to widać - język z rynsztoka.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź