1,026

Odp: jaki nastrój macie dziś...?

[quote=emilia_s292]To fajnie masz Marta.... na szczęście ten tydzień mąż ma 2 zmianę w pracy czyli od 14 do 22...[/quote]

A nie musisz nagrywać? Moja sąsiadka siedzi i programuje... Ja mam ciszę i spokój, jakiś ten mój mąż dziwoląg, ale mnie to pasuje tongue

1,027

mój też jest dziwolągiem jeśli chodzi o piłkę - jakby nasi grali, to może byśmy poszli do znajomych oglądać (ale też nie obowiązkowo) smile

1,028

Na szczęście nie muszę nagrywać. Ja dzisiaj odpoczywam po wczorajszej imprezie. Bo miałam imieniny i muszę wam się pochwalić, że dostałam od męża bieliznę Triumpha. Zaskoczył mnie strasznie!

1,029

wow super smile
mnie mój zawsze zaskakuje jeśli chodzi o prezenty i to zawsze pozytywnie, musze przyznać też, że tanich prezentów mi nie kupuje.... no ale wcale mi nie jest przykro z tego powodu wink w końcu ma tylko jedną Kobietę smile

1,030

[quote=justyna]wow super smile
mnie mój zawsze zaskakuje jeśli chodzi o prezenty i to zawsze pozytywnie, musze przyznać też, że tanich prezentów mi nie kupuje.... no ale wcale mi nie jest przykro z tego powodu wink w końcu ma tylko jedną Kobietę smile[/quote]
Dokładnie. Mi jest bardzo miło gdy dostaje wcale nietani prezencik...

1,031

większość moich koleżanek mówi że dostaje drogie prezenty, droższe od tych które same kupują ...
smile

1,032

Witam:)
Potwierdzam, faceci już tak mają, że lubią zaskakiwać nas fajnymi, co często = drogimi prezentami, jeśli ich oczywiście stać.
I to jest fajne, bo wiemy, ze jesteśmy dla nich również drogie:)

1,033

Mam dobry humor bo trochę ustapiły upały. Dzisiaj u mnie pada i jest chłodniej.

1,034

oj tak, ja też się cieszę że już jest nieco chłodniej - 25-27 st. to dla mnie max smile

1,035

Dzisiaj znowu upał. A w sobotę szykuje się nam imprezka na ogrodzie.

1,036

ja w niedzielę idę na  I urodziny do chrześniaka smile
szkoda, że będą w domu a nie w jakimś ogrodzie....

1,037

A co kupiłaś na roczek? Coś wyszukanego czy coś tradycyjnego? Ja swojej chrześnicy kupiłam taki rowerek z rączką do pchania.

1,038

kupiłam takie coś do wrzucania klocków w różnych kształtach, tyle że drewniane, trochę porządniejsze, wiem że na pewno jeszcze tego nie ma, bo jest jeszcze ciut za mały na takei zabawy,ale jestem pewna że przyda się, no i coś jeszcze małego bym chciała ....

1,039

Taka zabawka to super sprawa. Moja ma podobna i ciągle się nią bawi i pewnie jeszcze kilka lat sie nią pobawi.

1,040

[quote=emilia_s292]Taka zabawka to super sprawa. Moja ma podobna i ciągle się nią bawi i pewnie jeszcze kilka lat sie nią pobawi.[/quote]
oo dobrze wiedzieć, dziękuję smile
specjalnie kupiłam trochę lepszą (i niestety dużo droższą!!!), ale lubię drewniane zabawki,myślę że to o wiele lepszy pomysł niż kupno plastikowego badziewka ... 

coś jeszcze mu dokupię, może kosmetyk??  i jutro idę świętować smile

1,041

Kosmetyk zawsze się przyda albo nawilżane chusteczki - tego nigdy za wiele. A jesli chodzi o drewniane zabawki to masz racje . Mojej kupiliśmy drewniane klocki i są super.
Ja dzisiaj mam nieciekawy nastrój ponieważ brat zadzwonił i oświadczył że chciałby przyjechać z żoną i dziećmi....

1,042

zabawka się spodobała
dokupiłam sztućce do nauki jedzenia i dobrze zrobiłam, bo nie mieli jeszcze takich dla roczniaka

a żony brata nie lubisz?? sad

ja jestem zmasakrowana pogodą, właśnie wzięłam prysznic i zajadam się ptasim mleczkiem wink

1,043

Nie tylko jej nie lubię - ja jej nie cierpię!!!! Okropna dziewczyna, plotkara, ona swoje dzieci nie wychowuje tylko chowa . Okropna.
Jednak przeżyłam ich wizyte i nawet się cieszę bo byliśmy wybrać mamie pomnik. Rozkleiłam się kiedy musieliśmy wybrać napis na płycie. Czytając takie teksty jak: Matka zawsze odchodzi za wcześnie czy Umarłaś żeby żyć ... po prostu są trudne do przeczytania i do wybrania.
Potem pojechalismy nad jezioro i Weronika super się bawiła.

1,044

A jeszcze chciałabym was się poradzić bo mojej małej zrobiły się zajady i nie wiem jak jej pomóc.

1,045

mi rodzice smarowali jodyną

no i podawaj Małej witaminę B complex - nie wiem czy można dziecku, ale na pewno znajdziesz coś odpowiedniego dla jej wieku

1,046

Podaję jej vibovit żelki i nie wiem ską to się wzięło. Może wczoraj że zmarzła nad jeziorem bo nie chciała wyjść z wody albo może wzięła coś do ust co kot polizał. Nie wiem

1,047

to moze jodyna wystarczy, to troszkę szczypie ale pomagało

1,048

Muszę przejść się do apteki i popytać. Poczytałam trochę w internecie i najczęściej to brak witaminy B i żelaza. Właśnie jej podałam brokuły i potem sok z czarnych porzeczek.

1,049

Mój nastrój dzisiaj? Niewyspana jestem... to pociąga pewne konsekwencje, ale wczoraj było tak bosko, że nie ważne niewyspanie smile

1,050

Ja też się nie wyspałam ale mnie jakieś koszmary męczyły i kot, który skakał po łózku i łapał za stopy. Weronikę budził i mnie.