Odp: Kawa
a ja wcale nie lubię rozpuszczalnej, tylko sypaną albo właśnie z ekspresu
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a ja wcale nie lubię rozpuszczalnej, tylko sypaną albo właśnie z ekspresu
Ja się przyzwyczaiłam do kawy z ekspresu, bo taką piję w pracy i niestety w domu rozpuszczalna już mi tak nie smakuje
ja też wolę z ekspresu, ale bez przesady - rozpuszczalna ujdzie
no ujdzie, ale jakaś lepsza
pierwsza dziś już za mną
dziś będzie ich sporo...
Nadchodzi czas na moją drugą kawusię, szkoda tylko że nie mam nic na osłodę (poza słoneczkiem)
Ja mam kawałek murzynka, chętnie Ci podam przez monitor, aż szkoda mi wychodzić teraz , bo muszę pójść odebrać wyniki córki z laboratorium, ale po południu na pewno będę , to jeszcze pogadamy, pa! do usłyszenia!
Nie ruszam się i cierpliwie czekam na dalszy ciąg - Miłego dnia
Pa!
Ja jedną w domku, teraz w pracy herbatka zielona. Na kawę przyjdzie jeszcze pora jak mnie praca znuży, a to pewnie niebawem
ja mam zazwyczaj 3 takie pory na kawusię, a piję w takich małych filiżaneczkach na kilka łyków i musi być gorąca
Ja już po porannej kawce a teraz to tylko popołudniowa, ale jak jestem sama i mam pić ją sama to mi jakoś nie smakuje...
to pij z nami do towarzystwa - zawsze inaczej chociaż ja uwielbiam tę poranną ciszę i samotność w domu
ja uwielbiam kawę samemu, szczególnie w sobotę czy niedzielę jak mąż i kot śpią, a ja sama sobie na foteliku zasiadam z kawką i kompik biorę na kolanka
A ja jakoś nie lubię sama pić kawy....w towarzystwie lepiej mi smakuje...
ja właśnie kończę - jeszcze mi pianka została na brzegach kubka
a mam do niej małe pączki - wczoraj mój Luby przyniósł z pracy... czyjeś imieniny były
kawa i torcik wedlowski .(dostałam od Lubego).. mniam
Ten twój luby to cię rozpieszcza...
[quote=emilia_s292]Ten twój luby to cię rozpieszcza...[/quote]
tak, zwłaszcza poza wszelkimi świętami
może ma wyrzuty sumienia,po tym jak mu zwróciłam uwagę, że lubię być wyróżniona w dzień kobiet ...
[quote=justyna][quote=emilia_s292]Ten twój luby to cię rozpieszcza...[/quote]
tak, zwłaszcza poza wszelkimi świętami
może ma wyrzuty sumienia,po tym jak mu zwróciłam uwagę, że lubię być wyróżniona w dzień kobiet ...[/quote]
Lepiej późno, niż wcale to takie prawdziwe...
ech no cóż... dobrze, że pamięta o urodzinach, imieninach i że jest dla mnie dobry
niestety mi już kawa nie sparwia tekiej przyjemności odkąd przestałam palić. Tak, wiem, że pewnie póóźniej smakować będzie bardziej itd itp, jednak to był po prostu rytuał picia pierwszej kawy rano i papierosa... to po prostu współgrało, a teraz czegoś brakuje, więc już po kawę tak często nie sięgam, bo mi nie wystarcza
to niesamowite z tą kawą - od wielu byłych palaczy to słyszę...
dla mnie, to kawa ze śmierdzącym dymem fuuu, a dla Ciebie... coś kompletnie przeciwnego
no właśnie, wszystko to kwestia przyzwyczajenia...
[quote=justyna]to niesamowite z tą kawą - od wielu byłych palaczy to słyszę...
dla mnie, to kawa ze śmierdzącym dymem fuuu, a dla Ciebie... coś kompletnie przeciwnego [/quote]
dla mnie niestety kawa i papieros to także duecik i sama jest wybrakowana...
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź