Odp: jaki nastrój macie dziś...?
U mnie zaczęło się chmurzyć....ale jest przyjemnie tylko mąż całe popołudnie w pracy i jest mi nudno...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 34 35 36 37 38 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
U mnie zaczęło się chmurzyć....ale jest przyjemnie tylko mąż całe popołudnie w pracy i jest mi nudno...
u mnie też się słonko za chmurki ukryło, więc chyba prawda z tym deszczem na weekend
nie straszcie mnie tu żadnym deszczem!
U mnie niestety zapowiadają pogorszenie pogody .Jeszcze tylko jutro słoneczko a w weekend deszczowo .Buu a taka miałam ochotę zrobic grila a tak to pewnie z planów bedą nici
ja mam dziś gorączke, leże w łóżku gardło mnie boli kiepsko dziś
[quote=madzia]ja mam dziś gorączke, leże w łóżku gardło mnie boli kiepsko dziś[/quote]
w spodniach na kant i sweterku? nie rozumiem, a czytam uważnie...
a ja jutro jadę na cały dzień na wieś, niestety o 19 musimy być z powrotem w domu, bo mamy kurs tańca, mam nadizeję, że będzie ładna pogoda, bo planuję pojeździć na rowerze
Ja muszę się udać do psychologa bo już nie daje rady...
my możemy trozkę za psychologa porobić ...
dzięki.....tylko że to co mnie dręczy to skomplikowany problem...
dzis miałam wysmienity nastrój do czasu kiedy na moim osiedlu nie wydażyła się wielka tragedia .Te szalejace syreny alarmowe spowodały u mnie weilki niepokój .
[quote=emilia_s292]dzięki.....tylko że to co mnie dręczy to skomplikowany problem...[/quote]
oj, Emilka trzymaj się dzielnie!
ja dziś nieźle, choć bardziej psychicznie niż fizycznie - zebrałam się w sobie i postanowiłam znowu zacząć ćwiczyć, bo kilogramów przybyło... i jestem już po intensywnej 25-min. gimnastyce...uf... nogi mi się trzęsą całe, ale cieszę się, że zaczęłam, bo zacząć zawsze najgorzej
pracowity ale całkiem przyjemny dzień, jak jest cel to i się chce robić
U mnie pada deszcz ale jest ciepło...zabieram się za sprzątanie...
tak sobie! problemy, problemy, ale na razie jestem dobrej myśli!
Ja nie narzekam pomimo wielu obowiązków mam sie całkiem dobrze .
minął spokojnie, cichutko, nieco spochmurniał, ale może deszczu nie będzie
Ja mam fajny nastrój bo od rana świeci słońce i byłysmy na spacerku....może nie jest zbyt ciepło ale na słoneczku przyjemnie
Ja mam dziś pochmurno!
[quote=biedroneczka4]Ja mam dziś pochmurno![/quote]
ja niestety też
nastrój EXTRA
dostałam super zlecenie, wiosna pełną gębą, a wieczór spędzam z koleżankami
a ja na sprzątaniu... hm, zamieniłabym się, Justyna
Jak zobaczyłam te kolejki w sklepie to się przeraziłam....
Aleksandra - dziś się możemy zamienić
ja właśnie piekę sernik i zaraz lecę do Rodziców bo... podobno dostałam bukiet (!!!!) kurier przyniósł
Emilia, ja to samo - poszłam dizś tylko po aluminiowe jednorazowe foremki bo chcę do rodziców Lubego zanieść ciasto i ... SZOK dzikie tłumy, ludzie się przepychają - mało świąteczna atmosfera
Strony Poprzednia 1 … 34 35 36 37 38 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź