Odp: Ploteczki - ogólny Off Topic :D
Może blog przetrwa! wiadomo że tak często to nie każda z nas ma czas pisać ale coś tam zawsze skrobniemy! witaj maleńka!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 49 50 51 52 53 … 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Może blog przetrwa! wiadomo że tak często to nie każda z nas ma czas pisać ale coś tam zawsze skrobniemy! witaj maleńka!
koncert super - ja muzykę klasyczną lubię, także czas spędziłam miło, a do tego ten klimat ... ludzie stłoczeni, siedzą na schodach z kubkami kawy w dłoniach, zatrzymują się gdzie popadnie i słuchają Chopina ... dzień i noc
dziś chcę iść ok. 22.00 na zakończenie
ale super, ja też czasem lubię muzykę klasyczną posłuchać , choć nie ukrywam że jestem fanką rocka! pozdrawiam!
Zachciało mi się bez, więc zrobiłam sobie bezy i wcinam z popołudniową kawką...
ja wciąż jem... kilka dni temu włączył mi się jakiś odkurzacz....
będę gruba
[quote=justyna]ja wciąż jem... kilka dni temu włączył mi się jakiś odkurzacz....
będę gruba [/quote]
raczej wątpię, ja tak miałam z tą marchewką, ale już mi lekka obsesja mija
[quote=pinkmause][quote=justyna]ja wciąż jem... kilka dni temu włączył mi się jakiś odkurzacz....
będę gruba [/quote]
raczej wątpię, ja tak miałam z tą marchewką, ale już mi lekka obsesja mija [/quote]
od marchewki raczej cieżko przytyć
a od ciasteczek już nieco łatwiej... mam nadzieję, że mi minie, może to na mróz?
[quote=justyna][quote=pinkmause][quote=justyna]ja wciąż jem... kilka dni temu włączył mi się jakiś odkurzacz....
będę gruba [/quote]
raczej wątpię, ja tak miałam z tą marchewką, ale już mi lekka obsesja mija [/quote]
od marchewki raczej cieżko przytyć
a od ciasteczek już nieco łatwiej... mam nadzieję, że mi minie, może to na mróz? [/quote]
wypluj!!! przez lewe ramię!!! mróz pa pa, nie ma teraz tylko słonko!
miałam tylko nadzieję, że znajdę przyczynę mojego kilkudniowego łakomstwa
tfu - wyplułam
to wina przesilenia - jak już musi być winny
[quote=pinkmause]to wina przesilenia - jak już musi być winny [/quote]
niech będzie
Ja też mam tak! jem i jem i ciągle mi mało...to bezy to ciasteczka...
to na pewno na przesilenie! nie ma innych opcji, ja nie przyjmuję powrotów, nawrotów itd. Optymizm i wiara, że mamy wiosnę mi ją sprowadzi, ooooooo!
słuchajcie - idzie wiosna! Dziś przeczytałam w gazecie i na własne oczy widziałam zdjęcie - wykluwają się przebiśniegi. więc nawet jeśli jakiś mrozik nawet będzie to chwilowy, bo już jest przedwiośnie
Huuuuurrrra!!!!! Przedwiośnie.....U mnie zaczął padać śnieg.....
masz kłopoty z oczami (hi hi hi), nie ma śniegu tylko przebiśniegi - nie MA MOWY, zima poszła sobie precz!!!
co radio to inne prognozy .... ale wierzę, że wiosna już zawitała na dobre...
u mnie dalej świeci słonko, ale nie mam jeszcze kwiatuszkowych zwiastunów , specjalnie biegałam na skalniak pooglądać
nie ma jeszcze pączków na drzewkach, ale może to i dobrze skoro zima jeszcze ma dać się nam we znaki...
U mnie dziś chłodno, ale i tak przyjemnie!
znikam, do jutra nie będę miała komputera bo idzie do serwisu
także nie nasmarujcie zbyt wiele, żebym mogła nadrobić
miłego dnia i do jutra
No to miłego dnia!
Właśnie wyczytałam, że dzisiaj jest Dzień Staroci, czyli dziś swoje święto mają przedmioty trzymane w piwnicy, na strychu... Zapomniane zabawki, stare ubrania... Ciekawa jestem, kto wymyśla takie nietypowe święta?
Ja od dwóch tygodni mam problem z dostawcą internetu. Mam internet, ale nie mogę wchodzić na niektóre strony, na które wchodziłam i mój mąż nie ma internetu na PS3, więc chodzi i się wkurza. Dzwonimy do dostawcy ale odsyłają nas do innych konsultantów i to trwa już dwa tygodnie..
uwaga: ostrzegam przed NETIA - straszny bałagan, nie maja swoich techników, tylko korzystają z usług techników Telekomunikacji Polskiej co strasznie przedłuża naprawy internetu!
Strony Poprzednia 1 … 49 50 51 52 53 … 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź