751

Odp: jaki nastrój macie dziś...?

poczekasz troszkę , bo będę robić pizze  w sobotę i akurat zrobię zdjęcie jak to wyszło!

752

u mnie w profilu jest przepis na ciasto pizzowe - my dość często robimy

ale dziś piękne słońce smile smile smile

753

dobra , popatrzę na Justynyi czekam też na biedroneczki - zrobię to prostsze smile

754

[quote=agf]dobra , popatrzę na Justynyi czekam też na biedroneczki - zrobię to prostsze smile[/quote]

hi hi hi - a ja będę biernym obserwatorem ze ślinotokiem... big_smile

755

moje jest banalne i pyszne smile
nauczyłam mego Lubego i od tamtej pory on kucharzy - pizza to "jego" popisowy numer wink
tylko od czasu do czasu słysze z kuchni "ile mąki?" "na pewno bez jajka?" lol

756

wiosna u mnie ;D:D

757

U mnie też wiosna smile deszcz zmył prawie cały śnieg, jupi!!!

758

wiosna wiosna smile

759

U mnie też bardzo przyjemnie i dość ciepło. Już nie mogę się doczekać kiedy będę sadziła kwiatki na balkonie ....uwielbiam to "paćkanie" się w ziemi...

760

cudownie... słońce, ptaki... szum wiatru, właśnie wróciłam z lasu i powoli szykujemy się do moich rodziców na pierogi smile

761

To smacznego wam życzę...my zaraz idziemy na niedzielny spacerek..

762

dziękuję - moja Mama robi najlepsze pierogi na świecie big_smile
a ja zrobiłam pycha bitki wołowe.... pierwszy raz robiłam i muszę się pochwalić nieskromnie - SĄ BOSKIE wink

763

mnie tak wzięło to wiosenne powietrze i słoneczko, że nawet okna poprzecierałam (w jednym pokoju, ale zawsze wink

764

a mnie czeka jeszcze mycie okien ale poczekam aż zrobi się troszkę cieplej....mam nadzieję, że mróz do nas nie wróci

765

a ja już wymyłam wszystkie okna i podłogi, zmieniłam firanki i wysprzątałam balkon i werandę; nawet kupiłam sobie żonkile, tak na wiosennie big_smile

766

a ja nie myję okien, o! big_smile
w miniony piątek zrobił to mój On smile

767

[quote=pinkmause]a ja już wymyłam wszystkie okna i podłogi, zmieniłam firanki i wysprzątałam balkon i werandę; nawet kupiłam sobie żonkile, tak na wiosennie big_smile[/quote]
Ale fajny z ciebie pracuś, a ja jeszcze w rozsypce i nie wiem kiedy te porządki będę robić!

768

ja nie pracuś, raczej leniuszek, ale ta pogoda czyni cuda! jest bosko - świeci słoneczko, cieplutko się robi i ja tak tę wiosnę zapraszam czym prędzej smile

769

U mnie całą noc wiał okropny wiatr i wieje nadal i pada deszcz a więc wiosenny nastrój się skończył..

770

u mnie słonecznie ale wietrznie! tak pół na pół, ale nastrój wiosenny panuje !

771

U mnie wiosna pełną parą, wiatr osuszył niemal wszystko i za oknem mam ZIELONO!!!

772

A ja dziś na trawnikach zauważyłam multum psich odchodów to takie nieprzyjemne choć sama mam psa to sprzątam ale w bloku tylko ja i nie widzę żeby ktoś sie kwapił z innych osób, szkoda! A jak zbieram odchody w woreczek to patrzą na mnie jak na wariatke!

773

jakośtak zniesmaczyłam się...

774

O z tymi kupami to u mnie podobnie...masakra.. nawet nie mogę małej wysadzić z wózka żeby sobie pobiegała bo zaraz pewnie by wdepnęła w coś...

775

I proszę - konkursik i od razu weselej na forum. smile A nastrój mam tak uroczy jak pogoda za oknem - wiosennie...