Temat: Kaszmir ,Jedwab do włosów
Ciekawa jestem waszych opini na ten temat .
Czy stosowałyście te specyfiki do włosów .
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ciekawa jestem waszych opini na ten temat .
Czy stosowałyście te specyfiki do włosów .
Ja jedwab do włosów , jest rewelacyjny szczególnie dla farbujących włosy!
Ja wczoraj właśnie zaczęłam używać jedwabiu w sprayu z Drogerii Natura - nie wiem jeszcze czy się bardziej błyszczą, ale lepiej się układają. Ten mój mam wrażenie działa troszkę jak lakier
Ja kupuję jedwab u mojej fryzjerki!
stosuje już od dawna ![]()
a z jakich firm polecacie?
też jestem ciekawa z jakich firm macie kosmetyki zwłaszcza te polecone przez fryzjerke
ja nie stosowałam
Ja ostatnio dostałam jedwab i muszę przyznać że żadna rewelacja jak dla mnie...
Ja stosuję na wygładzenie włosów szampon eva z ceramidami r, włosy po nim są silniejsze, super się układają i są delikatne w dotyku.
muszę spróbować
morasia - widzę po różnych postach, ze jesteś wielką fanką evy... ?
Parę razy stosowałam ten kosmetyk. Nie jest zły ale trzeba go rozsądnie dawkować , bo bardzo przetłuszcza włosy. Nie jest to jakiś mój faworyt wśród kosmetyków ale trzeba przyznać ,że jego cena jest znośna. Nie zachwycam się jednak.
[quote=agf]morasia - widzę po różnych postach, ze jesteś wielką fanką evy... ?[/quote]
Ostatnio Eva mocno siewpromuje ze swoim sklepem internetowym i muszę przyznać że ceny mają ciekawe w porównaniu z tymi z tradycyjnych sklepów...
Ja lubię produkty eva. Może nie do włosów ale szampon czy żel pod prysznic mają bardzo dobry.
Ja używam ich soli do kąpieli. W e-sklepie dużo tańsza i rewelacyjna!
Też lubię stosować sól do kąpieli, tylko, ze mam brodzik głęboki na 35 cm. i tam kąpiel jest taka na pół leżąco.
Ja mam ostatnio sól do kąpieli z suszonymi kwiatami..........mmmmmmmmmmmm.... zapach zniewalający....
No to masz Emilio dobrodziejstwo 2 w 1. Super.
Taka kąpiel to przyjemność
No pewnie, relaks po całym dniu cięższej lub mnij cięższej pracy.
Nawet po zwykłym dniu uwielbiam wejść do wanny i wąchać te cudne zapachy ![]()
No tak, zapach też działa na człowieka.
Pewnie taka aromaterapia jest wspaniałą ![]()
Jedwab Ce Ce Med jest po prostu rewelacyjny!! Próbowałam różnych ale to jest mój mistrz ![]()
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź