Odp: jaki nastrój macie dziś...?
A mnie wkurza ten mój internet. Muszę założyć sobie konto na Facebooku bo tam też jest ta stronka do której piszę artykuły i nie mogę otworzyć facebooka! masakra!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 32 33 34 35 36 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A mnie wkurza ten mój internet. Muszę założyć sobie konto na Facebooku bo tam też jest ta stronka do której piszę artykuły i nie mogę otworzyć facebooka! masakra!
[quote=biedroneczka4]Ja dziś mam udany dzionek bo wygrałam komplet książek ale jeszcze nie wiem co dostane , jest wśród nagród nawet ''Księżyc w nowiu''![/quote]
gratuluję, mnie się nie udało ale ja własny komplet mam
a co to za strona z książkami do wygrania?
a na facebooku jestem,ale rzadko zaglądam... nie miałam nigdy problemu z tą stroną
Ostatnio edytowany przez justyna (2010-03-18 18:01:24)
ja też wygrałam komplecik tylko nowiu to już bym nie chciała bo czytałam ;0
[quote=justyna]a co to za strona z książkami do wygrania?
a na facebooku jestem,ale rzadko zaglądam... nie miałam nigdy problemu z tą stroną[/quote]
To na kobieta.pl był taki konkurs!
[quote=agf]ja też wygrałam komplecik tylko nowiu to już bym nie chciała bo czytałam ;0[/quote]
a jednak dobrze dopasowałam sobie nicki w głowie
No po prostu spotykamy sie na różnych portalach! tak już jest!
Może wrócimy do tematu?:) Ja mam dziś już nastrój "weekendowy", choć do 16.30 będę w pracy... Ogólnie fajny dzionek, wreszcie ciepło i już się cieszę na jutrzejszy spacer z siostrą i małą Asieńką (siostrzenicą)...
a ja będę do 17 w pracy niestety, potem przychodzi koleżanka i znajkomy na szachy do mojego faceta
szachy to fajna sprawa ! rozwija intelekt!
Mam wiosenny nastrój, chociaż jak pomyslę, że mnie czekają niedługo porządki to mi przechodzi ten dobry nastrój...
pogoda wspaniała, choć ja jakoś nabuzowana od rana... o co chodzi??
ja chcę do Was, do wiosny, u mnie ponuro i zimno, bleeeeeeeee
To zapraszam!
ja też chce do wiosny i nowych ciuszków, które spokojnie sobie czekają na słoneczniejsze dni, kolorowych torebek, szpileczek, kwiatów we włosach i ogólnie dobrego samopoczucia.
[quote=Kolorowapani]ja też chce do wiosny i nowych ciuszków, które spokojnie sobie czekają na słoneczniejsze dni, kolorowych torebek, szpileczek, kwiatów we włosach i ogólnie dobrego samopoczucia.[/quote]
i najważniejsze - DO SŁONECZKA!!!
słoneczko jest, sobota jest, jest bosko
poproście to słoneczko, niech popatrzy też na południe i w moje okna
niebo zachmurzone, ale ciepło - sąsiedzi myją okna
a ja obolała, boję się wyjść z tym pęcherzem buuu
U mnie dzisiaj lekki deszczyk ale jest ciepło... dzisiaj szwagierka - fryzjerka będzie mi robiła jasne pasemka...
średni nastrój, bo się wkurzyłam jak zobaczyłam która godzina... przed chwilą wstałam, a mam dziś tyle zajęć!
a ja spokojnie piję kawę i zastanawiam się co robić
zakupy by mi poprawiły humor niestety brak kasy , dziś pada pochmurno spać mi się chce
U mnie pada deszcz....ale jest ciepło i byłysmy z małą na kałużach
Poniedziałek jakoś nie zachwyca - od rana pochmurno, wiosna gdzieś się schowała...
Strony Poprzednia 1 … 32 33 34 35 36 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź