Odp: jaki nastrój macie dziś...?
A ja w sobotę byłam z teściową w domu a w niedzielę sama i w poniedziałek też sama do wieczora. Spacerowałam z małą bo na szczęście było słoneczko u nas.
Poza tym to głowa mi pęka!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 38 39 40 41 42 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A ja w sobotę byłam z teściową w domu a w niedzielę sama i w poniedziałek też sama do wieczora. Spacerowałam z małą bo na szczęście było słoneczko u nas.
Poza tym to głowa mi pęka!
Jakoś tak dziwacznie. Dużo skrajnych emocji dziś - tu coś cieszy, tu uszczęśliwia, tu ktoś ma kłopoty, tu nerwowo.
Jestem zmęczona...a następny weekend będzie dla nas ciężki...impreza za imprezą...
ja padam ... całe szczęście, że dziś piątek i jeszcze 2 dni wolnego
wczoraj było tak pięknie że leżeliśmy na polanie dobrą godzinę i się opalaliśmy, a dziś???
znowu całe niebo w chmurach
co to ma być za pogoda???
ja to pięknej pogody nie widziałam od tak dawna, że zaczynam wątpić, że idzie lato - bliżej pogodzie do jesieni
Pilnie proszę o pomoc! szukam pudru w kamieniu, który doskonale matuje i pochłania nadmiar sebum i starcza na długo..
a w jakim nastroju szukasz ?
U mnie dzisiaj brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... mam nadzieję że w weekend się poprawi bo czeka nas komunia ....
ciągle pada .... sialalalala
kiedy będzie słońce???????????
jak jesienią, bleeee
jak jesienią, bleeee
Jest 16 maja i ... dalej pada!!! Momentami to nawet romantyczne jeśli się ma podejście: "Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło."
u mnie nie pada, tylko leje, a wszystko wkoło pływa...
Najgorsze, że tak ponuro jest. Ja w pokoju już po południu włączam lamopę z czerwonym abażurem i palę świece zapachowe. Dzięki temu robi się tak przyjaźniej i cieplej. Barwy są optymistyczniejsze. Gdyby nie to popadłabym w dołek.
a ja mam strażaków i MPGK od 22.00 pompują i jest suuuuuuper, sąsiedzi się nawiedzają i tylko czekamy czy nam ewakuacja grozi czy nie, a leje cały czas...
stracony maj, stracone dni ze spacerami, kiedy mozna podziwiać i wąchać tę cudowną przyrodę,
leje leje leje
wciąż leje
i cały weekend w domu zamiast na rowerze w lesie ............
My byliśmy na komunii i grillu ale pogoda była okropna. Zimno i wietrznie. Dzisiaj zresztą tak samo... ciekawe czy doczekamy się ciepłej wiosny...
Coś rzadko tu dziewczyny zaglądacie....przyznam że ja też coraz rzadziej...
[quote=emilia_s292]Coś rzadko tu dziewczyny zaglądacie....przyznam że ja też coraz rzadziej...[/quote]
Ja też, jakoś wątki miłosne mi nie leżą
Mi za bardzo też nie... a szczególnie te erotyczne...
jestem, po kilku dniach przerwy ... pracy mam po uszy! a do tego przeprowadzka
ech... ganianie z ciężkimi kartonami w tą i z powrotem
trzecie piętro bez windy, to czasem jest BARDZO wysoko
ech... wiecie, ze po dobrym zawsze przychodzi złe? Kurcze, wyjechałam sobie ostatnio na weekend, wzięłam jeszcze jakieś dni wolne w pracy, na działeczce było super, wróciłam i co? Jeden dzień spędziłam w pracy i normalnie rozłożyła mnie choroba! Najgorsza jest gorączka, bo praktycznie cały dzień leżę w łóżku, półprzytomna i nie mam siły na ruszenie nawet palcem...
[quote=justyna]jestem, po kilku dniach przerwy ... pracy mam po uszy! a do tego przeprowadzka
ech... ganianie z ciężkimi kartonami w tą i z powrotem
trzecie piętro bez windy, to czasem jest BARDZO wysoko [/quote]
My się przeprowadzaliśmy z 4 piętra (bez windy) na pierwsze piętro. Wiem co to znaczy...
Strony Poprzednia 1 … 38 39 40 41 42 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź