Odp: Ploteczki - ogólny Off Topic :D
Dzięki. Właśnie mam problem z Netią i co tam u nich się dzieje to koszmar!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 50 51 52 53 54 … 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dzięki. Właśnie mam problem z Netią i co tam u nich się dzieje to koszmar!
nie chcę Cię straszyć dziewczyno, ale oni maja tak skonstruowaną umowę, że w regulaminie jest napisane wyraźnie, że nie odpowiadają za braki w dostarczaniu internetu, problemy techniczne itp, wszystko zwalają na Telekomunikację, a niektórzy nie mają netu prawie 3 miesiące i NIC kompletnie NIC nie mogą zrobić. Największe oszustwo reklamowe w Polsce ostatnimi laty, a nabierają na swoje usługi coraz więcej ludzi.
haaaalooo??!!
Mam prośbę do mam. Muszę napisać o kanałach dla dzieci. Wybrałam kilka kanałów dla najmłodszych, ale mam problem bo słyszałam duzo negatywnych opinii o kanale Cartoon Network (obejrzałam i popieram) i szukam jeszcze jakiś program niby dla dzieci, ale jednak nieodpowiedni dla najmłodszych. No wiecie z przemocą, wulgaryzmem....może wiecie co to za kanały?
Cartoon jest chyba najgorszy, ale na wielu są bajki, które powinni wyrzucić - np. Jetix czy Zig-Zap, za to najlepsze są Disneya
Właśnie też pomyslałam o Jetix, ale ta pani mi odpisała, że Jetix to już jest Disney XD i są tam w różnych porach bajki dla najmłodszych i dla starszych i zmienił się program. Także juz nie wiem. Zig- Zap jest dla nastolatków więc odpada.
A Boomerang - chyba tak to się pisze, tam takie komiksowe stwory były do niedawna - mój syn teraz się na comedy przestawił i nie znam rozkładówki bajek tak dobrze jak dawniej
A ja znowu znam tylko MIniMini i JimJam. Poczytam o Boomerangu...Dzięki
chyba Ci nie pomogę
najlepiej napisz, że telewizja jest zbędna i lepiej dawać dziecku książki od małego
Tak ksiązki to jest najlepsze rozwiązanie!
Ja dzisiaj idę z małą do lekarza bo w nocy mi gorączkowała i ma czerwone gardełko a w aptece pani mnie nastraszyła, że jest jakaś epidemia i duzo dzieci choruje na zapalenie płuc i oskrzeli więc wolę iść do lekarza żeby ją przebadał.
wysprzątałam całe mieszkanie, umyłam się i piję herbatę
słońce nieśmiało zagląda przez okno... ale niebo zachmurzone
Ja właśnie zamierzam się zabrać za porządki. Ale tak mi się nie chce...
wierzę Ci
ale pomyśl jak będzie fajnie już po
Już ! Posprzątane, czyściutko, wspaniale. Mój tylko podłogi kończy myć, robię kawkę i siądę sobie do konkursików w necie I cały wieczór nasz! Jeszcze okna bym przetarła w sypialni, ale to już jutro.
a u mnie pada śnieg i po nadziei na szybką wiosnę
witaj w klubie ;(
wolałabym nie być w takim klubie, mam już tak dość tej zimy, a dzisiaj znowu sypie i znowu jest biało, normalnie płakać się chce
zima i do nas ponownie zawitała .... makabra
u mnie dziś słoneczko ! idę myć okna w sypialni
U mnie zimno i lezy snieg brrrrrrrrrrrrrrr
u mnie też śnieg pada, bleeeeeee a idę do Taty na urodziny i liczę na dobry obiadek i ciacho domowe
oj, na ciacho jakieś mam ochotę! a w domu nic słodkiego ;(
[quote=pinkmause]u mnie też śnieg pada, bleeeeeee a idę do Taty na urodziny i liczę na dobry obiadek i ciacho domowe [/quote]
szczęściara ... jak dobre ciacho przynieś troszke
ja dzisiaj jakoś dzień mam nie taki, dochodzi 14 a ja już kłótnie z mężem zaliczyłam
[quote=asiula83][quote=pinkmause]u mnie też śnieg pada, bleeeeeee a idę do Taty na urodziny i liczę na dobry obiadek i ciacho domowe [/quote]
szczęściara ... jak dobre ciacho przynieś troszke
ja dzisiaj jakoś dzień mam nie taki, dochodzi 14 a ja już kłótnie z mężem zaliczyłam[/quote]
To teraz pora na się-godzenie !
O rany u mnie też spadło trochę śniegu a na dodatek jest zimno.
Odpuszczam sobie dzisiaj spacer i zostaję w domku .
Błogie lenistwo tez jest przecież potrzebne od czasu do czasu/
Strony Poprzednia 1 … 50 51 52 53 54 … 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź