Odp: Buty
grr... kiedy będzie ciepło na tyle by nosić sandałki?? dalej odczuwam brak butów przejściowych, te co mam już się rozsypują... chcę już klapeczki, sandałeczki !
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 18 19 20 21 22 … 33 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
grr... kiedy będzie ciepło na tyle by nosić sandałki?? dalej odczuwam brak butów przejściowych, te co mam już się rozsypują... chcę już klapeczki, sandałeczki !
u mnie leje... więc dziś kalosze
ooo, z kaloszami to w tym sezonie modowym też można poszaleć...
nie lubię kaloszy bo się czuje w nich mało kobieca, nawet w najgorszą ulewę zakładam szpilki...
Ja kalosze tylko do lasu na grzyby. I nie muszą być wyjściowe
ja do pracy też nie zakładam
ale na spacer do lasu jak jest mokro jak najbardziej i na grzyby też
[quote=ewka_sak]nie lubię kaloszy bo się czuje w nich mało kobieca, nawet w najgorszą ulewę zakładam szpilki...[/quote]
Ja też kocham szpilki. Nie mam kaloszy, ale myślę, że w takich jakichś w kwiatuszki itd. mogłabym się poczuć bardzo dziewczęco.
a co do butów, po długich poszukiwaniach zakupiłam wczoraj czarne skórzane półbuty - bardzo ładne
pasują zarówno do spódnicy jak i do spodni i nareszcie jestem szczęśliwa, bo marudziłam strasznie szukając takich zwykłych ładnych ....
A ja przestawiłam się trochę na styl sportowy, ze względu na szkołę - jejku, zawsze go unikałam, ale teraz odkryłam że ubierając się na sportowo nie mam wreszcie żadnych problemów z wyborem butów. No ale idzie lato, randki itd., spacery, upały, znowu będę gonić od sklepu do sklepu za butkami - klapeczki, szpileczki itd.
no ja niestety nie mogę pójść do pracy w adidaskach czy trampkach ...
[quote=justyna]no ja niestety nie mogę pójść do pracy w adidaskach czy trampkach ...[/quote]
Gdybyś mogła, nie zarabiałabyś tyle ile zarabiasz, tylko mniej. A tak, masz pewnie jakąś lepszą prackę, skoro musisz się do niej stroić
niestety nie jest to skorelowane, ale wystarcza mi "do pierwszego"
[quote=justyna]niestety nie jest to skorelowane, ale wystarcza mi "do pierwszego" [/quote]
To i tak dobrze, że wystarcza - to najważniejsze.
od dzisiaj u mnie tylko gumowiaki na topie, wody wszędzie po kolana...
Aha, niektóre ulice i chodniki nadają się do tego, żeby z rowerów i aut przesiąść się do kajaków i pontonów.
a takie?
[url=http://www.fotosik.pl][img]//images45.fotosik.pl/299/a5e46891a4c63a57.jpg[/img][/url]
albo randka inaczej:
[url=http://www.fotosik.pl][img]//images43.fotosik.pl/298/77a4bae6eb259d38.jpg[/img][/url]
hm... jak w tych ostatnich się chodzi?
A ja ostatnio kupiłam sobie takie na koturnie z odsłoniętymi palcami i z kokardką z przodu.
Ja niedawno kupiłam takie na koturnie i obcasie, a'la zamszowe, szare, na obcasie. Z zakrytymi palcami i na całe szczęście, bo pogoda do bani i sandałki się nie nadają
Mi się tak zamszowe podobają, ale niestety niszczę szybko - zdrapuję na czubkach i obcasach, bo łażę jakimiś skrótami, chodniki też pozosytwiają wiele do życzenia
a ja mam do oddania w dobre ręce trzy pary czarnych pantofli - z zakrytymi palcami i zakrytą piętą, na niskim obcasie
Ja mam mnóstwo butów, oczywiście na rozmaite okazje, przeważają raczej szpilki, ale mam tez sporo klapek, rożnego rodzaju sandałów, i butów sportowych. Teraz właśnie zabrałam się za bieganie i potrzebuję dobrych, sportowych butów z amortyzacją. Znalazłam fajny sklep ze sportowymi rzeczami, jak szukałam bucików tanisport.pl, jakby ktoś szukał jakiś markowych, sportowych rzeczy, to wydaje mi się, ze tam można bardzo fajne znaleźć i na dodatek nie takie drogie.
Muszę się Wam pochwalić: kupiłam boskie buty na allegro, ogólnie na allegro jest mnóstwo przepięknych butów za niewielkie pieniąze, cozywiście furorę robią buty na platformach, zwykłe szpilki chowam do szafy, kto nosi teraz takie buty jest passe!
Za buty łącznie z transportem zapłaciłam 60 zł!!!
[url=http://www.fotosik.pl][img]//images39.fotosik.pl/309/2a7402a6e1a9f021med.jpg[/img][/url]
a Te kupiłam za 19 zł (z transportem 33 zł)
[url=http://www.fotosik.pl][img]//images46.fotosik.pl/312/146aa85015156943.jpeg[/img][/url]
Strony Poprzednia 1 … 18 19 20 21 22 … 33 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź