976

Odp: jaki nastrój macie dziś...?

A ja w sobotę byłam z teściową w domu a w niedzielę sama i w poniedziałek też sama do wieczora. Spacerowałam z małą bo na szczęście było słoneczko u nas.
Poza tym to głowa mi pęka!

977

Jakoś tak dziwacznie. Dużo skrajnych emocji dziś - tu coś cieszy, tu uszczęśliwia, tu ktoś ma kłopoty, tu nerwowo.

978

Jestem zmęczona...a następny weekend będzie dla nas ciężki...impreza za imprezą...

979

ja padam ... całe szczęście,  że dziś piątek i jeszcze 2 dni wolnego

980

wczoraj było tak pięknie że leżeliśmy na polanie dobrą godzinę i się opalaliśmy, a dziś???
znowu całe niebo w chmurach sad
co to ma być za pogoda??? neutral

981

ja to pięknej pogody nie widziałam od tak dawna, że zaczynam wątpić, że idzie lato - bliżej pogodzie do jesieni sad

982

Pilnie proszę o pomoc! szukam pudru w kamieniu, który doskonale matuje i pochłania nadmiar sebum i starcza na długo..

983

a w jakim nastroju szukasz ? wink

984

U mnie dzisiaj brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... mam nadzieję że w weekend się poprawi bo czeka nas komunia ....

985

ciągle pada .... sialalalala
kiedy będzie słońce???????????

986

jak jesienią, bleeee

987

jak jesienią, bleeee

988

Jest 16 maja i ... dalej pada!!! Momentami to nawet romantyczne jeśli się ma podejście: "Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło."

989

u mnie nie pada, tylko leje, a wszystko wkoło pływa...

990

Najgorsze, że tak ponuro jest. Ja w pokoju już po południu włączam lamopę z czerwonym abażurem i palę świece zapachowe. Dzięki temu robi się tak przyjaźniej i cieplej. Barwy są optymistyczniejsze. Gdyby nie to popadłabym w dołek.

991

a ja mam strażaków i MPGK od 22.00 pompują i jest suuuuuuper, sąsiedzi się nawiedzają i tylko czekamy czy nam ewakuacja grozi czy nie, a leje cały czas...

992

stracony maj, stracone dni ze spacerami, kiedy mozna podziwiać i wąchać tę cudowną przyrodę,

993

leje leje leje

wciąż leje sad
i cały weekend w domu zamiast na rowerze w lesie ............

994

My byliśmy na komunii i grillu ale pogoda była okropna. Zimno i wietrznie. Dzisiaj zresztą tak samo... ciekawe czy doczekamy się ciepłej wiosny...

995

Coś rzadko tu dziewczyny zaglądacie....przyznam że ja też coraz rzadziej...

996

[quote=emilia_s292]Coś rzadko tu dziewczyny zaglądacie....przyznam że ja też coraz rzadziej...[/quote]

Ja też, jakoś wątki miłosne mi nie leżą tongue

997

Mi za bardzo też nie... a szczególnie te erotyczne...

998

jestem, po kilku dniach przerwy ... pracy mam po uszy! a do tego przeprowadzka sad
ech... ganianie z ciężkimi kartonami w tą i z powrotem neutral
trzecie piętro bez windy, to czasem jest BARDZO wysoko wink

999

ech... wiecie, ze po dobrym zawsze przychodzi złe? Kurcze, wyjechałam sobie ostatnio na weekend, wzięłam jeszcze jakieś dni wolne w pracy, na działeczce było super, wróciłam i co? Jeden dzień spędziłam w pracy i normalnie rozłożyła mnie choroba! Najgorsza jest gorączka, bo praktycznie cały dzień leżę w łóżku, półprzytomna i nie mam siły na ruszenie nawet palcem...

1,000

[quote=justyna]jestem, po kilku dniach przerwy ... pracy mam po uszy! a do tego przeprowadzka sad
ech... ganianie z ciężkimi kartonami w tą i z powrotem neutral
trzecie piętro bez windy, to czasem jest BARDZO wysoko wink[/quote]

My się przeprowadzaliśmy z 4 piętra (bez windy) na pierwsze piętro. Wiem co to znaczy...