Odp: jaki nastrój macie dziś...?
Spokojnie , wiosna jest!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 33 34 35 36 37 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Spokojnie , wiosna jest!
jest chociaż ponura! syn wczoraj przyniósł mi ze spaceru bazie i kwiatuszki żółtego podbiału!!! a w ogródku mam przebiśniegi, już teraz musi być wiosna!
ja mam super nastrój, a jak jesteście ubrane? Ja mam rybaczki z jeansu, kozaczki czarne, rękawiczki.
Ja mam cudowny nastrój bo byłam z małą u okulisty i WSZYSTKO W PORZĄDKU!!!! Tak się bałam o te jej oczka...
u mnie szaro i ponuro, czekam na ostatniego pacjenta i do domu...
ponuro i jakoś egzystencjonalnie smutno...
[quote=agf]ponuro i jakoś egzystencjonalnie smutno...[/quote]
napij się winka to od razu świat nabierze barw
ja kończę pisać artykuł, idzie mi wyjątkowo lekko, ciekawe jak ocenię go jutro "na trzeźwo"
Ja mam całkiem dobry....słońce nadal przyświeca mi...mąż idzie z małą na spacer a ja biorę się za obiad a popołudniu teściowa wpadnie na kawę..
dziś pięknie u mnie!
Jest SŁOŃCE, jest ciepło, jest WIOSENNIE! Mam nadzieję, że tak zostanie
[quote=pinkmause]Jest SŁOŃCE, jest ciepło, jest WIOSENNIE! Mam nadzieję, że tak zostanie [/quote]
ja też bo wywiozłam zimową kurtkę do Babci i wymieniłam już opony
kurier przyniósł mi książkę "Dobrze jest jak jest" którą WCZORAJ wygrałam - ale tempo
i co ciekawe, kurier był ubrany w koszulkę z krótkim rękawem!! WIOSNA na całego
Ja jeszcze nie dostałam swoich książek , czekam na nie bardzo!
narazie jest OK
słońce za oknem
Tak, tak - zapowiada się cudny dzień. Nastawiam pranie
ja miałam wczoraj i pościel wywaliłam na balkon , zapach nieziemsko świeży!
Mi głowa pęka od rana i jeszcze jak składałam wnioski do przedszkoli to te panie mówiły, że mamy niewielkie szanse na przyjęcie córki...
[quote=emilia_s292]Mi głowa pęka od rana i jeszcze jak składałam wnioski do przedszkoli to te panie mówiły, że mamy niewielkie szanse na przyjęcie córki...[/quote]
zaczekaj nie panikuj może sie uda!
[quote=justyna][quote=agf]ponuro i jakoś egzystencjonalnie smutno...[/quote]
napij się winka to od razu świat nabierze barw
ja kończę pisać artykuł, idzie mi wyjątkowo lekko, ciekawe jak ocenię go jutro "na trzeźwo" [/quote]
ech, czasem to faktycznie pomaga ... jutro spotykam się wieczorem z przyjaciółką, więc duża szansa, że sprawdzę
Oj, napiłabym się winka....
Za oknem piękna pogoda mam dobry humor! okna w kuchni i dużym pokoju umyte zostają jeszcze u córek! Balkon czysty!
U mnie też ślicznie, kolejne pranie czeka na wywieszenie na podwórku, kot grzeje się na schodach; jeszcze moment a sama się do ogrodu przeniosę
Aż miło mi się robi jak patrze na to słoneczko za oknem....po południu mam w planach dłłługgggggi spacerek...
spokojnie w pracy, słońce świeci mi przez okna, nie jest najgorzej
Mnie od razu humor sie poprawił od takiej pogody!
a dziś już mały piątek!
Strony Poprzednia 1 … 33 34 35 36 37 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź