Odp: Ploteczki - ogólny Off Topic :D
A sprawdzałaś na allegro bo widziałam tam kilka?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 47 48 49 50 51 … 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A sprawdzałaś na allegro bo widziałam tam kilka?
Ale się cieszę, bo znowu wygrałam na PlanecieKobiet!
patrzyłam i chyba w końcu wezmę coś z wwy, żeby jak najszybciej odebrać.... moja koleżanka kupiła sobie super śniegowce w auchan za 13 zł.... a na allegro ceny za 100, a nawet 200zł....
[quote=emilia_s292]Ale się cieszę, bo znowu wygrałam na PlanecieKobiet![/quote]
super, co tym razem?
ja tam raz wygrałam!
Jakiś kosmetyk do włosów Matrixa (pierwszy raz słyszę o tej marce) i lakier do paznokci Maybelline...
Już mam dosyć tego tłustego czwartku....dosyć że sama zrobiłam mnóstwo faworków to teściowa przyszła z pączkami i szwagierka też....no i musiałam spróbować....masakra....czuję się taka ciążka....na kolację zjadłam tylko dosłownie 5 winogron!
[quote=emilia_s292]Jakiś kosmetyk do włosów Matrixa (pierwszy raz słyszę o tej marce) i lakier do paznokci Maybelline...[/quote]
bardzo dobre te kosmetyki z matrixa i drogie
znam tą firmę, niedaleko mnie jest salon fryzjerski, w którym ich używają
ja też kiedyś je wygrałam , jeszcze mam plyn do prostowania włosów , wspaniały i włosy pod czapką też nie elektryzują sie
To koniecznie wypróbuje, tylko ciekawe co dostane......
Dla mnie rozpoczęły się ferie. Ale widzę, że tylko ja mam dużo czasu...
Ja też mam czas...
ja się spięłam i zamierzam do wakacji skończyć dr ... także czasu maleńko...
ale i tak zaglądam tu
potrzebna przecież także rozrywka
no... zdecydowanie, a jak siadam do pisania to i pranie ważniejsze, niezrobiony obiad, odkurzanie itp.
podobnie i u mnie, ale jakoś sobie radzę czasami tylko coś przypalę...
ja z czasem jak zawsze - po parcy wieczorkiem w domku komputer i znowu szaleństwo konkursowo-forumowe Tylko już nie mam tak dobrze jak kiedyś, bo na nowym laptopie działają gry męża... same rozumiecie ... ech...
nie ma to jak własny sprzęt bez przymusu dzielenia się
niestety tak to nie da rady, ale czekam na wiosnę - wtedy On się zajmie swoim hobby , a komp będzie mój
po sesji, i trzeba wszystko nadrobić
Bry Dziewczynki,
Ola gratuluję.
Szukam wątku "przedstaw się" lub coś takiego... był kiedyś, co się z nim stało? w ploteczkach nie ma
[quote=justyna]
Szukam wątku "przedstaw się" lub coś takiego... był kiedyś, co się z nim stało? w ploteczkach nie ma [/quote]
Na 3 str ploteczek, [url]http://urodaizdrowie.pl/forum/viewtopic.php?id=48[/url]
o kurcze - wczoraj kilka razy szukałam strona po stronie ...
dzięki
często nam umyka, ja tak szukam od dwóch dni jednego dokumentu w stosie płyt - i zniknął
U mnie dzisiaj pada znowu śnieg.................
Strony Poprzednia 1 … 47 48 49 50 51 … 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź