Odp: jaki nastrój macie dziś...?
nie ma i jest smutno i pusto i o czym pisać nie bardzo wiadomo - zaglądam ale sama do siebie nie umiem
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 37 38 39 40 41 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nie ma i jest smutno i pusto i o czym pisać nie bardzo wiadomo - zaglądam ale sama do siebie nie umiem
a ja się strasznie spłakałam właśnie, oglądając historię psa Hachiko, ten pies to legenda w Japonii, przychodził przez 10 lat na stację po swego Pana, który niestety zasłabł w pracy.. na blogu wklejam film bo tu nie umiem
pusto pusto też to zauważyłam ...
Jest mi smutno i nawet nie mam z kim porozmawiać....pewnie ciepło się zrobiło to i w domu nie chce wam się siedzieć...ja też z małą pół dnia spędzam na dworze...
ja już miałam okazję się opalać - tylko nie miałam pojęcia, że 2 godz. wystarczą aby skóra z nosa schodziła...
[quote=emilia_s292]Jest mi smutno i nawet nie mam z kim porozmawiać....pewnie ciepło się zrobiło to i w domu nie chce wam się siedzieć...ja też z małą pół dnia spędzam na dworze...[/quote]
Emilka, korzystaj ze słońca i nie siedź w domu! Jeśli tylko możesz to chodź na spacery i oderwij myśli od tego co się dzieje!
a swoją drogą ciekawe czemu tu tak pusto...
Korzystam jak mogę...niestety dzisiaj u mnie pada deszcz...
u mnie pogoda w kratkę, niemal codziennie burza i dopadło mnie przeziębienie, ehhhhhh chciałabym móc się już opalać
u mnie wczoraj lało cały dzień! dziś sucho, ale niebo całe w chmurach...
śpię przed kompem... a pracy nie ubywa
A u mnie jak na razie słońce, ale jest zimno brrrrrrrrrrr, zaraz idę z małą na spacerek.
u mnie nie ma słońca, okropna jest ta Wiosna - brrrrr
Już za kilka dni będzie miesiąc maj, więc powinno być wszystko w porządku.
Zazwyczaj w okresie 1-3 maja są organizowane jakieś występy znanych lub mniej znanych artystów.
[quote=gusia1000]Już za kilka dni będzie miesiąc maj, więc powinno być wszystko w porządku.
Zazwyczaj w okresie 1-3 maja są organizowane jakieś występy znanych lub mniej znanych artystów.[/quote]
ale to raczej nie ma wpływu na pogodę ....
idę do pracy, mam dziś prezentację i trochę się denerwuję ....
Powodzenia Justyna...
U mnie świeci słoneczko i jest cieplutko. Wczoraj kupiłam mężowi koszulę w kolorze jasnego fioletu- myslę, że będzie ładnie się prezentowała. Poza tym mój mąż wylatuje na weekend do Angli więc spędzę sama weekend. A mam w sobie taki jakiś lęk, że jak teraz mąż ma nocki to śpię przy zapalonym świetle...może to głupie, ale chyba na weekend poproszę żeby teściowa u mnie była...
[quote=emilia_s292]Powodzenia Justyna...
U mnie świeci słoneczko i jest cieplutko. Wczoraj kupiłam mężowi koszulę w kolorze jasnego fioletu- myslę, że będzie ładnie się prezentowała. Poza tym mój mąż wylatuje na weekend do Angli więc spędzę sama weekend. A mam w sobie taki jakiś lęk, że jak teraz mąż ma nocki to śpię przy zapalonym świetle...może to głupie, ale chyba na weekend poproszę żeby teściowa u mnie była...[/quote]
dziękuję - już po, było średnio,nie jestem zadowolona
Emilka, jesteś zdenerwowana - takie lęki to normalne po tym co przeszłaś, jeśli tylko masz możliwość, żeby był ktoś przy Tobie to poproś, będzie Ci łatwiej, po co Ci jeszcze dodatkowy stres?
trzymaj się ciepło!
dobrze, że chociaż Ty masz słońce - przyda Ci się teraz, u mnie dziś okropne chmury... ciepło niby ale pochmurno
A jak tam plany na majowy weekend? planujecie grilla?
eee, do kitu taki nastrój... Ostatnio ogólnie mam wrażenie, że w jakiś ciągłym dole od miesięcy żyję chwilowo tylko poprzetykanym paroma lepszymi dniami... na dodatek planów na weekend żadnych, mimo, że co roku gdzieś wyjeżdżaliśmy, bawiliśmy ze znajomymi. W tym roku klapa.
Ja jestem niewyspana. A kiedy fizycznie niedomagam siada mi psyche.
Ja mam nastrój zależny od pogody. Dzisiaj nareszcie znowu jest słoneczko i u mnie gości uśmieszek od rana. Nawet się złapałam na tym że podśpiewuję pod nosem...
U mnie dzisiaj zachmurzone niebo. Od wtorku zgodziłam się pilnować siedmiomiesięczną dziewczynkę od 7 do 15. Mam nadzieję, że sobie poradzę, w końcu moja Weronika to już duża dziewczynka.
nastrój senny.... całe niebo zachmurzone!
nic się nie chce...
pada i pada, makabra, nawet zieleń nie cieszy... a już Maj!
Kto najfajniej z Was spędził majówkę? Ja raczej siedziałam w domu, wczoraj tylko poszliśmy z przyjaciółmi na długi spacer a potem robiłam grilla na balkonie...a wieczorem graliśmy w Fortuna, cos takiego jak Monopoly
Ja w domku, tylko z mężem wyskoczyliśmy do rodziców moich na grilla i raz do lasu. Ogólnie jakoś tak smutno i źle mi jest, coraz mocniej chyba z roku na rok odczuwam mieszkanie w blokach, a nie jak kiedyś w domu z ogródkiem... W ogóle jakoś tak będąc w domu łzy mi napłynęły do oczu jak weszłam do mojego starego pokoju, który teraz zajmuje moja siostra i tak strasznie zatęskniłam za czasami kiedy tam mieszkałam, studiowałam, spotykałam się z przyjaciółmi ;(
Ola... mam tak samo jak wchodzę do swojego pokoju, taka tęsknota za tym co nie wróci, czasem mam ochotę płakać albopo prostu wrócić, ale gdzie? mój Brat teraz mieszka w tym pokoju
wspomnienia beztroskich dni, a teraz ... rachunki, zakupy, praca... dorosłość!
a co do majówki, my też w domu - byliśmy u znajomych, potem znajomi inni u nas, byliśmy na koncercie Chopina w sali Kongresowej "Chopin Klasycznie, Jazzowo, Rockowo", w przerwach między deszczem jeździliśmy na rowerkach po lesie ... takie tam leniwe dni
Strony Poprzednia 1 … 37 38 39 40 41 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź