1,001

Odp: jaki nastrój macie dziś...?

ja na 1 piętrze, więc nie było źle z "wprowadzką" (??)

1,002

Właśnie szykujemy się do Kościoła...ale pogoda to mnie wkurza...wczoraj ciepło, słonecznie a dzisiaj zimno i pada....masakra . Ciekawe jakie będzie lato, o ile będzie...

1,003

straciłam już nadzieję na lato sad nawet grilla nie mam jak i kiedy zrobić sad

1,004

znowu leje...
ja jestem wykończona po męczącym weekendzie ... neutral
obliczyliśmy ilość schodów i wyszło nam, że w tym mieszkanku mieszkamy na 4 piętrze (bo są bardzo wysokie piętra)
a na dodatek dostałam... okres! także siedze obolała pomiedzy nierozpakowanymi kartonami sad

1,005

leje i leje, rzeka znowu wysoko i straszą... A już czerwiec, a ja 2 razy raptem na słoneczku siedziałam. Koszmar!!!

1,006

Jakie plany na długi weekend? Wyjeżdżacie, zostajecie w domku?

1,007

ja w domu sad
niestety (a może i stety) ale mój mężczyzna pracuje hmm

1,008

o, to tak jak u mnie, ja wolne dziś i jutro, a on w pracy dziś i jutro sad ale może jutro po południu uda nam się do lasu wyskoczyć, może już się kurki pokazały...

1,009

My byliśmy u taty i siostry, odwiedziłam mamę na cmentarzu a potem zabraliśmy tatę z siostrą do nas i teraz sobie grillujemy

1,010

ależ ja bym sobie pogrillowała! sad

1,011

a dzisiaj u nas piękne słoneczko... tata z siostrą pojechali do siebie a my ciężko procowaliśmy na ogrodzie...musieliśmy zburzyć taką starą szopę a potem to drewno pociąć ręczną piłą...

1,012

marzę o takich pracach w ogrodzie smile wiem, że to ciężka robota, ale lepsze to niż siedzenie w 2 pokojach latem

1,013

[quote=agf]marzę o takich pracach w ogrodzie smile wiem, że to ciężka robota, ale lepsze to niż siedzenie w 2 pokojach latem[/quote]
popieram

my byliśmy w sobotę na rowerach, a wczoraj opalałam się koleżankami w parku smile

1,014

U nas dzisiaj od rana słoneczko i gorąco. Pewnie cały dzień będzie taki. W planach mam ... siedzenie w domu...

1,015

upał upał....
a na popołudnie zapowiadają burze ........ znowu neutral

1,016

Dla poprawienia nastroju dziewczyny:
Cytat roku laureata nagrody Nobla z dziedziny medycyny, brazylijskiego onkologa Drauzio Varella:

"W dzisiejszym świecie wydaje się pięć razy więcej pieniędzy na  środki zwiększające potencje i na silikon dla kobiet, niż na  lekarstwa przeciw chorobie Alzheimera.
Wynika z tego, ze za kilka lat będziemy mieli mnóstwo starych kobiet z  dużymi biustami i starych mężczyzn z twardymi członkami. Za to nikt z nich nie będzie w stanie sobie przypomnieć do czego im to jest potrzebne!"

Ostatnio edytowany przez Kolorowapani (2010-06-09 13:56:36)

1,017

Wspaniałe ! big_smile

1,018

Ciągle myślę czy robić badania genetyczne...boję się... a wy byscie zrobiły?

1,019

nie zastanawiałam się nad tym ....

1,020

Jak tam macie nastrój podczas Mundialu? Wasi mężowie, partnerzy to kibice? Mój ciągle i w kółko ogląda mecze i tak pewnie przez miesiąc, gdyby mógł to wziąłby urlop w pracy by móc oglądać!

1,021

U mnie na szczęście mąż nie ogląda i absolutnie nie jest kibicem. Ale i tak przez mecze nie ma co w tv oglądać sad

1,022

[quote=emilia_s292]Jak tam macie nastrój podczas Mundialu? Wasi mężowie, partnerzy to kibice? Mój ciągle i w kółko ogląda mecze i tak pewnie przez miesiąc, gdyby mógł to wziąłby urlop w pracy by móc oglądać![/quote]
ooo to masz wesoło smile
my się tym nie ekscytujemy, no i na szczęście nie mamy telewizora big_smile

wczoraj jeździliśmy na rowerach,  a wieczorem byliśmy w kinie na DRUŻYNIE A - POLECAM smile

1,023

ja mam jak zwykle dobry nastrój, weekend dzięki pogodzie spędziliśmy aktywnie na wycieczkach smile telewizji nie włączamy bo syn dostał grę zoo tycoon więc wieczorami gramy big_smile
u mnie w domu nie ma kibiców smile

1,024

[quote=emilia_s292]Jak tam macie nastrój podczas Mundialu? Wasi mężowie, partnerzy to kibice? Mój ciągle i w kółko ogląda mecze i tak pewnie przez miesiąc, gdyby mógł to wziąłby urlop w pracy by móc oglądać![/quote]

My nawet nie wiemy, że taki jest. Nic nas nie rusza...

1,025

To fajnie masz Marta.... na szczęście ten tydzień mąż ma 2 zmianę w pracy czyli od 14 do 22...