Odp: jaki nastrój macie dziś...?
poczekasz troszkę , bo będę robić pizze w sobotę i akurat zrobię zdjęcie jak to wyszło!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 29 30 31 32 33 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
poczekasz troszkę , bo będę robić pizze w sobotę i akurat zrobię zdjęcie jak to wyszło!
u mnie w profilu jest przepis na ciasto pizzowe - my dość często robimy
ale dziś piękne słońce
dobra , popatrzę na Justynyi czekam też na biedroneczki - zrobię to prostsze
[quote=agf]dobra , popatrzę na Justynyi czekam też na biedroneczki - zrobię to prostsze [/quote]
hi hi hi - a ja będę biernym obserwatorem ze ślinotokiem...
moje jest banalne i pyszne
nauczyłam mego Lubego i od tamtej pory on kucharzy - pizza to "jego" popisowy numer
tylko od czasu do czasu słysze z kuchni "ile mąki?" "na pewno bez jajka?"
wiosna u mnie ;D:D
U mnie też wiosna deszcz zmył prawie cały śnieg, jupi!!!
wiosna wiosna
U mnie też bardzo przyjemnie i dość ciepło. Już nie mogę się doczekać kiedy będę sadziła kwiatki na balkonie ....uwielbiam to "paćkanie" się w ziemi...
cudownie... słońce, ptaki... szum wiatru, właśnie wróciłam z lasu i powoli szykujemy się do moich rodziców na pierogi
To smacznego wam życzę...my zaraz idziemy na niedzielny spacerek..
dziękuję - moja Mama robi najlepsze pierogi na świecie
a ja zrobiłam pycha bitki wołowe.... pierwszy raz robiłam i muszę się pochwalić nieskromnie - SĄ BOSKIE
mnie tak wzięło to wiosenne powietrze i słoneczko, że nawet okna poprzecierałam (w jednym pokoju, ale zawsze
a mnie czeka jeszcze mycie okien ale poczekam aż zrobi się troszkę cieplej....mam nadzieję, że mróz do nas nie wróci
a ja już wymyłam wszystkie okna i podłogi, zmieniłam firanki i wysprzątałam balkon i werandę; nawet kupiłam sobie żonkile, tak na wiosennie
a ja nie myję okien, o!
w miniony piątek zrobił to mój On
[quote=pinkmause]a ja już wymyłam wszystkie okna i podłogi, zmieniłam firanki i wysprzątałam balkon i werandę; nawet kupiłam sobie żonkile, tak na wiosennie [/quote]
Ale fajny z ciebie pracuś, a ja jeszcze w rozsypce i nie wiem kiedy te porządki będę robić!
ja nie pracuś, raczej leniuszek, ale ta pogoda czyni cuda! jest bosko - świeci słoneczko, cieplutko się robi i ja tak tę wiosnę zapraszam czym prędzej
U mnie całą noc wiał okropny wiatr i wieje nadal i pada deszcz a więc wiosenny nastrój się skończył..
u mnie słonecznie ale wietrznie! tak pół na pół, ale nastrój wiosenny panuje !
U mnie wiosna pełną parą, wiatr osuszył niemal wszystko i za oknem mam ZIELONO!!!
A ja dziś na trawnikach zauważyłam multum psich odchodów to takie nieprzyjemne choć sama mam psa to sprzątam ale w bloku tylko ja i nie widzę żeby ktoś sie kwapił z innych osób, szkoda! A jak zbieram odchody w woreczek to patrzą na mnie jak na wariatke!
jakośtak zniesmaczyłam się...
O z tymi kupami to u mnie podobnie...masakra.. nawet nie mogę małej wysadzić z wózka żeby sobie pobiegała bo zaraz pewnie by wdepnęła w coś...
I proszę - konkursik i od razu weselej na forum. A nastrój mam tak uroczy jak pogoda za oknem - wiosennie...
Strony Poprzednia 1 … 29 30 31 32 33 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź