301

Odp: Zdrada

A na masce auta próbowała któraś?

302

Ja próbowałam. To było na parkingu w lesie. Trochę ześlizgiwałam się ale dalismy radę.

303

no to trzeba kocyk położyć, bo tak to zimno jest...

304

Zimno???? Coś ty jak jest lato to maska grzeje cię w pupę okropnie! A na kocyku to jeszcze jest większy poslizg

305

Widzę, że ekspertkę mamy... smile To może tak kocyk na ziemię i tam...?
A maska nie zawsze gorąca, np. wieczorkiem... albo wiosną...

306

Na polanie też próbowaliśmy...... nawet fajnie........ trzeba tylko znależć miejsce bez szyszek....... a tak maska wieczorkiem czy wiosną faktycznie może być przyjemna..... my to robiliśmy w pełnym słońcu więc trochę parzyła! Nie jestem ekspertką tylko lubię seks... z mężem

307

Na jedno wychodzi smile Nie można być ekspertem nie lubiąc badanej dziedziny...

308

No tak. Także jestem ekspertem big_smile

309

[quote=summerlove]Z fajnym facetem wszędzie jest przyjemnie smile[/quote]
Aha... po kąpieli i uprawianiu seksu  w wodzie wyszliśmy  na brzeg na koc, zeby dokończyć. Wtedy pojawiły się one... komary.

310

O tak, one to potrafią zepsuć wszystko!

311

No, może nie w każdym "towarzystwie" jest przyjemnie w takim razie...
To trzeba było znowu do wody smile

312

Albo błotem się posmarować bo słyszałam, że to odpędza komary....

313

To by było fajne - zapasy w błocie zrobić, ha ha, sexowna opcja.

314

??? Błotem - nigdy! I jak się potem kochać - takie dwa brudaski?

315

Coś w tym musi być, popatrz jak się faceci napalają na zapasy w błocie. Poza tym to by była fajna zabawa, smarować się błockiem.

316

Tak na brudno to może byc całkiem ciekawe doświadczenie.... a potem znowu pluskanie w wodzie i znowu w błocie bo komary...itd.....

317

Takie pytanie? Czy u Was też była plaga komarów? Ja mieszkam niedaleko terenów powodziowych i u nas były bardzo złośliwe ataki ze strony komarów - ani na spacer, ani na piknik, ani posiedzieć sobie na ławeczce w parku, to jeszcze nic - nie dało się wyjść wogóle i  nic nie pomagało bo jakieś dzikie były te komary, bardzo agresywne, do oczu, nosa, buzi wlatywały, nawet po powiekach gryzły i nie przeszkadzało im machanie rękami i tak siadały i nie dały się zrzucić. Ja już zwątpiłam w seks w plenerze tego roku, ale już się uspokoiło. Nie można było się zatrzymać i pocałować. Wszystko w biegu.

318

U mnie nie zauwazyłam takiej plagi. Były komary ale umiarkowanie tak. A może nawet nie wiem...

319

Nawet w biegu potrafią ukłuć... Chyba że tańczyłabyś salsę idąc...

320

U nas przez te powodzie. Od wiosny marzy mi się romantyczny piknik nad rzeką, tylko czekam aż będzie można nad rzekę pójść.

321

No tak, powódź romantyczna nie jest...i nie nastraja...

322

I potem plaga komarów....

323

Wypsikać się Offem albo innym sprayem pozostaje ...

324

Tylko czy to działa na taką chmarę....

325

Można się też porządnie spocić, wtedy raczej nie będziemy dla nich ponętni... Albo octem się wysmarować...