Odp: Co dziś dla siebie zrobiłaś??
a ja umalowałam się do pracy nowymi kosmetykami, które wczoraj odebrałam - niby nic a cieszy bardziej niż zwykły makijaż
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 31 32 33 34 35 … 42 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a ja umalowałam się do pracy nowymi kosmetykami, które wczoraj odebrałam - niby nic a cieszy bardziej niż zwykły makijaż
A ja ciągle czekam na kosmetyki, które wygrałam i już mnie szlak trafia!
oo a kto się tak spóźnia? ja teraz jedynie czekam na zestaw Sante 'truskawkowy' z naszego portalu
a wczoraj odebrałam kosmetyki osobiście - bo to konkurs regionalny i jedyna możliwość to odbiór osobisty nagrody
Jak to kto? Portal w-spodnicy!!! Nie dostałam paczki za maj ani za czerwiec! A pisałam do nich i pani odpisała że w tamtym tygodniu powinnam dostać.
no coś Ty? .............. ja napisałam - wtedy co mailowałyśmy i następnego dnia przed południem zjawił się kurier........
To masz szczęście. Ja od poniedziałku tam piszę i zero odezwu! A wyobraż sobie że w marcu wygrałam książeczki z MInmini dla córci i do tej pory ich jeszcze nie dostałysmy - dzwoniłam i też obiecywali że dostanę na następny dzień - a to było miesiąc temu.
oj ... niedobrze! aż takich przygód nie miałam!
trzymam kciuki, na pewno wszystko do Ciebie dotrze...
Mam nadzieję. Najbardziej to był chciała dostać te książeczki dla córci. Chociaż wczoraj dostałam 12 książeczek dla małej do "przetestowania."
wow... fajowo... uwielbiam wygrywać książki...
no to tak czy inaczej nie przejmuj się tym i nie zamartwiaj - ważne, że Weronika dostała coś nowego
a tamta może dojdzie na gwiazdkę
Ja dzisiaj tylko nałożyłam krem....jest tak gorąco że nic mi nie chce się robić.
A ja maseczkę nawilżającą, bo słońce coraz bardziej daje się we znaki...
Ja zażyłam 5 gripex'ów max i piję właśnie zieloną herbatę...
Słucham?!?
Fakt to nic kosmetycznego ale to jedyna rzecz którą dzisiaj dla siebie zrobiłam
trochę aby nie przesadziłaś? w lipcu?
od wczoraj strasznie się czuję. Mam zatkany nos, kaszlę, wszystko mnie boli i jestem nie do zycia. A przy małym dziecku i pracującym męzu nie mogę sobie pozwolić na "brak aktywności", szczególnie że mała też chora i marudna. Te 5 sztuk to nie wzięłam oczywiście naraz tylko brałam raz dwie potem dwie i teraz jedną.
Ooo, współczuję... Gdzie mogłaś złapać takiego paskudnego wirusa?
Pewnie gdzieś mnie przewiało. I w tygodniu cały dzień bylismy nad jeziorem.
No tak, miłe złego początki Z Mazur jesteś?
Nie z lubuskiego.
Tam też zielono, więc nie narzekasz, jak sądzę...
Tam też zielono, więc nie narzekasz, jak sądzę...
ja wzięłam prysznic, wysprzątałam łazienkę, potem kuchnię, potem zrobiłam sernik na zimno, potem odkurzyłam, a teraz piję kawę....... ufff
a ja dzisiaj wstałam ciut wcześniej, umyłam włosy i pokręciłam, mam piękne puszyste włosy, założyłam białe krótkie rozszerzane spodnie, i wysokie sandałeczki z kokardką z kryształkami Svarowskiego, bosko!
Jak przystało na prawdziwą Barbie
Strony Poprzednia 1 … 31 32 33 34 35 … 42 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź