Odp: Zdrada
Nie chciałbym pachnieć octem.... niby zapach gożdzików (przyprawy) je odstrasza. A do potu to chyba one jeszcze bardziej ciągną?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 77 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie chciałbym pachnieć octem.... niby zapach gożdzików (przyprawy) je odstrasza. A do potu to chyba one jeszcze bardziej ciągną?
Przypomina nieco zapach octu więc nie ciągną... Chyba że masz wybitnie słodką krew...
AAAAAAAAA to nie wiedziałam.... wiem że nie znoszą też zapachu geranium..
Ja też nie znoszę, więc odpada...
A najlepiej to wieczorem nie chodzić w pobliżu wody i traw....
Ale czy nie byłoby miło usiąść z ukochanym nad brzegiem jakiejś wody i tak po prostu posiedzieć i przytulić się?
No jasne... Ale wyjść z tego z bąblami to już nie...
Wspólne albo nawet wzajemne drapanie się nie będzie tak romantyczne jak masowanie i całowanie.
No na pewno nie... a u mnie dzisiaj pada deszcz i nici ze spacerów....
Coś takiego - to role się odwróciły, bo ja mam wreszcie słoneczko... od wczoraj
To może teraz ty mi oddasz trochę słoneczka???
Bardzo chętnie
Wystarczy?
OOOOOOOOOO dzięki........... już i u mnie zaświeciło!
Widzisz jaka jestem skuteczna
ty w końcu jesteś chłopakiem czy dziewczyną raz piszesz skuteczny a raz skuteczna zdecyduj sie
A masz wątpliwości? Zdecydowanie kobietka jeśli gdzieś tak napisałam to to była literówka...
[quote=emilia_s292]No na pewno nie... a u mnie dzisiaj pada deszcz i nici ze spacerów....[/quote]
A może warto spróbować? My ostatnio spotkaliśmy się w ulewę, przemokliśmy do suchej nitki, ale fajnie potem było w suchym łóżeczku z gorącą herbatką
W łóżeczku to można z grypą wylądować po takim spacerze
Summerlove, zgadzam się z Tobą.
Można, co nie znaczy że tak będzie. A jak pięknie jedno o drugie się troszczy, żeby tak się nie stało - otula kocem, rozgrzewa itd.
No , jak sie ma taką co sie zatroszczy... Już 3 lata szukam i nic normalnie.
No nic stałego, bo kilka spotkań i nie chcą dalej sie spotykać...
Jeśli wszystkie z tego samego powodu to masz już odpowiedź, a jeśli nie to wiesz, Ty też nie z każdą chciałbyś się spotykać, ludzie mają swoje oczekiwania, gusta itd.
No to co mam zrobić żeby chciały? przecierz ich nie zmusze
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 77 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź