Odp: Kosmetyki które polecam :)
Polecam :
maseczke Dove,Wax
mgiełke Radical
lirene maseczke oczyszczającą
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Polecam :
maseczke Dove,Wax
mgiełke Radical
lirene maseczke oczyszczającą
fajny założyłaś wątek.
polecam krem Bielendy ogórek i limonka - opakowanie się błyskawicznie zniszczyło, tak że po kilku użyciach nie widać ani jednej literki, ale krem dobry!
A ja mam tonik Bielendy Ogórek i Limonka i stoi nieuzywany...
ja dopiero będę próbować i kremu i toniku
[quote=emilia_s292]A ja mam tonik Bielendy Ogórek i Limonka i stoi nieuzywany...[/quote]
mnie już się kończy....
i powoli się zabieram do testowania serii Blue Lagoon Exclusive Line FARMONY
Ja z Blue Lagoon przetestowałam preparat do demakijazu i jest super!
Polecam fluid Clarena - doskonale się rozprowadza i kryje i jest liftujący.
[quote=justyna]polecam krem Bielendy ogórek i limonka - opakowanie się błyskawicznie zniszczyło, tak że po kilku użyciach nie widać ani jednej literki, ale krem dobry! [/quote]
dodaję jeszcze peeling do twarzy - dla mnie jest idealny
[quote=pinkmause][quote=justyna]polecam krem Bielendy ogórek i limonka - opakowanie się błyskawicznie zniszczyło, tak że po kilku użyciach nie widać ani jednej literki, ale krem dobry! [/quote]
dodaję jeszcze peeling do twarzy - dla mnie jest idealny [/quote]
też mam
i też mogę polecić, z lekkim opóźnieniem, bo kończyłam Johnsona, ale polecam
Na rynku pojawiły się kolejne zestawy kosmetyków inspirowane sagą Zmierzchu - New Year Kiss Collection" i "Bella Beauty Set"
Nie ma to jak reklama!
Kosmetyków raczej nie polecam, ale książki, a i owszem:
Wow! Pierwszy raz to widzę. Grunt to iść z falą ;0
hydrolat aloesowy i rozmarynowy z Biochemia Urody - zapach cudo, no i działanie też OK
polecam!
a ja rano wyglądam jak wampir z tymi workami pod oczami nawet nie trzeba kupować kosmetyków '' zmierzchowych '' , a może właśnie powalczę w konkursie o te płatki pod oczy!
Mi się coś słuchajcie z twarzą porobiło... Nigdy nie miałam żadnego trądziku, krost, pryszczy, a teraz tak od jakiś 3 miesięcy co chwila robią mi się takie duże wypryski - na czole i brodzie, cały czas w tym samym miejscu, praktycznie non stop. Już nie wiem czego to może być skutek - diety nie zmieniałam, kosmetyków też nie... Macie pomysł?
[quote=biedroneczka4]a ja rano wyglądam jak wampir z tymi workami pod oczami nawet nie trzeba kupować kosmetyków '' zmierzchowych '' , a może właśnie powalczę w konkursie o te płatki pod oczy![/quote]
Też mi się marzą, bo te wory to makabra, coraz większe! A łyżeczki i lód nic nie pomagają
ja używam żelu ze świetlika, który trzymam w lodówce, ale... jakiś spektakularnych efektów nie widzę
mam krem dermiki pod oczy, niby cudowny, ale naprawdę bywają dni, że nic nie da się poradzić - to pewnie uroda starzenia się, niestety...
oooooo tak z upływem czasu i skóra pod oczami opada.....takie płatki to chyba fajna sprawa....na szczęście nie mam tendencji do worków...ale pewnie jeszcze przede mną to....
Co do zmierzchu kupiłam sobie perfum - bo sie w nim zakochałam :]
oo i jak zapach?
ciekawa jestem jak pachnie - wilgotną ziemią, mgłą, słońcem, skrzącą się skórą?
z tego co wyczytałam, wampiry pachną niezwykle słodko... a perfumy???
tylko czy to wamirzy zapach czy może wilkołaczy ?
a mnie się marzą nowe perfumy... nie mam pojęcia jaki zapach bym chciała kompletnie się na tym nie znam!
A mi się marzy zapach świeżego powietrza, takiego wiosennego i rześkiego....tak pootwierać okna i wąchać...a jak za oknem rozkwitają jeszcze pączki na drzewach i ten słodki zapach...
[quote=agf]tylko czy to wamirzy zapach czy może wilkołaczy ? [/quote]
stawiam na wampirzy, wilkołak jest tylko na doczepkę
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź