651

Odp: jaki nastrój macie dziś...?

moja mała kiedyś miała taką sytuacje, nawet pobierali płyn z kręgosłupa, ale to było ropne zapalenie gardła i infekcja dróg moczowych, także po prostu trzeba mieć nadzieje że to jakoś sie wyjaśni! Jesteśmy z tobą Emilko!

652

Dzwoniła bratowa i najprawdopodobniej to wszystko przez trzeci migdałek! Chyba będą musieli mu go wyciąć? A poza tym ta cukrzyca....Rodzice będą musieli przejść chyba jakieś szkolenie, bo lekarz jej powiedział że to przez dawanie dużo słodyczy, za mało ruchu itp. Będzie musiał chyba ich ktoś odpowiedni nauczyć jak go karmić itp.

653

ma rok i już mu dawali słodycze??????????? SZOK!!!

biedne dziecko... Rodzice na przeszkolenie natychmiast! szkoda zdrowia dziecka...

654

Za błedy rodziców musi niestety zapłacić dziecko, życzymy dużooo zdrówka! Miłej nocki!

655

Ona mu dosyć że wszystko dosładzała to non stop dawała lizaki....nie wspomnę że dwuletnia córeczka ma już chyba w każdym ząbku dziurki....przyznaje że swojej też daje słodycze ale to rzadko i żadnych lizaków tylko żelki albo czekoladkę...

656

myślę że lepsza czekolada niż lizaki, bo nawet teraz udowodnione że czekolada dobra jest na poprawe humoru i zawiera także dobroczynne składniki magnez i inne.

657

biedne to dziecko, ze słodyczy czekolada i to najlepiej gorzka i nie martwmy się, że dziecku może nie smakować - ono nie tęskni za słodkim dopóki mu tego smaku nie damy spróbować!

658

Macie rację....
Dzisiaj się ucieszyłam bo mała zrobiła kupkę  . Może to dziwne ale biedna męczyła się od 4 dni....nic jej nie pomagało...aż w końcu udało się!

659

Bidulka! a pije odpowiednio dużo? je warzywa? chlebek żytni?

660

Tak, staram się ją odpowiednio karmić....a poza tym lubi owoce i warzywa... ale ona od małego miała z tym problemy...jak była mniejsza to pomagały jej suszone sliwki a teraz nawet to nie pomaga...

661

bo się jelita przyzwyczaiły, a może problem tkwi głębiej - byłaś u lekarza z tym??

662

Jak była mniejsza to rozmawialismy z panią doktor i ona powiedziała że to normalne u tak małych dzieci i trzeba sobie radzić domowymi sposobami...

663

powinna coś doradzić bo chyba nie zawsze można pomóc dziecku domowymi sposobami, mojej przepisywała espumisan, ale moja córka starsza

664

Moja za mała na takie rzeczy....ale jak narazie to zdarzyło się tylko raz taka duża przerwa bez kupki....

665

oby się nie powtarzało!!!

666

Ja mam dobry bo kupiłam małej buciki.......

667

ja mam bardzo wyśmienity smile oby do wieczora!

668

Własnie dostałam zmiany we współpracy z tym portalem dla którego pisałam o wydarzeniach w regionie. Teraz mamy dostać od nich 10 jakiś produktów i pisać o nich. Jeszcze dokładnie nie wiem jak to będzie wyglądało. I mamy testować różne rzeczy dla dzieci. To ma ruszyc od marca. Mam nadzieję że połapie sie o co tam chodzi.

669

Emilia, super smile
takie testowanie może być ciekawe

670

Zobaczymy, okaże się w marcu.

671

okropny, boli mnie łepetyna... i jeszcze takie straszne pustki sad

672

Pustki okropne! Rzadko można  z kimś porozmawiac...

673

jakoś wszyscy mają w nosie forum, największa aktywność chyba w galeriach smile

674

Faktycznie duzo zdjęć!

675

nastrój dobry, ledwo odczuwalny ból głowy i uśmiech od rana big_smile