776

Odp: jaki nastrój macie dziś...?

Ja też mam doskonały nastrój, i błagam niech zima nie wraca!!!

777

[quote=pinkmause]I proszę - konkursik i od razu weselej na forum. smile A nastrój mam tak uroczy jak pogoda za oknem - wiosennie...[/quote]
słońce??? matko ale zazdroszczę!! u mnie deszcz i wichura sad

Malenka, nie dziwię się sad
ja dodałam kilka porad wczesniej - teraz wymiękam na przedbiegach!

778

Było miło Was poznać i do zobaczenia na innych portalach smile

usunęłam bloga, fotki, avatara. Postów już nie będę usuwać, bo za dużo czasu by to zajęło.

779

Bardzo mi przykro, że tak się  stało, ale co można jeszcze zrobić?

Od rana mam jakiś zły humor,  na dworku wiatr okropny , a ja mam dreszcze , może nie będę chora?

780

[quote=biedroneczka4] Od rana mam jakiś zły humor,  na dworku wiatr okropny , a ja mam dreszcze , może nie będę chora?[/quote]

Niedobrze, nie "rozkładaj się" na wiosnę. U mnie nadal pięknie, słońce świeci i jest rozkosznie. A mnie więcej nie potrzeba do szczęścia. Mam swoje remedium na wszystko...

781

W tym tygodniu właśnie nadają  powrót zimy a później od połowy marca buchnie wiosna!

782

[quote=biedroneczka4]W tym tygodniu właśnie nadają  powrót zimy a później od połowy marca buchnie wiosna![/quote]

niech się im te nawroty nie sprawdzają, w końcu mylą się często big_smile

783

Też tak chce , bo już pięknie podsuszyło drogi i asfalt!

784

słonko świeci, mam nadzieję, że nie przestanie jak wczoraj smile

785

Ja od rana byłam po receptę na tabletki. Wkurzyłam się bo pani doktor przyjmuje od 8 a zjawiła się o 8.50. I czekałam na tym wietrze te 50 minut. I najgorsze jest to że ona często tak robi. Ale już mi nerwy przeszły i zaparzyłam sobie zieloną herbatkę.

786

z tymi lekarzami... a niby im o dobro ludzi chodzi, w założeniu oczywiście

787

[quote=emilia_s292]Ja od rana byłam po receptę na tabletki. Wkurzyłam się bo pani doktor przyjmuje od 8 a zjawiła się o 8.50. I czekałam na tym wietrze te 50 minut. I najgorsze jest to że ona często tak robi.[/quote]
zupełnie jak moja endokrynolog..... wrrrr

788

Obejrzałam w internecie to [url]http://www.polawesolowska.pl/[/url] i przeczytałam historię tej dziewczynki i ryczałam jak bóbr... nastrój mam smutny...

789

Emilko a ta dziewczynka umarła czy żyje? Bo chyba była chora na białaczkę

790

[quote=sekretna125]Emilko a ta dziewczynka umarła czy żyje? Bo chyba była chora na białaczkę[/quote]
umarła sad
miała nowotwór nadnerczy i powieki

791

straszne,  śliczna dziewczynka

792

Strasznie się nacierpiała. bo najpierw wycieli jej oczodół z oczkiem, potem drugi....straszne

793

dlatego nie oglądam takich rzeczy, tak samo jak i filmów smutnych, dramatów... potem mi jest źle i nie mogę przestać myśleć i wszystko widzę w czarnych barwach...

794

prawda jest taka, że takie tragedie dzieją się nie tylko gdzieś daleko, ale też i w naszym bloku, na naszym osiedlu... tuż koło nas, często nie widzimy tego albo nie chcemy zobaczyć
niestety zawsze się znajdzie ktoś kto ma gorzej, dlatego nie wolno narzekać, o! smile

795

[quote=justyna]prawda jest taka, że takie tragedie dzieją się nie tylko gdzieś daleko, ale też i w naszym bloku, na naszym osiedlu... tuż koło nas, często nie widzimy tego albo nie chcemy zobaczyć
niestety zawsze się znajdzie ktoś kto ma gorzej, dlatego nie wolno narzekać, o! smile[/quote]
Masz rację w 100 %

796

też się zgadzam i tym bardziej to smutne...

797

Ja jestem pełna podziwu dla tej 18tki która już jest prawnym opiekunem swojego młodszego rodzeństwa, ma dziewczyna odwagę i uważam że państwo powinno jej pomóc finansowo

798

U mnie dzisiaj wspaniała pogoda! Słoneczko i błekitne niebo! Zaraz wychodzimy na spacerek

799

u mnie dziś świeciło słońce i jednocześnie prószył gruby biały śnieg -  śmiesznie smile

800

[quote=agf]u mnie dziś świeciło słońce i jednocześnie prószył gruby biały śnieg -  śmiesznie smile[/quote]
u mnie tak było w srode, wczoraj było słońce i zimno!