Odp: Ploteczki - ogólny Off Topic :D
to bardzo fajnie! że czytasz , tak jak ja!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 42 43 44 45 46 … 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
to bardzo fajnie! że czytasz , tak jak ja!
U mnie ciągle sypie i sypie śnieg....ten blog to fajna sprawa... a ja dzisiaj jestem padnięta...nos mam zapchany, głowa mi pęka i w gardle drapie....już brałam gripex max....jutro jest pogrzeb teściowej brata...nie jedziemy bo jestesmy chorzy...
Ja wczoraj byłam na pogrzebie sąsiada zasypało na cmentarzu tak ze nie dało sie iść!
Dlatego nie chce w taka pogodę ciągnąć 100 km małej na cmentarz i do tego jeszcze przeziębionej...
stanowczo NIE , bo dzieci są teraz podatne na choróbska!
Właśnie.....już zadzwoniłam i się wytłumaczyłam ....
a ja mam humor pod psem, przez to nieszczęsne drzewko; nie wiem czy to moja wina, już sama się doszukuję jakiegoś wytłumaczenia...
wiesz myśle że dziecko jest najważniejsze, można przecież pomodlić sie za tego człowieka i jak pogoda sie poprawi pojechać na cmentarz , zapalić znicza
Pewnie że tak....a szczególnie że to żadna bliska rodzina dla nas...
A ja nie mogę się napatrzeć na te sukienki ze strony głównej....w tym roku szykuje mi się wesele i nie mam pojęcia jakie teraz sukienki się nosi na takie imprezy...
dobrze ze jest internet, można posiedzieć i poszukac , jakie są teraz na czasie, lub zawsze dziewczyny też pomogą! bo ja niestety też nie w temacie
cała masa fasonów i wzorów; modne jest chyba wszystko - sama marzę o takiej sukience na prawdziwy bal ale gdzie ten bal znaleźć ??? hi hi hi
na pewno będę potrzebowała pomocy!!
Wiesz też zależy jaką masz figure i wzrost, to też ma znaczenie!
i upodobania - czy wąska, czy rozkloszowana, bardzo odkryta lub mniej...
Ja jestem dość wysoka i szczupła i mam wąskie biodra więc na pewno od bioder rozkloszowana....może być z dekoldem duzym bo piersi tez mam niczego sobie....
Justyna gratuluję 2 miejsca na w-spodnicy! Zasłużyłaś! Świetne te twoje artykuły!
[quote=emilia_s292]Justyna gratuluję 2 miejsca na w-spodnicy! Zasłużyłaś! Świetne te twoje artykuły![/quote]
dziękuję
Tobie gratuluję III miejsca
ale fajnie
dobry - kurcze czasu mało bo sesja wrze
ledwo daje rade Was nadgonić i to tu i na blogach
wszyscy pewnie sprzątają i nikt jeszcze nie usiadł
ja już jestem, miałam dzisiaj tempo ekspresowe
a no sesja sesja
ja już zal. studentów
a przed chwilą Mama wyszła - wpadła do nas na kawę
Ja tez jestem juz po. Pranie się pierze a ja mam chwilę spokoju. Na dworze ciągle sypie. A jutro na obiadek do teściowej!
ja miałam dziś ksiedza, bardzo fajna taka wizyta duszpasterska, jak nigdy!
Ale dzisiaj pustki na forum!!!!!!
no też nie wiem , dla czego, może pogoda sie poprawiła?
Strony Poprzednia 1 … 42 43 44 45 46 … 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź