Odp: jaki nastrój macie dziś...?
ja na 1 piętrze, więc nie było źle z "wprowadzką" (??)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 39 40 41 42 43 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja na 1 piętrze, więc nie było źle z "wprowadzką" (??)
Właśnie szykujemy się do Kościoła...ale pogoda to mnie wkurza...wczoraj ciepło, słonecznie a dzisiaj zimno i pada....masakra . Ciekawe jakie będzie lato, o ile będzie...
straciłam już nadzieję na lato nawet grilla nie mam jak i kiedy zrobić
znowu leje...
ja jestem wykończona po męczącym weekendzie ...
obliczyliśmy ilość schodów i wyszło nam, że w tym mieszkanku mieszkamy na 4 piętrze (bo są bardzo wysokie piętra)
a na dodatek dostałam... okres! także siedze obolała pomiedzy nierozpakowanymi kartonami
leje i leje, rzeka znowu wysoko i straszą... A już czerwiec, a ja 2 razy raptem na słoneczku siedziałam. Koszmar!!!
Jakie plany na długi weekend? Wyjeżdżacie, zostajecie w domku?
ja w domu
niestety (a może i stety) ale mój mężczyzna pracuje
o, to tak jak u mnie, ja wolne dziś i jutro, a on w pracy dziś i jutro ale może jutro po południu uda nam się do lasu wyskoczyć, może już się kurki pokazały...
My byliśmy u taty i siostry, odwiedziłam mamę na cmentarzu a potem zabraliśmy tatę z siostrą do nas i teraz sobie grillujemy
ależ ja bym sobie pogrillowała!
a dzisiaj u nas piękne słoneczko... tata z siostrą pojechali do siebie a my ciężko procowaliśmy na ogrodzie...musieliśmy zburzyć taką starą szopę a potem to drewno pociąć ręczną piłą...
marzę o takich pracach w ogrodzie wiem, że to ciężka robota, ale lepsze to niż siedzenie w 2 pokojach latem
[quote=agf]marzę o takich pracach w ogrodzie wiem, że to ciężka robota, ale lepsze to niż siedzenie w 2 pokojach latem[/quote]
popieram
my byliśmy w sobotę na rowerach, a wczoraj opalałam się koleżankami w parku
U nas dzisiaj od rana słoneczko i gorąco. Pewnie cały dzień będzie taki. W planach mam ... siedzenie w domu...
upał upał....
a na popołudnie zapowiadają burze ........ znowu
Dla poprawienia nastroju dziewczyny:
Cytat roku laureata nagrody Nobla z dziedziny medycyny, brazylijskiego onkologa Drauzio Varella:
"W dzisiejszym świecie wydaje się pięć razy więcej pieniędzy na środki zwiększające potencje i na silikon dla kobiet, niż na lekarstwa przeciw chorobie Alzheimera.
Wynika z tego, ze za kilka lat będziemy mieli mnóstwo starych kobiet z dużymi biustami i starych mężczyzn z twardymi członkami. Za to nikt z nich nie będzie w stanie sobie przypomnieć do czego im to jest potrzebne!"
Ostatnio edytowany przez Kolorowapani (2010-06-09 13:56:36)
Wspaniałe !
Ciągle myślę czy robić badania genetyczne...boję się... a wy byscie zrobiły?
nie zastanawiałam się nad tym ....
Jak tam macie nastrój podczas Mundialu? Wasi mężowie, partnerzy to kibice? Mój ciągle i w kółko ogląda mecze i tak pewnie przez miesiąc, gdyby mógł to wziąłby urlop w pracy by móc oglądać!
U mnie na szczęście mąż nie ogląda i absolutnie nie jest kibicem. Ale i tak przez mecze nie ma co w tv oglądać
[quote=emilia_s292]Jak tam macie nastrój podczas Mundialu? Wasi mężowie, partnerzy to kibice? Mój ciągle i w kółko ogląda mecze i tak pewnie przez miesiąc, gdyby mógł to wziąłby urlop w pracy by móc oglądać![/quote]
ooo to masz wesoło
my się tym nie ekscytujemy, no i na szczęście nie mamy telewizora
wczoraj jeździliśmy na rowerach, a wieczorem byliśmy w kinie na DRUŻYNIE A - POLECAM
ja mam jak zwykle dobry nastrój, weekend dzięki pogodzie spędziliśmy aktywnie na wycieczkach telewizji nie włączamy bo syn dostał grę zoo tycoon więc wieczorami gramy
u mnie w domu nie ma kibiców
[quote=emilia_s292]Jak tam macie nastrój podczas Mundialu? Wasi mężowie, partnerzy to kibice? Mój ciągle i w kółko ogląda mecze i tak pewnie przez miesiąc, gdyby mógł to wziąłby urlop w pracy by móc oglądać![/quote]
My nawet nie wiemy, że taki jest. Nic nas nie rusza...
To fajnie masz Marta.... na szczęście ten tydzień mąż ma 2 zmianę w pracy czyli od 14 do 22...
Strony Poprzednia 1 … 39 40 41 42 43 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź