Odp: Co dziś dla siebie zrobiłaś??
spokojnie sobie nic nie robiłam
odpoczywałam cały dzień
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 26 27 28 29 30 … 42 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
spokojnie sobie nic nie robiłam
odpoczywałam cały dzień
Ja dzisiaj zjadam resztki ciasta z wczoraj....
boli mnie każda możliwa część ciała więc staram się nie ruszać nawet oczami...
współczuję...
ja pije kawe i piszę bloga, a ma klatce budowlańcy tak sie wydzieraja że już siły nie mam na nich same k.... lecą!
teraz to ja współczuję, sama wiem, jak to potrafi człowika denerwować
A ja z tym blogiem to już zaczynam mieć dosyc...Nie raz mogę dodać wpis a nieraz nie mogę i to mnie wkurza!!!
dziwne! u mnie jest ok! może to u ciebie coś w kompie?
u mnie też jest ok; miałam problem ze zdjęciami, ale admin poprawił coś tam i śmiga
a ja w ramach robienia czegoś dla siebie zrobiłam sobie maseczkę na twarz, a jutro będę próbować te na dekolt
piję kawę i staram się opanować i uzbroić w cierpliwość przed wyjściem
dziś mam dla siebie mniej czasu bo wybieram sie na wywiadówke, jak nie jedna to nastepna
Ja sobie odmroziłam nos.....przydałby się jakiś ocieplacz....
opaskę wykorzystaj - zamiast na głowę to na nosek
ale faktycznie i na poważnie, mróz tak kręci w nosie, że z chorymi zatokami to nic wesołego
a ja mam zawsze łzy na takim mrozie, a nos można kremem tłustym smarować , ochronnym , choć wygląda to dziwnie to chroni od przemarzniecia
ja to się staram nie oddychać przez nos jak takie zimno, ale nie jest to łatwe, bo gardła też szkoda
no właśnie! już wrociłam z wywiadówki, jest ok , tylko następne wydatki , a mówi sie że szkoła bezpłatna!
a ja piję winko
ale ci dobrze, daj spróbować ! jakie masz wytrawne? czy swojskie?
półwytrawne ... miałam
słodkiego nie przełknę
[quote=biedroneczka4]no właśnie! już wrociłam z wywiadówki, jest ok , tylko następne wydatki , a mówi sie że szkoła bezpłatna![/quote]
Tak gadają tylko Ci, którzy nie mają z nią nic wspólnego...
Na szczęście mnie to dopiero czeka za kilka lat...
Szkoda, że to tak szybko ucieka, ten czas beztroski
Bardzo szybko ucieka....
Ja zrobiłam dla siebie to, że wyleczyłam wszystkie zęby i teraz szykuje się do założenia aparatu ortodontycznego.
Strony Poprzednia 1 … 26 27 28 29 30 … 42 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź