Odp: jaki nastrój macie dziś...?
u mnie słonecznie, ale po nocnych przymrozkach
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 31 32 33 34 35 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
u mnie słonecznie, ale po nocnych przymrozkach
U mnie znowu napadał śnieg i jest biało i nadal pada.
[quote=emilia_s292]U mnie znowu napadał śnieg i jest biało i nadal pada.[/quote]
u mnie też dziś sypało...
U mnie nadal słonecznie, oby do mnie nie dotarły śniegowe chmurzyska.
piję kawkę i powoli się relaksuję, jeszcze tylko o 19.00 taniec (ale to przecież sama przyjemność)
tylko ta pogoda..........
śnieg leży na chodnikach ... bleeee
u mnie tylko bardzo zimno, ale śniegu brak, ja go już nie chcę!!! (ciekawe czy posłucha hi hi hi)
Jak miło poczytać tyle nowych wątków!
Ja mam za sobą ciężką nockę. Mała się rozchorowała i najgorzej przeszkadza jej w nocy kaszel i ciągle się budzi. Mam nadzieję, że szybko jej to przejdzie.
U mnie leży śnieg.
Popsuł mi się nastrój jak zaczęłam czytać te same odpowiedzi tej madzi....
Ja też zaczynam chyba chorobę. Na razie mam gorączkę i dreszcze, ale postaram się to paskudztwo wygonić, zanim się rozpanoszy na dobre...i mnie położy
a ja się strasznie denerwuję przed jutrzejszą prezentacją
Marta trzymaj się! Justyna powodzenia!
jestem strasznym nerwusem
trzymajcie kciuki między 11 a 13!!!
Marta, nie daj się chorobie!!!
Justyna - a co to była za wiadomość na maila w weekend o tym polsacie? byłam w domu i patrzyłam, ale to był chyba jakiś inny program...
[quote=justyna]jestem strasznym nerwusem
trzymajcie kciuki między 11 a 13!!!
Marta, nie daj się chorobie!!![/quote]
Postaram się! I będę trzymać
[quote=agf]Justyna - a co to była za wiadomość na maila w weekend o tym polsacie? byłam w domu i patrzyłam, ale to był chyba jakiś inny program...[/quote]
to był polsat news podobno... a że dla mnie to jedno i to samo zrozumiałam że polsat i tam będzie program news, dopiero Mama mi po fakcie powiedziała, że to kanał POLSAT NEWS był ... zresztą Emilia też się domyśliła
od razu widać kto ma telewizor w domu
Szkoda że nie mam tego Polsatu bo bym sobie na ciebie popatrzyła i posłuchała mądrych rad...
Dziewczyny oglądajcie You CAN DANCE!
Ja uwielbiam wczoraj był fajny odcinek! ale ja dziś wybieram sie od samego rana do alergologa po leki dla dzieci!
Ja mam lenia.....a muszę iść zrobić zakupy...
zakupy to podstawa!
a ja powoli dochodzę do siebie, już po stresie... ale do 17.00 jeszcze w pracy!
Ja dziś mam udany dzionek bo wygrałam komplet książek ale jeszcze nie wiem co dostane , jest wśród nagród nawet ''Księżyc w nowiu''!
[quote=biedroneczka4]Ja dziś mam udany dzionek bo wygrałam komplet książek ale jeszcze nie wiem co dostane , jest wśród nagród nawet ''Księżyc w nowiu''![/quote]
a ja ostatnio grałam o książki, ale nic
GRATULUJĘ ksiażki to super prezent
Dzięki!
Strony Poprzednia 1 … 31 32 33 34 35 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź