901

Odp: jaki nastrój macie dziś...?

i tak Wam zazdroszczę, ja siedzę w pracy, choć mam wrażenie, że nikt nigdzie już nie pracuje. cisza, spokój, a ja siedzę, bo musze i tylko myślę ile rzeczy muszę załatwić jak stąd wyjdę

902

Robię kurczaka według pomysłu Magdy Gessler - kurczaka na butelce z piwem, lezy właśnie biedaczyskjo w lodówce i się naciera pieprzem.  Na deser będzie serniczek na zimno - truskawki już się rozmroziły, chyba ze macie pomysł na szybki sernik? O 18 przychodzi przyjaciółka i kumpel mojego chłopaka - może będzie jakaś miłość z tego?

903

[quote=agf]i tak Wam zazdroszczę, ja siedzę w pracy, choć mam wrażenie, że nikt nigdzie już nie pracuje. cisza, spokój, a ja siedzę, bo musze i tylko myślę ile rzeczy muszę załatwić jak stąd wyjdę[/quote]
nie zwolnią Cię ani trochę wcześniej??? sad

904

ja też siedze w robocie, bo szefowa pojechała po towar, całe szczęście, że jest laptop

905

... i komórka służbowa - to podstawa w pracy! Ale dziś muszę trochę wcześniej się urwać, żeby dokończyć przygotowania do świąt. Taki los kobiety...

906

a ja mam zrobione co trzeba, jutro jeszcze mięsko i można świętować tongue tongue

907

No wyszłam całe pół godziny wcześniej, mąż po mnie przyjechał, pędem na zakupy do lidla, a potem tylko wyskakiwałam z auta i wskakiwałam a to do warzywniaka, a to do mięsnego, potem jeszcze po żonkile. Ufff... w końcu w domku, obiadek zjedzony, porządek jest, jutro rano tylko święconkę trzeba będzie przygotować smile

908

popsuł mi się przez ten deszcz, a jutro w płaszczyku zamierzałam paradować sad

909

U mnie dzisiaj cudowne słoneczko ale , jak na razie ,tylko 7 stopni. Zaraz szykujemy się do Kościółka a potem piekę placek i robię sałatkę i ogarniam wszystko...

910

A u mnie pod chmurką, ale jak na razie nie pada, już jestem wyszykowana i maszeruję z synem święcić koszyczkowe cudeńka smile

911

ja dopiero wstałam, bo choć raz postanowiłam sobie odpuścić i nie nastawiać budzika smile I póki co za oknem mam piękne słoneczko, więc zaraz się zabieram za malowanie jajek i lecimy do kościoła

912

u mnie dopiero się nieco przejaśnia, ale nie wygląda to za ciekawie.... neutral

913

Jest!!! Słoneczko i od razu przyjemniej... tongue tongue

914

hm... najedzona, rozleniwiona, śpiąca jakaś... tak to jest po śniadanku i obiedzie u rodzinki... smile

915

oj taaak smile
ja wróciłam ledwo co i siedzę z herbatą smile
czekamy aż się ściemni i robimy sobie wieczór z filmem smile

916

Ale jestem objedzona i jakoś zmęczona a jeszcze jutro na imieniny...

917

Hej! biedrona powraca! Śmigus dyngus wyleje zaraz na was pełno wody, kochaniutkie wstawać! pozdrawiam serdecznie  w wysmienitym humorze , zakochałam się czy co?

918

[quote=biedroneczka4]pozdrawiam serdecznie  w wysmienitym humorze , zakochałam się czy co?[/quote]

a to by była świetna sprawa, w końcu czemu nie ???

919

[quote=biedroneczka4]Hej! biedrona powraca! Śmigus dyngus wyleje zaraz na was pełno wody, kochaniutkie wstawać! pozdrawiam serdecznie  w wysmienitym humorze , zakochałam się czy co?[/quote]

No chyba! O tej porze nas polewać w wolny dzień !!!???

920

ale z Was ranne ptaszki big_smile

Biedrona w kim się zakochałaś, opowiadaj!!! smile

921

w końcu odpowiednia pora na zakochanie.....wiosna....

922

hm, mnie już zakochanie chyba nie dotyczy... to co miłego wiosna mi przyniesie?? smile

923

[quote=agf]hm, mnie już zakochanie chyba nie dotyczy... to co miłego wiosna mi przyniesie?? smile[/quote]
coś Ty, nigdy nie jest za późno
ja prawdę mówiąc zakochuję się w mym Lubym raz na jakiś czas na nowo big_smile
to pomaga i odświeża nasze relacje...

924

[quote=justyna][quote=agf]hm, mnie już zakochanie chyba nie dotyczy... to co miłego wiosna mi przyniesie?? smile[/quote]
coś Ty, nigdy nie jest za późno
ja prawdę mówiąc zakochuję się w mym Lubym raz na jakiś czas na nowo big_smile
to pomaga i odświeża nasze relacje...[/quote]

hi hi hi, miłe... Ja raczej się staram nie odkochać tongue tongue

925

a to swoją drogą smile
ale czasem przypływ świeżego uczucia nie zaszkodzi smile