Odp: Ploteczki - ogólny Off Topic :D
[quote=angelcity89]
a miałam sprzątać...:P[/quote]
wstrzymaj się - może się posprząta samo ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[quote=angelcity89]
a miałam sprzątać...:P[/quote]
wstrzymaj się - może się posprząta samo ![]()
Obrazkiem nie zakryłabym tych rysunków....ja zaraz biorę się za jakąś kolację ...
oj, żeby tak się samo sprzątało:D i samo uczyło do kolokwium czy egzaminu:P:D
To życie byłoby nudne....
Ależ skąd!!!! Ile czasu by zostawało na fajowe rzeczy ![]()
Te fajowe może też by się same robiły.....A co byś robiła jak nie musiałabyś sprzątać ,uczyć się....???
spędzałabym całe dnie z moich chłopakiem:D
OOOOO to super ale znudziłoby ci się ciągle i w kółko z facetem ,nie chciałabyś mieć chwili tylko dla siebie?
Czytałabym książki i uczyła się (bo dla mnie to fajowa rzecz), gadała z mężem o mało istotnych i tych ażnych sprawach, częściej wyskoczyłabym do koleżanki... takie przyjemności.
Też bym robiła podobnie..
chwilę dla siebie też bym miała;) by móc spotkać się z koleżankami, wyjść do kina, pobyć sama.
albo pójść na zakupy... jak mi się nie chce
na zakupy zawsze jest czas....
czas jest zawsze na buszowanie po sklepach:D gorzej z funduszami do wydania:P
Też prawda.....Idę zrobić małej chleb maczany w jajku bo się upomina...
Zastanawiam sie jak to jest z tym naszym językiem polskim....Przeprowadziłam się zaledwie 100 km od miejsca urodzenia i już tu jak używam niektórych słów to mąż się ze mnie śmieje(niedosłownie),że u nich tak sie nie mówi....
np. w Krakowie nie mówi się "idziemy na dwór"-tak jak w moich okolicach, tylko "chodźmy na POLE" ;P
Normalne, miewam podobnie. U mnie słowa używane całkiem "normalnie" - np. na pomorzu śmieszą do łez...
O to właśnie przykład - u nas mówi się "pole" a nie "dwór" kojarzony z dworem królewskim, zamkiem. Pantofle - to u nas kapcie domowe, a nie buciki letnie. I takie tam...
mój eks wykłócał się, że nie mówi się reklamówka tylko siatka.
Widze,że podobnie macie...ale to dziwne ,że odległość nie jest duża a już inny język (w przenośni)...
ale nagryzdałyście ![]()
Ja właśnie obalam Kubusia ![]()
ja też w wolnych chwilach lubię czytać ... co polecicie ciekawego
jeśli chodzi o różnice językowe to faktycznie sporo by wymieniać
koło Lublina na kapcie mówi się laczki ![]()
a jeśli chodzi o Krakusów mnie zawsze śmieszy, że jak mówią 'czy' zamiast 'trzy' ![]()
wróciłam ze sklepu - NIE KUPIŁAM CHLEBA ![]()
Ostatnio edytowany przez justyna (2009-10-12 21:01:19)
Zrobiłam kolację mężowi i przykleiłam z małą gwiazdki na ścianę..
Piję herbatkę i czytam niezwykle pasjonujący artykuł o biustonoszach. Postanowiłam się podzielić info, bo nie każdy pewnie wie.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź